• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitimi:((

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
sabah kalktığında ondan önce uyanın ve bakın uyanmadan bezine yapmış mı

zira 3 yaş için 30 dakika az bir süre gibi

bir de itiraz etmezse çişini şişeye yaptırın

miktarını görün

30 dakikada yapıyor da ne kadar yapıyor diye

zira 3 yaşında daha fazla tutabilir gibi

her birey farklıdır tabii sabır ile alışır
Oglum çok su içiyor.İçmesi de gerekli zaten bende de çok sık degiştiyordum.Böbrek taşı vardı,şimdi yok ama yine Dr lar tekrarlamsın diye bol.su içmeli dedi.Bu doğuştan gelen bir şey.

Selam lar arkadaşlar benim oğlum tam 2.5 yasinda bugün 1 hafta olacak tuvalet için uğraşmaya baslayali 20 dk bir tuvalete götürü yorum. Yapiyor küçük tuvaletini de kakasinida yapiyor arada. Fakat kendisi söylemiyor cinsini anliyorum hemen götürü yorum ama küçük günü cabuk kaciriyor söylemiyor çok sinirlenmeye basladim kaç gündür bi kaç defa poposuna vurdum söylemesi için ama nafile . yine söylemiyor lütfen yardim edin bi aciklama yapin

Benimki 3 günde öğrenmişti.kaç aylık çocuğunuz?
3yasindaymis simdi gördüm artik bu isi bitirelisiniz.altına yaptıkça ofkelenmek yok tatlı dille anlata anlata cozun

Selam lar arkadaşlar benim oğlum tam 2.5 yasinda bugün 1 hafta olacak tuvalet için uğraşmaya baslayali 20 dk bir tuvalete götürü yorum. Yapiyor küçük tuvaletini de kakasinida yapiyor arada. Fakat kendisi söylemiyor cinsini anliyorum hemen götürü yorum ama küçük günü cabuk kaciriyor söylemiyor çok sinirlenmeye basladim kaç gündür bi kaç defa poposuna vurdum söylemesi için ama nafile . yine söylemiyor lütfen yardim edin bi aciklama yapin
Yanlış yoldasiniz,çocuğa bağırmak,vurmak sizi hep geriye iter.sabırlı olacaksınız...

Ooo bakin gece yapmiyormus.guleryuzle yumsak ses tonu ile halledersiniz kısa surede.bi de oyuna dalınca kaciriyordur muhtemelen.o zaman soruyorum ben ,hatırlatiyorum

Ooo bakin gece yapmiyormus.guleryuzle yumsak ses tonu ile halledersiniz kısa surede.bi de oyuna dalınca kaciriyordur muhtemelen.o zaman soruyorum ben ,hatırlatiyorum
Bende soruyorum anne bitti ciş yokki diyor. Bakiyorum yapmamis hadi oğlum oyuncaklar beklesin hadi yapip gelelim diyorum. Ağlayarak geliyor cinsini yapip oyuna geri donuyor.ben durmadan gotururum o sorun değil ama söylememesi çok mutsuz ediyor beni. Konuşması iyi teyzesine telefonda herşeyi anlatiyor cisinide söyleyebilir diye düşünüyorum ama söylemiyor acaba daha erken mi diye düşünmeye başladım soylemeye

Back
X