• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet egitimi

zuhrealam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
270
179
103
Tuvalet egitimine nasil baslicaz hanimlar havalar iyice sogumadan ogretmek istiyorum siz deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim

Ben akdenizdeyim burda havalar gayet iyi bi deneyiminiz falan varsa onu yazin yoksa akil vermeyin

valla tatlım bende merak ediyorum benimde oğlum 2,5 yaşında ve tuvalet eğitimine başlamak istiyorum geceleri altına hiç yapmıyor büyüğünü yaptıktan sonra söylüyor arada bi anne çişim geldi diyor bilemedim tam vakit ayırcam diyorum olmuyo çalışıyorum bide geçenlerde lazımlık aldım olduğu gibi duruyor özel satılan çamaşırlar var alıştırma çamaşırı diyolar ondan aldım giydi ama ondanda sıkıldı :110::KK17:napicam bilmiyom

Cook çok sabırlı olmak gerekiyor öncelikle. Karşına alıp onunla göz temsil kurarak konuştum ben oğlumla. Büyüdüğünü artık ben ve babası gibi tuvalete gidebilecegini söyledim. Cisini ve kakasını annesinin yanına gönderelim artık ayrı kalmasın diye söyledim. Önce onun söylemesi beklemeden. 2 saatte bir ben şarkılar eşliğinde oyunlar eşliğinde tuvalete oturttum cisini yaptiginda alkis caldim odul verip sifona sen bas da annesinin yanina gitsin cis dedim. geceleri saatimi kurup 3 saatte bir kalktım lazimliga oturttum. Ama bu durum 2 hafta sürdü çok zor bir süreç. Hep iyi yaklaşmak gerek bagirmadan kizmadan altına yaptığında da yine baştan konuştum temizlerken üzüldügümü belirttim bu şekilde oğlum 2 yada 2.5 haftada öğrendi. Ama size tavsiyem, bezi bırakacaksanız hem gece hem gündüz bırakın gece baglamayin . Bu süreci çok uzatmış olursunuz. Kolay gelsin

Kizlar oglusum 25 aylk..5 gun oldu bugun tuvalet egitimine baslayali..ilk 3 gun falan iyiydik aslnda..heveslydi..kosa kosa gidioduk tuvalete..cunku kendi bildigim gibi yapiodum..kac tane ic camasiri attim kakali cikmaz die..gece de bez takmadm..snra bu durumu goren akilli kocam ve annem bole olmaz bez bagla ama gene de sık sık cisin var mi die sor dediler..5 aylk hamileym bnde..zorlandim,onlari dinleyp gece gundz bez taktm maalesf..tabii sormaya devam ettm ara ara..ilk gunler anne birt diyen cocuk bez taktigimi gorunce solediginide solemez oldu..pisman oldum onlari dinledigme..dun gene soledi 1-2 kez ama bugun hic solemedi..cok uzgunum..emeklerm bosa gtti..su gebe halimle ilk gunler her birt dedignde tuvalete kostugumuza mi yaniyim,yorulduguma mi,cocugumn hevesini kirdigima mi bilemedm :(

Back
X