- 20 Ağustos 2014
- 3.434
- 9.484
- 358
- Konu Sahibi Nazar etme noluur
-
Amin canım hepimizin evlatlarına insalllahOy kucuk bey yorcak sizi bi deneyin ama cok zorlamayin yavrunuzun ic sesini dinleyin o size yon verir zaten.
Bizim kucuk hanim yikansin ciksin 1 saat sonra anniii cibi bici diyip tokasini cikartiyo.
Her bebek bi cesit iste
Allah saglik sihaat versin insallah
3 senelik konuyu nasıl buldunuz :)Kızıma 3 yaşına 4 ay kala başladım tuvalet eğitimine 1 hafta sonunda psikolojisi bozuldu çocuğumun. Saatlerce çişini tutmaya başladı, kakasını günlerce yapmadı ben de amaan dedim bağladım bezi. Yaklaşık 2 ay sonra tekrar bi deneyim dedim inanın 1 gün içinde halloldu. İlk gün çişi hallettik ikinci gün kakayı hallettik ikinci günden sonra gece de bağlamamaya başladım. Yani ilk iki günden sonra hiç kazasız hallettik şükür. Hazır değilse onlarca gün uğraşmaya gerek yok bence bebeğe de yazık anneye de. Hazır olduklarında kolayca halloluyo inanın
kakalari cocuklar icin degerli maden mis oyuzden disari yapmak istemiyorlar ama bezide takarsaniz hic alismaz bu konuda biraz inatci olmaniz lazim bezi takmaktan baska care bulmalisinizCanim bende ayni durumdan dertliyim.. Oğlum suan 3 yaşinda ve kesinlikle çişini altina yapmaz gün boyu alti açik hemen tuvalete koşar ama gel gelelim ki büyük tuvaltni yapmiyor kac defa klozete oturttum ağlayarak kalkti anne aciyo diyo ama çaresizce nasil agliyo icim parçalandi bende artik oturtmam klozete dedim bütün gün alti acik olsun büyük tuvaletni tutuyo bazen deniyorum oğlum gek bez takiyim bezi takinca hemen ikinmaya başliyor yani bez takmadigim surece kendini tutuyor. Şimdi alışmış büyük tuvaleti gelince anne bez tak kaka yapcam diyor.. Nasil kurtuluo bu korkuyu yenecez bende bilmiyorm.
e gece yapmıyor mu altına ?Cnm tekrar baglamakla hata yapiosun eger ogretmiceksen tak bezi gitsin o zman hic ugrasma.
Bizim 23. Gunumuz bugun ve 3 gundur soyluyor 20 gun boyunca bi kere bile soylemedi ama bu surecte ne gunduz ne gece bez baglamadim hep sabirli davrandim. Isin garip tarafi kizim konusamiyor henuz cis kelimesini bildigi icin basladim egitime cok sukur basarili oluyoruz
Iyigeceler herkese 2bucuk yaşında oğlum var artık tuvalet eğitimi zamanı geldi diye düşünüyorum ama.onu çok. Bunaltmakta istemiyorum şuan koydeyiz esimin işinden dolayı ciftci olduğu için yazın 2ay köy sonra şehire dönüyoruz burdayken ogretiyim diyorum dün bezini çıkarttm bana çişin gelince soylr tamam mı ddm tamam ddi tabi haber vermedi bu gayet normal üstünu degstrdm tekrardan bana söyle tamam mı ddm bide Pet şişe aldm buna yapalm tamam mı ddm tamam ddi tekrardan yaptı altına yine dgstrdm bu sefer büyük tuvaletni yaptı ama.hiç tinlamiyo :)) yani rahatsz olmuyo neyse banyoya soktum falan bezi taktm tabi dedm böyle daha rahat:) sonra ben tuvalete grmstm klozete yapmak istedgni söyledi sevndm oturttm baya bekledik yapmadi bezini gösterdi oraya yapmak istedgni söyledi :) nasıl ogreticem bilmiyorum bana yardım edermisiniz yoksa daha erkenmi diyorum bezde rahatıma geliyo buarada:))
Alaturka tuvalet var bizim evde,lazımlığı evin ortasında getirmek istiyor benim kızımklozet yanlış ilk başlangıçta kızı ma lazımlık aldım benim tuvaletim diyip koşuyor bide şekilli ilgisini çekiyor buraya yaptıkça tuvalet ödülün var diyorum bezden kurtulduk
Biraz emek lazım ben ödüllendirmek alışttırdımAlaturka tuvalet var bizim evde,lazımlığı evin ortasında getirmek istiyor benim kızım17sinde 27 aylık olucak. Alaturka wcde nasıl alıştirabiliirm sizce
Oğlunuzun kaka korkusu devam ediyor mu benim kızımda martta 4 yaşına girecek çişinde hiç sorun yok kakada zorlanıyorCanim bende ayni durumdan dertliyim.. Oğlum suan 3 yaşinda ve kesinlikle çişini altina yapmaz gün boyu alti açik hemen tuvalete koşar ama gel gelelim ki büyük tuvaltni yapmiyor kac defa klozete oturttum ağlayarak kalkti anne aciyo diyo ama çaresizce nasil agliyo icim parçalandi bende artik oturtmam klozete dedim bütün gün alti acik olsun büyük tuvaletni tutuyo bazen deniyorum oğlum gek bez takiyim bezi takinca hemen ikinmaya başliyor yani bez takmadigim surece kendini tutuyor. Şimdi alışmış büyük tuvaleti gelince anne bez tak kaka yapcam diyor.. Nasil kurtuluo bu korkuyu yenecez bende bilmiyorm.
Hiç yapmadı. Kızım şimdi 5 yasinda:)e gece yapmıyor mu altına ?
Eski konu Olsun .. nie yazık olsun ki. Bende bugün başladım. Tüm tecrübeleri okuyorum. İlk gecesi olacak bağlasam mı acaba? Kesin yapacak eminim o konuda3 yaşa 1 ay kala.
7 gün boyunca kakasını altına yaptı.
Çiş biz götürdüğümüz için çok sorun olmadı, unutursak altına yaptı.
Sonra nerdeyse birden değişti, ümidinin tükendiği noktada.
Sabredin.
Bana kendine 10 gün zaman ver demişlerdi, siz de bir gün belirleyin ve o zamana kadar aşama kaydetti mi bakın.
Edit: Ama eski konuymuş.
Yazık emeğime hıh.
Biz bağlamadık ve kesin yaptı.Eski konu Olsun .. nie yazık olsun ki. Bende bugün başladım. Tüm tecrübeleri okuyorum. İlk gecesi olacak bağlasam mı acaba? Kesin yapacak eminim o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?