Deminden beridir bütün yazıları okudum hemen hemen. Seninki de dert mi diyebilirsiniz. Dert de değil aslında ama Bi nevi deneyimli kişilerden yorum almak istiyorum.
Bir kaç konum var kısa kısa yazmaya çalışacağım.

Hamileyim ve 23 aylık bir oğlum var. herkes ısrarla emmeyi kes deyip duruyor ama hamile olup bebek emzirmede sıkıntı olmadığını okumuştum ve oğlum zaten neredeyse emmeyi kesti zor oldu ama başardım çok şükür Bi yandan bu. diğer yanda kaynanam a her gidişimde kaynanam ve kayınpederim ısrarla tuvalet eğitimine geç kaldığımı artık bezden ayırmam gerektiğini söylüyorlar. Hatta kayınpederim bir keresinde "kaynanan çocuklarını 1 yaşındayken tuvalet eğitimini bitirmişti" dedi yok artık dedim. Oğlum Bi yandan diş çıkarıyor ve çok zor geçiyor. Pişik oluyor ateşi çıkıyor vs. Şuan bile ateşli yatıyor kuzum. O bunları yaşarken tuvalet eğitimi için acele etmemem gerektiğini düşünüyorum. Lazımlığa oturtuyorum korkuyor. Bende zorlamıyorum fobi filan olmasın vakti vardır illaki diye ufak ufak gösteriyorum .kaynanam zoraki oturtacaksın öğrenecek böyle olmaz ki diyor.
Benimde artık sinirlerim bozuldu. Eşimde geç kaldın diyor yolda oğlumun yaşıtları olan anneler biz öğrettik diyorlar. Oğlumu soruyorlar. Ya her çocuk bir değil ki bence. Sanki çocuk yarıştırıyoruz mubarek. Ben mi rahatım yoksa onlar mı aceleci bilemedim. Oğlum şuan altına yaptığını bana söylüyor ama sadece söylüyor. Neden söylediğini bile bilmiyor ki garibim. Bunaldım paylaşmak istedim okuyanlara şimdiden teşekkürler