• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

annemlerin evi de boyle. banyo sesi evde selale gibi duyuluyor. hemde ust katin ustunden gelen ses. ama kimse birsey demedi. denmez ki. ne denir ki. banyo yapmayin mi. ya da su sesine care bulun mu denir. su sesi nasil onlenir ki. bunun ust katlardan bir caresi yok. ben de annemlerde kaldigim zaman uyaniyorum. sonra devam ediyorsun uykuya. havalimanin yakin oldugu yerlerde de ucak sesi geliyor mesela. aliskin olan ev sahibi uyurken ilk kez kalan kisi surekli uyaniyor. takinti yapmissiniz.

normal karsilarsaniz ses sizi rahatsiz etmez. ama siz hala büyüklük gosterdiginizi dusunuyorsunuz. yasli ve hastalari varmis daha birsey demedik diyorsunuz. yaslisi olmasa da birsey diyemezsiniz su sesine. banyo ve tuvalet ihtiyacına karisamazsiniz. hali yikamadigina gore su sesi icin komsuya cikilmaz bile.
Ben su sesi icin komsuya cikmadim zaten borularda bir kacak olabilir mi die sorduk. Insanlarin banyo wc ihtiyacina karisamicami tabikide biliyorum ama ben gece 12 de baslayip sabah 7 8 e kadar hic kapanmayan ve borulardan gelen ayni dediginuz gbi selaleye benzeyen sesten bahsediorm. Emin olun bi wcye girildi dus alindi cikildi die kimse zaten sikayet etmez hos okdr beynimiz calisio toplum icinde yasamizin farkindayz. dilerim annenizin evinde ses gece sabaha kdr devam eder gunlerce. Eminim sizde benim gibi buyukluk gosterirsiniz.

sonuçta 5 kişi yaşıyorlar diyorsunuz. Gece de her biri 2 kere tuvalet ihtiyacını karşılasa illaki musluk sesi,su sesi,ayak sesi olur. Kaldı ki hasta var diyorsunuz. Odanızı değiştirmeyi deneyin...

Sizde takıntı haline gelmiş bu durum artık öksürseler duyarsınız.
Ayrıca evler artık genelde böyle duvarlar perde gibi, biz yan komşunun ne konuştuğunu duyuyoruz bazen.

Ben tuvalete gitmesinler mi dedim? Ayrica hepimiz tuvalte gidioruz ama gece 12 den sabaha kdr taharet muslugunu acip orda oturmuyoruz di mi?
Belki prostatdır yada bagırsaklarıyla ilgili problemi vardır. Zavallı adam sabaha kadar kendide uyuyamıyo demekki. Topuklu terlik kısmında haklısınız ancak tuvalet kısmında yapabilecekleri pek birşey yok malesef

şimdi bu konuda çok da çözüm önerim yok

zira gece ses geliyor hatta üst komşu aynı anda tuvalete girdi ise şıırrrrr sesi bile geliyor

geçen kv min alt komşusu eşimi çevirmiş annenizden şikayetçiyim demiş

gece evin içinde şu odadan tuvalete kadar yürüyor demiş

eşim şok olmuş eee demiş

terlik sesi geliyor demiş, ışığı yakıyor düğmenin sesi geliyor demiş

kv zayıf bir kadın rahatsız zaten zor yürüyor

kp tamamen rahatsız o yattığı yerden yardımsız kalkamıyor

geceleri eşya itip çekiyorlar demiş ki muhtemelen bir iki kere bir şeye takılmış olabilir zira kadının eşya itmeyi geçtim sandalye çekecek hali yok

dün gece de ses geldi demiş, misafir hala vardı eşim de bir sorayım vs demiş kadın da demiş ki evet başka terlik sesi de vardı iki terlik ayrı ayrı evde yürümüştü vs vs demiş

evde koşan çocuk, oyun oynama, top vurma, eşya çekme vs değil iki tane 70 yaş üstü kadının yürümesi şikayete konu edilmiş

topuklu terlik vs de değil klasik piyasada bulunan gündelik terlik kullanılıyor evde

gece alt kat sessiz olunca yukarıdaki sesler geliyor biraz da takılınca her ses duyuluyor

örneğin ben evde yalnız otururken alt kat komşumun kızının anne diye seslendiğini dahi duyuyorum yalnızsam ama evde kendi çocuğum vs varsa hiç bir sesi duymuyorum

sizin de eviniz sessiz olduğu için ses çok geliyordur

odanızı değiştirmekten başka çözüm yok gibi

Ben su sesi icin komsuya cikmadim zaten borularda bir kacak olabilir mi die sorduk. Insanlarin banyo wc ihtiyacina karisamicami tabikide biliyorum ama ben gece 12 de baslayip sabah 7 8 e kadar hic kapanmayan ve borulardan gelen ayni dediginuz gbi selaleye benzeyen sesten bahsediorm. Emin olun bi wcye girildi dus alindi cikildi die kimse zaten sikayet etmez hos okdr beynimiz calisio toplum icinde yasamizin farkindayz. dilerim annenizin evinde ses gece sabaha kdr devam eder gunlerce. Eminim sizde benim gibi buyukluk gosterirsiniz.
annemle ben ayni evde yasamiyoruz yalniz. bedduanizi ona gore edin. hakikaten gergin yaziyorsunuz. belki gergin olduğunuz icin de seslere karsi ekstra duyarlisinizdir. yoksa insan hersekilde uyuyor. yatak odam direkt cadde kenarinda. yatagim pencere dibinde. sabaha kadar bitmeyen araba sesi var. uyunuyor yani. takinti yaptıkca hic uyuyamazsiniz. stresli oldugum gecelerde benim de uyanmak icin cok sebebim oluyor.

Bende alt katımdaki komşudan çektiğimi kimseden çekmedim ha bire bizi yöneticiye şikayet ediyor, evlerinden gelen bebek sesi yüzünden sabaha kadar uyuyamıyorum demiş ki bebeğim yok daha yeni evliyim, çok gürültü yapıyorlar seslerinden duramıyoruz demiş sabah 8 de evden çıkıp akşam 8 de eve giriyoruz, çoğu zaman akşam yemeklerine anneme veya kayınvalideme gidiyoruz eve gelmemiz 11-12 yi buluyor ve direk uyuyoruz garipten sesler duyuyorlar galiba bizim evden :KK48: alt komşulardan rica ediyoruz bizi bi salın bırakın evimizde de rahat hareket edelim sesten gürültüden rahatsız oluyorsanız en üst kata taşının yada müstakil ev alın siz rahatsız olacaksınız diye evde diken üstünde duramayız kusura bakmayın.:63:

Bu nasıl bir yorum ya ne hadsiz bir kadınsınız orada yaşlı başlı bir dede var maruzati var bir de sahip çıkalım deyip gülücük atıyorsunuz pes yani ya bu kadar da seviyesiz olunmaz ki😠
:) saka misiniz ertugrulun halimesi hanimefendi espiri olarak soledim hani oyle bi espiri varya belki bilmiyosunuzdur. Saka yani anlayabildinizmi sadece şaka. Ayrica haddi ve seviyeyi ertugrulun halimesinden ogrenecek halimiz yok ;) kendi isinize bakiniz

:) saka misiniz ertugrulun halimesi hanimefendi espiri olarak soledim hani oyle bi espiri varya belki bilmiyosunuzdur. Saka yani anlayabildinizmi sadece şaka. Ayrica haddi ve seviyeyi ertugrulun halimesinden ogrenecek halimiz yok ;) kendi isinize bakiniz
Şaka mı? Ya bırakın bu işleri bir gün sizin ebeveynleriniz de yaşlanınca görürsünüz bu şakaları! Bence de benden değil tabi haddi seviyeyi bir büyüğünüzden öğrenmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu arada sakalariniz kaka gibi size küçük bir tavsiyem ufkunuzu geliştirecek daha yaratıcı ve esprili olmak için kendinizi birazcık geliştirin.

Simdi şöyle ki Tilki hanımcım müstakil evde oturuyorsanız ve oturduğunuz binada ses yalitimi iyi değilse bazı gürültülere katlanmak zorundasınız.
Gece yarısı acılan müzik,tv sesi,süpürge sesi,yüksek sesle konuşma vs hariç insanların wc de taharet muslugunun sesine karışamazsınız.
Zaten açıklamışlar yaşlı ve hasta biriymiş.
Simdi millete atar yapana kadar eminim aklınıza bizim söylediğimiz cin fikirler gelmiştir sizinde.
Mesela oda değiştirmek
Mesela taşınmak
Mesela içerden ses yalitimi yaptırmak gibi..
Gelmediyse yazılmış zaten
Başka ne olabilir çözüm?
Hımmm dedenin ölmesi için dua zinciri??
Tövbe tövbe..

Arkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorum :KK43: siz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Ya bi yaşlılara bide çocuk gürültüsüne yapacak bişey olmuyor pek benim üstümde var iki kudurgan :) kadınıda delirtiyorlar biliyorum bundan bir kaç ay önce gecenin ikisinde bir gümbürtü koptu yüreğim korkudan patlayarak uyandım küçük bey top oynuyormuş gördüm sokakta bi daha gece ses çıkarırsan topunu patlatırım dedim babam alır ki bana dedi bende her alınan topunu patlatırım dedim gülüyor velet bende tabi öyle tatlıki küçük adam :)

Simdi şöyle ki Tilki hanımcım müstakil evde oturuyorsanız ve oturduğunuz binada ses yalitimi iyi değilse bazı gürültülere katlanmak zorundasınız.
Gece yarısı acılan müzik,tv sesi,süpürge sesi,yüksek sesle konuşma vs hariç insanların wc de taharet muslugunun sesine karışamazsınız.
Zaten açıklamışlar yaşlı ve hasta biriymiş.
Simdi millete atar yapana kadar eminim aklınıza bizim söylediğimiz cin fikirler gelmiştir sizinde.
Mesela oda değiştirmek
Mesela taşınmak
Mesela içerden ses yalitimi yaptırmak gibi..
Gelmediyse yazılmış zaten
Başka ne olabilir çözüm?
Hımmm dedenin ölmesi için dua zinciri??
Tövbe tövbe..
Bende gidip wc ye girmeyin muslugu acmayin dedigimi hatirlamiyorum zaten.. buraya yazmamin sebebi belki daha once basina gelmis olanlar olabilir diye ayrica akil akildan ustundur bi tavsiye bi oneri icin yazdim , belki binaca toplu bisey yapiliodur die bi cozum amacli yazdim ama herkes duyar kasmaya okadarrrrr merakliki

Bende gidip wc ye girmeyin muslugu acmayin dedigimi hatirlamiyorum zaten.. buraya yazmamin sebebi belki daha once basina gelmis olanlar olabilir diye ayrica akil akildan ustundur bi tavsiye bi oneri icin yazdim , belki binaca toplu bisey yapiliodur die bi cozum amacli yazdim ama herkes duyar kasmaya okadarrrrr merakliki
Ya açıkça musluğu açmayın demediniz de burda sikayetiniz bu yönde insanlarda buna göre cevap veriyor size doğal olarak.
Kimsenin duyar kastigi yok mantıklı çözümleri vermişler iste size
Bende size sorayim o zaman
Burada bunların dışında yazılmayan hangi çözüm var aklınızda?
Binaca toplu birşey nedir onu da anlamadım zaten..

3 kisi evde karga burga gurultulu yasiyoruz insanlar 5 kisi napsinlar iclerinde mi tutsunlar bzm butun apartmanin wc sesi hersy oldugu gb evde napak ihtiyac

Ya açıkça musluğu açmayın demediniz de burda sikayetiniz bu yönde insanlarda buna göre cevap veriyor size doğal olarak.
Kimsenin duyar kastigi yok mantıklı çözümleri vermişler iste size
Bende size sorayim o zaman
Burada bunların dışında yazılmayan hangi çözüm var aklınızda?
Binaca toplu birşey nedir onu da anlamadım zaten..
Evet bende mantikli seyler yazanlara gayet normal cevaplar verdim zaten benim anlamadigim hala neyi direttiginiz size cevap yazmak zorunda degilsiniz mesaja konuyu beyenmediyseniz gecinizzz

Back
X