- 14 Eylül 2014
- 2.123
- 4.196
- 333
- Konu Sahibi Tardis_2718
-
Her bebeğin hazır olma yaşı aynı olmuyor erken yada geç diye birşey yok bence o yüzden deneyerek öğrenmelisin
Teşekkür ederim.Ben de bir deneyeyim diyorum.Bakalim neler olacak.Gunduzden değil de geceden çok korkuyorum.Kacirirsa kalk üstünü yıka değiştir.Bebege de işkence olacak.Kuru kalktığı günler de oluyor ,ya da uyanınca tek cisle kalkıyor ama.Bir kaç gün deneyin. Çok kaçırıyosa bence vazgeçmeli. Iki tarafa da işkence olmasın.
Uyurken ben bez kullanırım ilk zamanlar sonrasında kacirma olmasada alezli yatakta yatırdımTeşekkür ederim.Ben de bir deneyeyim diyorum.Bakalim neler olacak.Gunduzden değil de geceden çok korkuyorum.Kacirirsa kalk üstünü yıka değiştir.Bebege de işkence olacak.Kuru kalktığı günler de oluyor ,ya da uyanınca tek cisle kalkıyor ama.
Gece yikama cocuğu bence. Uzerine kuru şeyler giydir carsafı değiştir sadece. Carşafın altına tek kullanımlık alt açma.Teşekkür ederim.Ben de bir deneyeyim diyorum.Bakalim neler olacak.Gunduzden değil de geceden çok korkuyorum.Kacirirsa kalk üstünü yıka değiştir.Bebege de işkence olacak.Kuru kalktığı günler de oluyor ,ya da uyanınca tek cisle kalkıyor ama.
Tamam bu daha mantıklı imiş.uykuluyken suya sokmak düşününce bana da saçma geldi.cok sağolunGece yikama cocuğu bence. Uzerine kuru şeyler giydir carsafı değiştir sadece. Carşafın altına tek kullanımlık alt açma.
Evet bı yerde de böyle okudum.3-4 gün gece takın.Sonra duruma göre bırakın diyorduUyurken ben bez kullanırım ilk zamanlar sonrasında kacirma olmasada alezli yatakta yatırdım
Dediğim gibi benim ilk çocuğum iki yaşına girmeden bez bıraktı ikinci 4 yaşında gece kaçırıyor du birden fazla doktora gitmiştim en son üroloji dr u gece tuvalete kaldırma uyandırma çocuğu sabah da sık tuvalete gitsin dedi bir daha gece altına kaçırma yaşamadıkEvet bı yerde de böyle okudum.3-4 gün gece takın.Sonra duruma göre bırakın diyordu
Evet acaba mi acaba mi derken bu aşamaya geldimÇocuk ben hazırım diye bağırıyor daha ne yapsınyarın sabah bezi atın sabah akşam gece artık tamamen kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?