Hayor anlamiyorum sanki bezini onlar aliyoRahat bırakın çocuğu üstüne gidince daha çok korkuyorlar .
Şu elalemin lafı sözü bitmez çok dert ediyorlarsa kafalarını çevirsinler
Umursamayın....Hayor anlamiyorum sanki bezini onlar aliyo
Cok tesekkur ederim harika yazmissiniz. Aynen oyle yapicam. Son kez denicem egitici lazimlik siparis verdi esim klozet seklinde muzikli bakalim o da olmazsa dedigjniz gibi yaparimIsteyen istedigini desin, elaleme ne? Ayni seyleri yasadim. 37 aylıktı bir anda kendi birakti. Siz baskalarina kulak asmayin. Cocuk hazir olduğunda zaten birakir, kaldi ki konusuyor diyorsunuz. Akışına bırakın. Tuvalet eğitimi süreci hassastır. Ters tepmesin su ankinden daha cok uğraştırır. Üstüne düşmeyin. 4 yaşını bitirdikten sonra zaten bırakır. 6 aylik bebek 2 cocuk vs derken kendonize neden eziyet ediyorsunuz? Kardesi de varken,bezliyken onun tuvalete yönelmesi zaman alır. Benim küçüklerin de arası 15 ay. Büyük olan 25 aylık muhtemeln küçük birakinca o anca bırakır. Zorlamayın. Kolayı seçin bağlayın bezi keyfinize bakın. Cok laf edene de al sen alıştır vaktim yok deyin valla ya elalem de el alem.
benimki de 3 yaşına geliyo. tuvalet aliskanligi yok ,beze devam. nasılsa öğrenirler çocuğu kendimi strese sokmak istemem, kime ne. temizleyen benim yavrumu. kimse karışamaz bana ve kuzumaCildirmak uzereyim artik. 3.5 yasinda oglum hala bez kullaniyo. Deniyorum cabaliyorum ama yok ogretemiyorum. Bu sabah yine basladim odullendirdim. Oturtuyorum hadi yap diyorum yok diyo kalkiyo sonra ustune basina yapiyo. Gidiyo bez getiriyo bez taktiriyo. Konusuyo yemegini kendi yiyo cok akilli. Artik biktim cevre baskisindan her goren poposuna ellito aaaa hala bez mi var alistir annesi artik. Sanki biz keyfimizden koca cocugun bokunu temizliyoruz. Biktim artik oturdum agliyor tak bezini pes ettim. Hazir degil demek ki deyip hep sonraya attim ama yine olmadi. İstemiyo illa bezi taktiriyo. Millete konusmasi kolay. 6 aylik bebegim var ayni ande 3 dis birden patlatti. Onun huysuzlugu bi yandan yemegi zor yapiyorum biraktigim an agliyo. Sanki aksama kadar yan gelip yatiyor da cocukla ilgilenip alistirmiyorum. Cok uzuluyorum artik. Herkes bezine takmis. Onlar oyle yapinca bende demek ki ben annelik yapamiyorum beceremiyorum dedim. Esime msj attim annenleri de uyar her gun hergun bezini konusmasinlar bana alistir artik demesinler yoksa kalp kiracam artik yada alsin kendileri alistirsin dedim.
Cok tesekkur ederim ne guzel tavsiyeler vermissiniz. Dogum yaptim cok zor sezaryen oldum 1 ay toparlanamadim. Ama ertesi hun hastaneden cikip eve gelip iki cocuguma da tek basima baktim. Kendi annem bile 1 gece olsun gelip kalmadi. Aglayarak yuruyodum. Yatinca kalkamiyodum. Kucagimda bebek emzirirken ayni zamanda buyuge de yemek yediriyorum. Kimse nasilsin kizim yardima ihtiyacin var mi demiyo ama her allahin gunu cocugu cise alistir diyo. Sadece esim destek oluyo. Bugun cok agladim demekki ben yapamiyorum anneligi dedim. Cunku herkes suclar gibi e annesi alistir artik soylesin cisini koca oglan artik vs diyo. Ya bayramin ilk gunu annemgil olsun kaynanamgil olsun bunu soyluyo sinir oldum. Ben 6 aydir soguk yemeknyiyorum. Bebegim huysuz tek elimle yemek yiyorum. Yemegi yarida birakip cocugu uyutmaya gidiyorum herkes sofradan kalkinca gidip ayakustu yemek yiyorum. Onlara konusmasi kolay. Esim de az once internetten egitici lazimlik siparis verdi. Hatta kaynanamlardaydik. Fiyatini duyunca kayinbabam surat asti. Sanki kendi verecek. Kaynanam da cok pahali ama neyse pesinden gelen kardesi var o da kullanir diyo. Yani kimsenin bi destegi yok sadece kostek oluyolar
Her gören poposunu mu elliyor?her goren poposuna ellito
yazdim yazdim sildim birsey demeyeyim diyorum da dayanamiyorum.Sızdırmıyor ama içinde olduğu gibi duruyor çiş. İçine çekmiyor. Islak ıslak geziyor ve çok rahatsız oluyor. Benim minnakim bir günde bıraktı, ben kendi adıma tavsiye ediyorum. Benim gibi yüzlerce anne bir gunde bıraktırdı benim zamanımda burada. :)
Ayrıca, o zaman bazı annelerin alistirma kulodunu tavsiye etmemesi üzerine, ilkin yani en başta halıları kaldırıp, çocuğumu eve isettim :) baktım her yer çiş oldu, dur bakayım, bir de bunu deneyeyim dedim ve bingo! Kendime eziyet etmişim. Bir günde alıştı :)
merhaba instagramda kozmikbakimblog u takip ediyor musunuz ay takvimine gore birseylere baslamanin kolaylastirici ya da verimini arttirici etkisi varmis, ona gore tarihler veriyor , mutlaka inceleyin mesela ben de yeni baslayacagim tuvalet egitimine 29 Mayista basliycam onun verdigi takvime gore ve bu sekilde baslayanlarda super yorumlar var. hikayesindeki linkler yonlerdiriyor siziCildirmak uzereyim artik. 3.5 yasinda oglum hala bez kullaniyo. Deniyorum cabaliyorum ama yok ogretemiyorum. Bu sabah yine basladim odullendirdim. Oturtuyorum hadi yap diyorum yok diyo kalkiyo sonra ustune basina yapiyo. Gidiyo bez getiriyo bez taktiriyo. Konusuyo yemegini kendi yiyo cok akilli. Artik biktim cevre baskisindan her goren poposuna ellito aaaa hala bez mi var alistir annesi artik. Sanki biz keyfimizden koca cocugun bokunu temizliyoruz. Biktim artik oturdum agliyor tak bezini pes ettim. Hazir degil demek ki deyip hep sonraya attim ama yine olmadi. İstemiyo illa bezi taktiriyo. Millete konusmasi kolay. 6 aylik bebegim var ayni ande 3 dis birden patlatti. Onun huysuzlugu bi yandan yemegi zor yapiyorum biraktigim an agliyo. Sanki aksama kadar yan gelip yatiyor da cocukla ilgilenip alistirmiyorum. Cok uzuluyorum artik. Herkes bezine takmis. Onlar oyle yapinca bende demek ki ben annelik yapamiyorum beceremiyorum dedim. Esime msj attim annenleri de uyar her gun hergun bezini konusmasinlar bana alistir artik demesinler yoksa kalp kiracam artik yada alsin kendileri alistirsin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?