Tuvalet eğitiminde çocuğun tamamen bağımsız olması kaç ayı bulur?

Bezi unutun yatağa Alez yada alt açma bezi koyun. Gece bir kerede çise kaldırın. Ben kucaklayıp lazimliga oturtuyorum çise geldik diyorum . Dışarı çıkarken de yedek kıyafet taşıyın. Bizim 3 ayı buldu şuan kendi gidip yapıyor . Ben 26 aylık başladım 29 aylık bitti. 2 aydır artık gece dışında olmuyor kazalar. Oda benkaldirmayi unutursam.

Son düzenleme:
Ne mutlu size halletmişsiniz. Darısı bize inşallah. Demek ki ha deyince biten bir şey değilmiş zor bir süreç sabır gerektiriyor.

Çok su içip gece çok çişe kaldıran bi arkadaş yapmıştı

Pes etmeyin bırakın yapsın uyku saatinden en az 1 saat önce katı sıvı vermeyi bırakın
Bez çıktıysa gece güzdüz dışarda asla takılmamalı çocuğun aklı karışır, uyutmadam 1 saat önce yeme içme işini keseceksiniz gece veya dışarda altına yapmasına izin verin zamanla rahatsız olacak bu durumdan ve tutmayı öğrenecek tam anlamıyla gece gündüz öğrenemesi 1 ay sürdü bizim ara ara kaçırmalar oluyordu ama ayda 1 10 günde 1 vs

Ben cocuklarimda şöyle yapiyordum gece uyutmadan tuvalete götürüp getirdikten sonra bez takiyordum ve sabah kalktığında hemen tuvalete goturuyordum bezleri kupkuru oluyordu yani altına yapmıyordu ama bez takmadigimda gece altına kaciriyorlardi yaklaşık bir ay geceleri taktım sonra baktım bez hep kupkuru ondan sonra takmadım ve bir daha altlarına yapmadılar ektim gecede açık bırakıyordu ama benim çocuklardan çok daha geç öğrendiler ve bende sizin gibi bir yere gittiğimde yine bez takiyordum kıyafetlerini islatmasinlar diye ama bezine de yapmasın unutmasın diye götürdüğüm yerlerde de bezini çıkartıp tuvalete götürüp sonra tekrar takiyordum eve gelene kadar ve çocuklarım böyle de çok çabuk öğrendi kızıma 2 buçuk yaşında baslatim bir kaç ay sonra tamamıyla öğrendi ogluma 1 yaşında basladim 1 buçuk yaşında tamamıyla öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…