• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi süresi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Kevserkardas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
1
0
1
31
Arkadaşlar oğlum tam 3 yasinda 1 hafta oldu bezi bırakalı küçük cisini hatırlatıyorum bi şekilde yapıyor arada kaçırıyor ama kakasini bez varken bile yanımızda yapamazdı korkuyor kakasindan sanki tuvalette yapınca bile korkarak bakıyor bilmiyorum ben niye bu kadar sorun haline getirdim kendi içimde sanki hiç alisamayacak gibi geliyor eğitim süresi uzun sürermi?

Merhaba; Benim kızım da 23 aylık. bir hafta önce beze bay bay dedik.Benimki de sorarsam var diyor. Sormazsam altına yapıyor. Gece iki kere çişe kalırıyorum.ilk günler gece altına yaptı. Şimdi gece tutuyor. 15 dakikada bir lazımlağa oturuyordum. yarım saatte bir derken saat başı oturuyoruz . zeka kartları meyve kartları hayvan resimleri, resimli hikaye kitapları lazimlığın etrafı fena.inşallah öğrenecek .Gerçekten zormuş.

benim oğlumda 3 ay sonra 3'e giricek yarım gün kreşe gidiyor 1-2 ay önce eğitime başlamıştım ama olmadı çişim-kakam geldi diyor ama tuvalete yapmıyor sonra bezine yapıyor bende kitap aldım eğitimle ilgili bu hafta okuyup başlıcam inş tekrar

benim oğlumda 3 ay sonra 3'e giricek yarım gün kreşe gidiyor 1-2 ay önce eğitime başlamıştım ama olmadı çişim-kakam geldi diyor ama tuvalete yapmıyor sonra bezine yapıyor bende kitap aldım eğitimle ilgili bu hafta okuyup başlıcam inş tekrar
son durumunuz nedir acaba

Merhaba benim kızımda tuvaleti gelince altına kaçırıyor. Farkedince hemen oturtuyorum ama öyle bekliyor. Saatlerce oturduğu da oluyor ama yapmıyor ve kesinlikle tuvaletinin geldiğini söylemiyor. Artık akşam saatlerinde çocuğun karnı şişiyor. Her şeyin de farkında karnım şişti diyor. Çişin geldiğinde söyle diyorum hayır diyor. Çişin yeri neresi diyorum lazımlık diyor. Bugün tam 5 gün oldu bezi de tekrar takmak istemiyorum. Ne yapmalıyım? Önerilerinizi alabilir miyim?

Back
X