- 25 Haziran 2016
- 7.563
- 13.500
- 248
istemiyorsa sorun yok alisir cabucak.benim kizimda tuvalete gitmeyi asla istemiyordu bez bagla diye agliyorduHerkez büyük olunca daha cabuk ögrenir diyor ama bu ağlaması ile baş edemiyorum bir aydır devam ediyor denemek istiyorum ama kararsızim iste cok zorlanirmı diye
bi kerede kesmedim gece bezliyorum ama asla gunduzde sorun yasamadik.kis ayinda oldugumuz icin bi sure gece bezlemeye devam edicem.kizim hic islak uyanmadi ama ne olur ne olmazBilmiyorum ama öbür türlüde çok yiprratici olur sanki gece yatak çarşaf üst baş değiştir
Insallah benim oğlumda sorun yapmadan ögrenebilrbi kerede kesmedim gece bezliyorum ama asla gunduzde sorun yasamadik.kis ayinda oldugumuz icin bi sure gece bezlemeye devam edicem.kizim hic islak uyanmadi ama ne olur ne olmaz
Ne güzel insallah bizde çabuk öğreniriz :)ıstıyorsa bezı bırakın
kızım 2 yasındaydı bez ıstemıyordu tuvaletını ne zaman yapacagı bellıydı bezı bıraktık 1 gunde ogrendı
o gece altını ıslattı uyandı agladı utandı çişler kakalar tuvalete yapılır dıye sarkı soyleye soyleye yıkadım ustunu gıydırdım çişin geldıgınde anneee babaaa de bız gelırız tuvaletı ıslattıkca tuvalet cok mutlu oluyor sifona basmayı kacırmak ıstemezsın degıl mı dedım
sırf sıfona basmak ıcın tuvalete gıttı 1 gunde ogrendı yanı
ama gece gunduz komple bezı kesın gunduz cıkarıp gece baglarsanız tutmayı ogrenemez
cocuk hazırsa hemen baslayın derım
Güzel fikir bende denecegımyalnız konu sahıbı cocukta ogrenme cocuktan cocuga degısır kımısı 1 gunde ogrenır kımısı 1 ayda
altına kacırdıgında asla kızmayacaksınız pes edıp gerı baglamayacaksınız yatagına alez acın cocuk onu gormesın alezı bılmesın uyumadan 1-2 saat once beslenme kesılmelı tuvalete gıdılıp oyle uykuya gecmelı
bırde her tuvaletını tuvalete yaptıgında bır stıcker bırsey yapıstırırsa veya sıfona basıp cıslere bay bay yapılırsa heveslenebılır
seslı kıtaplar var beze bay bay dıye tuvalet egıtımı kıtapları ben bezı bırakmadan 1 hafta once kızıma o kıtapları aldım oyle hazırladım
kulodunu da bırlıkte sectık heveslendırdım
Kesinlikle araştırın tuvalet eğitimi der geçeriz ama nelere kadir:)Bunu hiç duymamıştım zaten araştırmaya başladım insallah öyle olur :)
Tabii ki Harika hazır bir bebek MaşaAllahBir dert değil fikirlerinizi sormak istediğim bir konu var.
Benim 14 aylık bir oğlum var son bir aydır bezlenmek hiç istemiyor. Sürekli ağlayıp çıkarmak istiyor. Bende tuvalet eğitimine başlasam mı diye düşünüyorum ama tuvalet eğitimi için küçük mü ?
Kafam çok karışık ne yapsam bilemedim
Tuvalet eğitiminde neler yaptınız tecrübelerinizi bende paylaşırsanız sevinirim.
Not: Bugün dikkat ettim iki saatte bir tuvaletini yapıyor ve belli ediyor yaptıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?