• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Pardon komsuya olan sinirinizi bizden cikarmak icin mi konu actiniz? Herkese bir atar gider hayirdir?
Hayır kendimce bi cözüm üretmem için belki fikir verebilirsiniz diye konu açtım ama boş yorumlara ve okuduğunu anlamaktan aciz olanlara tahammül seviyem çok düşük

Taharet muslugu eski usul tuvalette vardir sanirim. Ebeveyn banyolarinda da klozet olur genelde. Klozetinki bu kadar da gurultulu olmaz. Nasil bir duzen ki yatak odanizin uzerinde tuvalet olsun?
Yapabileceginiz birsey yok. Bence alin bir kulaklik, muzik acip o sekilde uyuyun. Zaten bir sure sonra duymazsiniz da.
Veya kiraciysaniz ev degistirmek de baska bir cozum olabilir

Hayır kendimce bi cözüm üretmem için belki fikir verebilirsiniz diye konu açtım ama boş yorumlara ve okuduğunu anlamaktan aciz olanlara tahammül seviyem çok düşük

Siz cok dolu oldugunuz ve aciz olmadiginiz icin mi birine algi sorunun var, bir baskasina aklim basiyor diye cavep veriyorsunuz?

Algi sorunu olan ve idraktan cok uzak biri varsa o da sizsiniz! He buraya sinir stres atmak icin konu aciyorsaniz ayri. Kusura bakmayin herkes fikrini yaziyor. Isinize gelmiyorsa konu acmazsiniz olur biter.
Kimse sizin atarinizi giderinizi cekemez.

Gerçek hayatta da bu kadar agresifseniz Allah etrafınızdaki kişilere sabır versin
Ayni sey başıma gelmişti hatta tüm apartmanın sesi evin içindeydi. kimseye şikayet etmedik. çünkü problem onlarda değil evdeydi.
Tuvalet sesi için komşunuzun yapacağı birşey yok, problem onda değil evin yalıtımında. içten ses yalıtımı yapabilirsiniz. yapamiyorsaniz idare etmekten baska care yok. bu kadar ses geçiren bir evdeyseniz sizin de her sesininiz aşağı gidiyordur ama sizi de idare ediyorlardır.

Taharet muslugu eski usul tuvalette vardir sanirim. Ebeveyn banyolarinda da klozet olur genelde. Klozetinki bu kadar da gurultulu olmaz. Nasil bir duzen ki yatak odanizin uzerinde tuvalet olsun?
Yapabileceginiz birsey yok. Bence alin bir kulaklik, muzik acip o sekilde uyuyun. Zaten bir sure sonra duymazsiniz da.
Veya kiraciysaniz ev degistirmek de baska bir cozum olabilir
Sanırım tesisatlarında da bi sorun var çünkü benim
Siz cok dolu oldugunuz ve aciz olmadiginiz icin mi birine algi sorunun var, bir baskasina aklim basiyor diye cavep veriyorsunuz?

Algi sorunu olan ve idraktan cok uzak biri varsa o da sizsiniz! He buraya sinir stres atmak icin konu aciyorsaniz ayri. Kusura bakmayin herkes fikrini yaziyor. Isinize gelmiyorsa konu acmazsiniz olur biter.
Kimse sizin atarinizi giderinizi cekemez.
Hanımefendi çekmeyin ozaman sakince konumdan uzaklaşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren bi durum yok ve sanırım sizi burda zorla tutan biri yok. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..iyi sabahlar diliyorum, hoşçakalınız..

Sanırım tesisatlarında da bi sorun var çünkü benim

Hanımefendi çekmeyin ozaman sakince konumdan uzaklaşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren bi durum yok ve sanırım sizi burda zorla tutan biri yok. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..iyi sabahlar diliyorum, hoşçakalınız..

Walla ben banlanmiyorum zorluyorlar :KK70:
Bacim cik bir temiz hava al :KK53:
Malum lutfen atar gider yapin diye yogun bir talep karsisinda konu acmis olmalisin :KK70:

Gerçek hayatta da bu kadar agresifseniz Allah etrafınızdaki kişilere sabır versin
Ayni sey başıma gelmişti hatta tüm apartmanın sesi evin içindeydi. kimseye şikayet etmedik. çünkü problem onlarda değil evdeydi.
Tuvalet sesi için komşunuzun yapacağı birşey yok, problem onda değil evin yalıtımında. içten ses yalıtımı yapabilirsiniz. yapamiyorsaniz idare etmekten baska care yok. bu kadar ses geçiren bir evdeyseniz sizin de her sesininiz aşağı gidiyordur ama sizi de idare ediyorlardır.
İçten ses yalıtımını araştırcam teşekkür ederim sizin söylediğiniz gibi insanların fikir vericeğini düşünmüştüm ama yazılan cevaplar insanı salak yerine koymak gibi birşey.

Birinden fazlasıyla hoşgörülü ve sabırlı muamele görünce, alttan alınınca haksızken kendini iyice haklı sanıp üste çıkan tipler vardır ya... konu sahibi bunlardan. İki saat milleti çekiştirmiş burada, yorumlar hoşuna gitmeyince buradakilerin algısına hakaret ediyor şimdi de...

Siz yatın kalkın dua edin de çok hoşgörülü insanlara denk gelmişsiniz.
Benim kapıma evimdeki tuvalette geçirdiğim zamanın hesabını sormaya gelen adam ağzının payını alır, defolur gider mesela. Eminim birçok insan da alttan almaz böyle bir şeyi. Var mı böyle bir şey ya? Şaka gibi. :))

İçten ses yalıtımını araştırcam teşekkür ederim sizin söylediğiniz gibi insanların fikir vericeğini düşünmüştüm ama yazılan cevaplar insanı salak yerine koymak gibi birşey.

Hee yorum yazanlar da salak yani? Bilmukabele bacim :KK53:

Ne yazık ki yeni yapılan evlerde ses sorunu çok fazla..ama anladığım kadarıyla kasıtlı yapılan birşey de yok.adam rahatsızmış, sabaha kadar tuvaleti beklemekten o da memnun değildir.evi değiştirmek istemiyormuşssunuz,kiracı olduğunuz için yalıtım da yaptırmazsiniz sanırım..tek yolu geceleri kulak tıkacı, kulaklık gibi birşey takmak olabilir bu durumda.
Bir de geceleri topuklu ayakkabıyla geziyor diyorsunuz ya acaba yaşlı adam bastonla geziyor olabilir mi

Ne yazık ki yeni yapılan evlerde ses sorunu çok fazla..ama anladığım kadarıyla kasıtlı yapılan birşey de yok.adam rahatsızmış, sabaha kadar tuvaleti beklemekten o da memnun değildir.evi değiştirmek istemiyormuşssunuz,kiracı olduğunuz için yalıtım da yaptırmazsiniz sanırım..tek yolu geceleri kulak tıkacı, kulaklık gibi birşey takmak olabilir bu durumda.
Bir de geceleri topuklu ayakkabıyla geziyor diyorsunuz ya acaba yaşlı adam bastonla geziyor olabilir mi
Evet aynen dediginuz gbi hasta ve yasli birine karsi asli saygisizlik yapmam zaten. Yalitimi arastircam belki olabilir. :) baston degil cunku eve geldiklerinde kapiyi cok siddetli kapatiolar ve yurume sesi bir sure sonra ayakkabilari cikartip tak tuk die yere atiyo ordan anliyorum :) tesekkurler yorum icin

Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?

Yahu yaşlı adam varmış, muhtemelen prostatı vardır. Rahmetli babamın da prostatı vardı. Ondan fırsat bulup tuvalete giremezdik.
Ne yapsın adam.
Ya odanızın yerini değiştirin yada katlanın. Yapacak bir şey yok.

dedem 92 yaşında ve gündüz uyuyor gece devriye gibi dolanıyor evin içinde çünkü ölüm korkusu yaşıyor. sık sık tuvalete gidiyor.
komşular şikayet edince ne yapalım? dedemi bağlayalım mı? tuvaletin kapısına geceleri kilit mi vuralım?

Aynı sitede miyiz acaba... su an karşı komşu tıraş oluyor. Tuvalet sesi hepsi gelir bize de ama napalim apartman boyle

Back
X