• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Hanimefendi ses cok fazla esim uyku agir oldugu halde uykusunda uyanior bende oyle yani bizd ruh hastasi degiliz bu dediklerinizi yapalim di mi demekki orrtada asiri bir durum var. sabaha kdr beklememize gerek yok cubku sabaha kdr uyumuyoruz. Hadi ben manyagim esimdemi evime gelenlerdemi manyak. Allaha sukur saglikliyim duyuyorum napiyim duyuorm die kendimimi oldurucem simdi
Bildiğin gibi yap ben senin frenkasına yetişemiyorum

Yazdık ya onların da diyeceği buydu diyorum oturun bunu konusun diyorum anladin?
43 yaşında kadınım kaç yıldır şu siteye uyeyim senin gibi gerizekalısini görmedi bu gözler..banlanacagim ama değer ohh be ))
Ohh be söyle bacım söyle siteden yasak almamak için ben diyemiyorum ohhhh rahatlaaa

Cevapların ilkokul birinci sınıf seviyesinde farkındasın inşallah..dikkat et de o komşu birgün kızıp wc ye degil de senin kapının önüne şey etmesin zira çok tahrik edici bir hatunsun
Aramizda jenarasyon farki var uzgunum cevaplarim sizi tatmin etmiyor olabilir. Ayrica komsumun bunlardan haberi yok neye kizicak ama eger olsaydi bu kdr kit insanlar karsinda benim degil sizin kapiniza bi hediye yollardi... ayrica 43 yasinda kocaman kadinsiniz kiziniz yasindayim bana laf yetistiriosunuz. Siz birbirirnize saygi duymadan yasamaya alismisiniz oyuzden garip geliyo olabilir nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama benim yasadigim yerde insanlar birbirlerine saygi duymak zorunda

Hanimefendi kanunlarimiza gore eger mustakil bir evde oturmuyorsaniz apartman, site tarzi biyerde yasiyorsaniz gece saat 11 den sonra ses ve gurultuye neden olacak seyler yapamassiniz. Bunun para cezasi bile vardir. Kaldi ki ben durumu bilmeden sikayet ettim ogrendikten sonra zaten etmeyecegimi soledim bu durumda kimsenin huzurunu bozuyo olmuyorum. Ben sesi engelleyecek bir oneri sordum varsa fikir verebilrisiniz yoksa sizin bu solediklerinize benimde aklim basio heralde
Hanimefendi nikinizin hakkını veriyorsunuz yada kafaniz güzel
O kadar dikkat ederim ses olayına bende evde kendimin ve baskasinin yaptığı lakin çok komik ya dediğiniz. 12de uyudunuz diyelim insanlar sabaha kadar çişe mi gitmeyecek. Ses ve gurultu kanunu tuvalet için değil heralde siz başka türlü yerden okudunuz kanunlari :halay:polis çağırıp sikayet etseniz yaaa taharet sesi geliyoo diye gülüp giderler napcaklar adamin c.kne tıpa mi takacaklar. :KK53:Az mantıklı olun yahu adam sanki isteyerek gidiyor habire. Odanizi degistirin duvarlariniz ince demek ki. Tuvaletin yeri degisemeyecegine maalesef oda degiscek.

Hahaha seni topun ağzına koydum galiba özür.....bamlanacaksın burda çok bamlandımda bamlanırsan bikaç gün sonra görüşürüz umarım
Ben alıştım ban yemeye bacım boşver sen hakedene hak ettiği cevabı vermek kadar güzel birşey yok şu dünyada
Inşallah bir kac gün sürer çamaşır yollayın arada bana )))

Ebeveyn banyosuysa kullandıkları, gece mümkünse başka yeri kullansınlar.

Bunun dışında musluğu açıp kapatmaya çalışacak kadar kasmislar kendilerini, buna hak yok. Hasta da varmış , başka yol bulmalisiniz

Aramizda jenarasyon farki var uzgunum cevaplarim sizi tatmin etmiyor olabilir. Ayrica komsumun bunlardan haberi yok neye kizicak ama eger olsaydi bu kdr kit insanlar karsinda benim degil sizin kapiniza bi hediye yollardi... ayrica 43 yasinda kocaman kadinsiniz kiziniz yasindayim bana laf yetistiriosunuz. Siz birbirirnize saygi duymadan yasamaya alismisiniz oyuzden garip geliyo olabilir nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama benim yasadigim yerde insanlar birbirlerine saygi duymak zorunda
Saygı ve sen??
Sana laf yetistirmiyorum çözüm buldum ukalaca bir cevap yazip benim sinirimi ziplattin haddini bilseydin o cevapları almazdın.
Hem soruyorsun hem herkese atar yapıyorsun
Yaşadığım yer ve karakter olarak kendimi sana anlatacak değilim
Ne istersen öyle düşün çok önemli değilsin

Ben alıştım ban yemeye bacım boşver sen hakedene hak ettiği cevabı vermek kadar güzel birşey yok şu dünyada
Inşallah bir kac gün sürer çamaşır yollayın arada bana )))
Teyzecim bi cevap verdiginizi saniyosunuz heralde ama ben sizin ne kdar dar goruslu oldugunuzdann
Baska birsey goremedim cevaplarinizda

Saygı ve sen??
Sana laf yetistirmiyorum çözüm buldum ukalaca bir cevap yazip benim sinirimi ziplattin haddini bilseydin o cevapları almazdın.
Hem soruyorsun hem herkese atar yapıyorsun
Yaşadığım yer ve karakter olarak kendimi sana anlatacak değilim
Ne istersen öyle düşün çok önemli değilsin

Bence sevdin beni

Teyzecim bi cevap verdiginizi saniyosunuz heralde ama ben sizin ne kdar dar goruslu oldugunuzdann
Baska birsey goremedim cevaplarinizda
Yavrum beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir ondan dar görüşlü olduğumu sandin..
Daha'da cevap yazip saçmalama istersen

Yaptıklarınla konuştukların çok tezat şirin kız benim yaşadığım yerde insanlar birbirine saygı duymak zorunda demişsin keşke orası neresi ise sende orda yaşasan milletin zaruri ihtiyacını hayatına sorun yapmazdın..şömine başında şaraplarını yudumlayım kahkaha atsalar Bistro masalar etrafında kokteyl verseler çok haklısın da kıçınada müdahale etme yahuuu o saygı duyulan yer neresi ise taşında oraya konu komşu rahat rahat çıkarsın

Yaptıklarınla konuştukların çok tezat şirin kız benim yaşadığım yerde insanlar birbirine saygı duymak zorunda demişsin keşke orası neresi ise sende orda yaşasan milletin zaruri ihtiyacını hayatına sorun yapmazdın..şömine başında şaraplarını yudumlayım kahkaha arsalar Bistro masalar etrafında kokteyl verseler çok haklısın da kıçınada müdahale etme yahuuu o saygı duyulan yer neresi ise taşında oraya konu komşu rahat rahat çıkarsın
Ablacim ben komsularima bisey solemedim mudahale etmedm sadece kacak olablrmi su sesi gelio bize surekli dedim bu saygsizca biseyse dicek biseyim yok

Işık kapatma sesine kadar duyuyorsaniz suç
üst kattakilerde degil, oturdugunuz bina kagittanmiş. Sizin alt katinizda birileri varsa muhtemelen sizinde her sesiniz gidiyordur.

Back
X