Böyle anne cok. Yer silmekten bunalıp çocuğuna bağıran çağıran fittiran. Genel konuştum, üstünüze niye alındıniz? Alıştırma kulodu benim işimi kolaylaştırdı. Böyle bir sektör var. Bu mereti milyonlarca anne kullanıyor ki, mağazalar bunlarla dolu. Yere isememe gibi bir seçenek varsa onu kullanırım. Ki kullandım. Oh iyi ettim. Herkese de tavsiye ediyorum. Alıştırma kulodu candır hanımlar. Oh mis. Oğlum da hazırdı evet, daha kolay oldu.Yere işedi sildim, bir haftada alıştı. Gece gündüz kaçırmadı bir daha. Bunu alıştırma küloduyla alakası yol, çocuğun ve annenin hazır olmasıyla alakası var. Yere işeyince neden “fıttırıp” çocuğa bağırayım zaten.
Benimkinin 2. Günü dünya umrunda degil salıp duruyor hic biriktirmiyor cisini en gec yarim saat tutuyor. Catlamak uzereyim daha simdidenBezi takarken artık bu son bezimiz başka yok deyin. 3 gün heryere yapıyorlar bu çok normal 1 haftaya çözüyorlar 10 gün sonra daha iyi anlar. Benimkiler tam 2,5 yaşındaydılar ilk üç gün çok zor geçti
Çok normal. Sabırsız oluyoruz ama bilmedikleri en zor şeyi öğreniyorlar. Kaç aylıkBenimkinin 2. Günü dünya umrunda degil salıp duruyor hic biriktirmiyor cisini en gec yarim saat tutuyor. Catlamak uzereyim daha simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?