Arkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorum

siz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?