Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?Millet tuvalete de mi gitmesin anlamadım ki
Vala keyfinden yaptığını sanmıyorum . Keyifli bir aktivite degil çünkü .Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?
Gerçekten sinir bozucu. Yatak odanızı başka odayla değiştirseniz olmaz mı?
Yakalarina yapismadim zaten bende fikir amacli sizlere sordum. Siz gece uyumaya calirken tepenizde 6 saat su akarsa siz rahat birakirsiniz..Insanlari tuvalette barim rahat biraksaniz
Evde topuklu ayakkabi ile gezme kismini cozemedim :) defile neyim yapiyorsa![]()
Yakalarina yapismadim zaten bende fikir amacli sizlere sordum. Siz gece uyumaya calirken tepenizde 6 saat su akarsa siz rahat birakirsiniz..
Galiba algilamada bir sorun var ben sebebini bilmedigimiz icin sadece bi kere uyardik sebebini ogrendikten sonrada zaten yasli oldugu icin sikayet etmeyecegimi soyledim. Eger buraya kadar anlayabildiyseniz buraya yazma sebebim fikir alisverisi belki kendimce bi cozum uretmek icin. Mustakil ev alinirda bazi seyler sonradan alinmaz. SevgilerVala keyfinden yaptığını sanmıyorum . Keyifli bir aktivite degil çünkü .
Ama insanlar yaşlı oldukları zaman gece çok tuvalete kalkarlar. sizde yaşlı olacaksınız şimdiden bilin de o zamana kadar müstakil ev alın bari.
Belki olabilir bunu dusunucem :)Gerçekten sinir bozucu. Yatak odanızı başka odayla değiştirseniz olmaz mı?
Cidden kagit gbi sanki hep beraber ayni evde yasiyoruzŞaka gibi ya. Benim de önceki oturduğum evde hapşırsam yan komsu duyardı nerdeyse . Papaz olmuştuk baya. Sonra taşındık. Bu binada öyle birsey yok. Hic ses duymuyorum hatta
Ust kata yeni bir köpek almışlar bikac kez onun havlamasını duydum ve mutlu oldum zaten benimde köpegim var. Bence simdiki evler cok dandik. Kâğıt gibi. Tasincaksin baska çare yok. Bende 9 aylik evliyken taşındım.
Hanimefendi kanunlarimiza gore eger mustakil bir evde oturmuyorsaniz apartman, site tarzi biyerde yasiyorsaniz gece saat 11 den sonra ses ve gurultuye neden olacak seyler yapamassiniz. Bunun para cezasi bile vardir. Kaldi ki ben durumu bilmeden sikayet ettim ogrendikten sonra zaten etmeyecegimi soledim bu durumda kimsenin huzurunu bozuyo olmuyorum. Ben sesi engelleyecek bir oneri sordum varsa fikir verebilrisiniz yoksa sizin bu solediklerinize benimde aklim basio heraldeDan dun ayak vuruyorlarsa haklısınız o konuda.
Ama su sesi, wc sesi,... bunların size gelmesi komşuların suçu değil. Duvarlarınız kağıttan yapıldıysa millet ne yapsın... İnsan isterse sabaha kadar yıkanır, sabaha kadar wc kullanır. Kimse keyfinden gece yarısı tuvalete gitmiyor, bunun sorgusu olmaz zaten. Bunlar kimseye zararı olmayan, insani şeyler bir de. İnsanlar özür bile dilemiş. Kesik kesik taharet açmakla da muhtemelen gürültüyü azaltmaya çalışıyorlar hala. Boşu boşuna şikayetlerle milletin huzurunu bozmayın daha fazla. Oradan taşının daha iyi.
Hanimefendi kanunlarimiza gore eger mustakil bir evde oturmuyorsaniz apartman, site tarzi biyerde yasiyorsaniz gece saat 11 den sonra ses ve gurultuye neden olacak seyler yapamassiniz. Bunun para cezasi bile vardir. Kaldi ki ben durumu bilmeden sikayet ettim ogrendikten sonra zaten etmeyecegimi soledim bu durumda kimsenin huzurunu bozuyo olmuyorum. Ben sesi engelleyecek bir oneri sordum varsa fikir verebilrisiniz yoksa sizin bu solediklerinize benimde aklim basio heralde
Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?