Kemal Sunal ın filminde tüküren adama göre saat ayarlıyordu sizinki ona benzemişBende hergun üst komşumla 6.30 da uyanıyorum. Alarm çalmıyor. Telefonu titriyor. Adam yüzünü yıkıyor ve kuvvetli bir balgam çıkarıyor.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemal Sunal ın filminde tüküren adama göre saat ayarlıyordu sizinki ona benzemişBende hergun üst komşumla 6.30 da uyanıyorum. Alarm çalmıyor. Telefonu titriyor. Adam yüzünü yıkıyor ve kuvvetli bir balgam çıkarıyor.![]()
Bu kadar şeyi net bilmek için ya kulağın alt katta olması lazım yada duvarların aşırı ince olması lazım. Bizim eski kiracımız gece gündüz rahatsızdı sesten . Başka bahaneyle çıkarttık . Şimdikiler sesimizi duymuyor, Bizde kimseyi duymuyoruz. Duyduk diyelim ses çıkartmıyoruz . Ama biz birbirimizi sevdiğimiz için belki de böyleyiz. Muhatap olmasak nasıl olurdu bilmem..Evet aynen dediginuz gbi hasta ve yasli birine karsi asli saygisizlik yapmam zaten. Yalitimi arastircam belki olabilir. :) baston degil cunku eve geldiklerinde kapiyi cok siddetli kapatiolar ve yurume sesi bir sure sonra ayakkabilari cikartip tak tuk die yere atiyo ordan anliyorum :) tesekkurler yorum icin
BeYenmiyorsak yazmayacağız arkadaşlar. Cahiliz ya...Yok canım ne hakareti ?
Hakaret etmemiş sadece cahillere cevap vermiş![]()
6 saat kimsenin şarıl sarıl su akıtacağına inanmıyorum bu devirde.Yakalarina yapismadim zaten bende fikir amacli sizlere sordum. Siz gece uyumaya calirken tepenizde 6 saat su akarsa siz rahat birakirsiniz..
Ne yapılabilirki böyle bi durumda o gürültüye alışmanız lazım özürdilemişler hasta var demişler bu tuvalet meselesi tutulamıyacak önüne geçilemiycek bi durum sizin gibi insanlara gıpta ediyorum nasıl bi kulak var taharet musluğu el yıkama hepsini nasıl duyup anlıyorsunuz valla şaşıyorum komşuluk idare etmek demek sizde aynı durumda olabilirsiniz komşu tuvalet meselesine çözüm bulamaz hadi tuvaleti kullandı taharet musluğunu nasıl açmasın çok tuhaf ne kadar hassas insanlar var siz taşının ordan müstakil ev de oturun bu komşu tuvalete gider öbürünün kapısı gıcırdar diğeri gece su içmeye kalkar sonrakinin bebeği olur gece uyumaz komşu hastalanır sabaha kadar aksırır tıksırır yazık rahatsız olursunuz kurtulun biran önce böyle anlayışsız komşulardan Allahta onlara sabır sağlık versinArkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorumsiz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Size laf anlatmak imkansiz gbi birsey. Ben herturlu cocuk bebek hayvan sesi cekmis halada gecebilek bundan sikayet etmeyecek bir insanim bu tarz konularda cok hosgoruluyum oyle seylere aldiris etmem yani insaniz ya otesi yok bu konu baskaaaaaaaa selale gbi bi ses gece yattigimda ve kesilmio saatlerce suruo ki ben komsumu sikayet etmiorm gercekten bunca konusmadsn hala bu sonucu cikarmis olamazsinizNe yapılabilirki böyle bi durumda o gürültüye alışmanız lazım özürdilemişler hasta var demişler bu tuvalet meselesi tutulamıyacak önüne geçilemiycek bi durum sizin gibi insanlara gıpta ediyorum nasıl bi kulak var taharet musluğu el yıkama hepsini nasıl duyup anlıyorsunuz valla şaşıyorum komşuluk idare etmek demek sizde aynı durumda olabilirsiniz komşu tuvalet meselesine çözüm bulamaz hadi tuvaleti kullandı taharet musluğunu nasıl açmasın çok tuhaf ne kadar hassas insanlar var siz taşının ordan müstakil ev de oturun bu komşu tuvalete gider öbürünün kapısı gıcırdar diğeri gece su içmeye kalkar sonrakinin bebeği olur gece uyumaz komşu hastalanır sabaha kadar aksırır tıksırır yazık rahatsız olursunuz kurtulun biran önce böyle anlayışsız komşulardan Allahta onlara sabır sağlık versin
Ne yapabilirim diye soru soruyorsun kurtar o komşuları kendinden öncelikle sorun anlamsız sence ne olabilir bugün bi hırdavatcıya git 3 5 adet tıpa al ver komşuna taksın kıçınaSize laf anlatmak imkansiz gbi birsey. Ben herturlu cocuk bebek hayvan sesi cekmis halada gecebilek bundan sikayet etmeyecek bir insanim bu tarz konularda cok hosgoruluyum oyle seylere aldiris etmem yani insaniz ya otesi yok bu konu baskaaaaaaaa selale gbi bi ses gece yattigimda ve kesilmio saatlerce suruo ki ben komsumu sikayet etmiorm gercekten bunca konusmadsn hala bu sonucu cikarmis olamazsiniz
Ohh çok normal cevaplarınız şu yazdığınızdan bile belli zaten ))Evet bende mantikli seyler yazanlara gayet normal cevaplar verdim zaten benim anlamadigim hala neyi direttiginiz size cevap yazmak zorunda degilsiniz mesaja konuyu beyenmediyseniz gecinizzz
Ay gülmekten yemin ederim ağladımNe yapabilirim diye soru soruyorsun kurtar o komşuları kendinden öncelikle sorun anlamsız sence ne olabilir bugün bi hırdavatcıya git 3 5 adet tıpa al ver komşuna taksın kıçına
Öneririz varmı demiş tuvalet konusunda verebileceğim öneri bu olur idare etmeyi bilmeyeneAy gülmekten yemin ederim ağladım![]()
Belliyse cevabi sabahtan beri nie destanlar yaziosun cevap verme hadii byOhh çok normal cevaplarınız şu yazdığınızdan bile belli zaten ))
Sizin anlamadığıniz sadece o değil çözümleri yazmış herkes zaten teşekkür edeceğinize atarli cevaplar yazıyorsunuz bu durumda direten siz oluyorsunuz aslında
Ayy sıkıldım zaten sanki hanım atomu parçalayacak cevabı belli sorunun nesini soruyorsan zaten..
Himmmm bak buda bi oneri iste demekki yapanlar varmis tesekkurler sizde ise yaradiysa denerizzNe yapabilirim diye soru soruyorsun kurtar o komşuları kendinden öncelikle sorun anlamsız sence ne olabilir bugün bi hırdavatcıya git 3 5 adet tıpa al ver komşuna taksın kıçına
Anca anlarsın diye düşündüm zira hem anlayış yoksunu hemde ukalasin.Belliyse cevabi sabahtan beri nie destanlar yaziosun cevap verme hadii by
Okdr aciklamadan bunlari anlayan biri mi bana anlayis yoksunu diyo shshhshshsjsjsh komiksiniz cidden suan komsularimla yazdiklarinizla egleniyoruz tsklerrAnca anlarsın diye düşündüm zira hem anlayış yoksunu hemde ukalasin.
Baktımda tek bir nazik cevabını görmedim.Bu üslupla asıl komşularına Allah sabır versin.