- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
18 ayda daha kaslar gelişmezbiraz gec yegil mi 25 ay? tamam geceleri sarilir ama 18 aydan sonra baslayin diye okudun ben.
28 aydır altı bağlanıyor, kendi çaba göstermesine gerek yok düşünsenize
Neden şimdi konforundan vazgeçsin ki :)
Tuvalet iletişimi diye bişey varmış ben de yeni okumaya başladım bi araştırın belki işinize yarar
daha öncede denedim yine böyle yaptı 5 ay sonra şimdi tekrar deniyorum yine aynı şekilde ne zmn hazır olucak bu çocukHenuz hazir degil, konuyu asla acmayarak 2 ay kadar sonra tekrar denemenizi oneririm
18 ayda daha kaslar gelişmez
Tuvalet iletişimi çok daha küçükken oluyor.28 aydır altı bağlanıyor, kendi çaba göstermesine gerek yok düşünsenize
Neden şimdi konforundan vazgeçsin ki :)
Tuvalet iletişimi diye bişey varmış ben de yeni okumaya başladım bi araştırın belki işinize yarar
biraz gec yegil mi 25 ay? tamam geceleri sarilir ama 18 aydan sonra baslayin diye okudun ben.
yalnis anlasilma olmasin. yani tabi sarilcak ama misal her bezi acildiginda o cocuk wc sine oturtmak baktirmak filan?
ben her bezi actigimda oraya oturtuyorum
Haklısınız ama bu sürekli kaçırıyor tuvaleti gördüğünde canavar görmüş gibi korkuyor benim öğrenmek istediğim aceba hazırmı değil toka çocuklar bu şekildemi alışıyorAçin altını kaldirin halilari ve koltuklara ortu serin..Kacirinca asla kizmayin olabilir ogreneceksin ben temizlerim simdi deyin ..
Ben daha öncede denedim istemedi bu ikinci denemem kreşe vericem artık onun için alışmasını istiyorum üstelik sünnet işide var vallahi bende neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorumkiAra vermenizi tavsiye ederim şiddetle. 3 yaşında oğluma verdim ben de. Zor alıştı. Bi ara yapmak istemedi . Vazgeçtim bu seffer bezi de rddetti. 12 gün tuttu. Dr lavman verdi. Fayda etmezse çocuk cerrahiye götürün dedi. Mahvolduk. Keşke geri dönme şansım olsa diye çok dedim. Ama bezi de asla kabul etmedi. Hazır değilse hiç zorlamayın derim. Halbuki ikiziyle 2.5 yaşındayken güle oynaya bi haftada halletmiştik. Her çocuk farklı. Hazır değilse hiç zorlamayın. Yormayın. Ne kendinizi ne onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?