Tuvalete cikmama

Carla1356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
512
233
33
Kızlar kimle konuşsam gebelikte çok sık tuvalete çıkardım diyor. 38+2 deyim hâlâ çıkmıyorum. Bir sorun mu var acaba

Hayır sorun yok işte neden yoktan sorun arıyorsunuz 🤣
Bende bilmiyorum 😂😂😂 çok çıksam da bu sefer niye çıkıyorum diyeceğim ben kaşınıyorum biliyorum ama neden çevremdeki herkes de olurken bende olmadı onu merak ediyorum

Bende bilmiyorum 😂😂😂 çok çıksam da bu sefer niye çıkıyorum diyeceğim ben kaşınıyorum biliyorum ama neden çevremdeki herkes de olurken bende olmadı onu merak ediyorum

Bebek idrar kesenize baskı yapmıyordur diyeceğim. Bu sefer neden baskı yapmıyor diyeceksiniz 🤣

Bende sık cikmiyordum sadece sonlara doğru gece mutlaka çok sıkışmış uyanmaya başlamıştım. Normalde gece tuvalete kalkan biri değilim pek. Endişe etcek bişey yok. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor

Bende sık cikmiyordum sadece sonlara doğru gece mutlaka çok sıkışmış uyanmaya başlamıştım. Normalde gece tuvalete kalkan biri değilim pek. Endişe etcek bişey yok. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor
Ay içim rahatladı biraz çünkü herkes hamileliğin son zamanları sürekli tuvalete çıkıyorduk diyor. Ben çıkmıyorum diyince nasıl diye şaşırıyorlar

Back
X