- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Benim ki zaten konuşmuyor ama işaretle anlatıyor her şeyiBenim kizkardesim yegenime 1 yasindayken baslatti cisini soyletmeye. Ama bizim bicirik cok dilli birseydi zorlanmadi o yuzden. Ablamin cocuklarinin hepsi de 12 ayliktan kisa sure sonra cislerini soylediler. Yasini geceni bezledigini bilmem. 36 aylik cok buyuk geldi bana ama her cocuk farkli tabi. Bildigim kadariyla youtube da egitici videolar var yardimi olur belki:)
Amin cnm teşekkür ederimBenim kızımda şuan 39 aylık geçen yaz 2 bucuk yasindq eğitime başladım cisinde hiç sorun yok söylüyor ama kakası geldimi saklanıyor soylemiyor 1 senedir anlatıyorum tamam tuvalete gidecem diyor altına yapıyor yapmadığım kalmadı ödüller sevinç alkışları zorla otuttururum yapıyor hemen dondurma şeker ödül veriyorum ama tekrar kakası geldimi yine başa sarıyor yapmak istemiyor kabızligin etkisinde var korkuyor cisi geldimi altina bile kacirmiyor hemen soyluyor benimde sabrım tükendi artık kendi haline bıraktım çok zor süreç Allah kolaylık versin
Gel cnm gel23 aylıgız bende suraya ılışeyım
Benim ki zaten konuşmuyor ama işaretle anlatıyor her şeyi
Acele etmeyin yavas yavas korkutmadan guzel guzel konusun devamli anlatin bikmadan usanmadan oyun oynayarak birlikte oyuncaklarin cisi kakasi geldi diyip tuvalete goturun birlikte zor bi surec bu tuvalet egitimi Allah kolaylik versin sizeYok canım ne kusuru acaba ben mi acele ediyorum dedim bi an
Saıl cnm inşAblamin kizi da konusamiyordu sizinki gibi isaretle derken falan ogretti. Nasil yapiyorsa anneler sihirbaz gibi birseyler valla :) Insallah siz de tez zamanda alistirabilirsiniz.
Teşekkür ederimAcele etmeyin yavas yavas korkutmadan guzel guzel konusun devamli anlatin bikmadan usanmadan oyun oynayarak birlikte oyuncaklarin cisi kakasi geldi diyip tuvalete goturun birlikte zor bi surec bu tuvalet egitimi Allah kolaylik versin size
Benim kızım da 28 aylık oldu hâlâ bekliyim bendeKızım 22 aylık tuvalete alıştırmak istiyorum bugün gittik lazımlık(ördek) aldık ama bir türlü oturmak istemiyor ağlıyor
Bezini falan çıkardım üzerine yaptı çişini rahatsız oldu
Şimdi sorum şu çok mu erken başlamak için biraz daha beklesem mi
5 ay sonra doğumum var 2. Bebek gelmeden öğrensin istiyorum
Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum
Yada değişik alıştırma metodu falan bilen varsa yorum yapsın lütfen
Çok çok teşekkür ederim hepinize şimdiden☺
Bide ek olarak ne kadar bir sürede alıştı bebekleriniz
Aaaa hiç bilmiyorum ilk kez duydum böyle bir şey bakıcam mutlakaAy takvimini kullan
Kozmik bakim gibi sayfalara bir bak. Oradaki tarihlere göre egitime basla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?