- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Uzgunum ama Senin beni degerlendirmeye tahsil seviyen yetmez teyzecim.. haydii güle güle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgunum ama Senin beni degerlendirmeye tahsil seviyen yetmez teyzecim.. haydii güle güle
Ben kimseye çemkirmedim yazılanlara göre cevap verdim . Ama ilk mesajımda wc alışkanlıklarından dolayı cok ses geldıgıni ve ses için ne yapabilceğimi gayet acık ve net bir şekilde yazdım. Bu şekilde anlayanlarda var. Yani insanların wc yi kullanım şekıllerine nasıl karısabilirim bunu buraya çekmek için uğraştılar. Durumun normal olmadigini anlatmak icin tabiki de gelen seslerden saatinden bahsetmek durumundaydim.Konunuza ilk kez yazıyorum o yüzden lütfen bana da çemkirmeyin
İlk mesajınız ve cevaplarınız baştan aşağı üst komşularınızın tuvalet alışkanlığıyla ilgili, insan ne yapar ki bu kadar süre minvalinde üst katın gece tuvalet kullanmasını suçlayan nitelikte. Sadece son cümleniz ne yapabilirim diye. Dolayısıyla okuyan hemen herkeste su sesinden değil üst kat tuvalete giriyor diye bundan rahatsız oluyorsunuz fikri uyanıyor, bu nedenle de herkes "napsınlar girmesinler mi" diye yaklaşıyor.
Halbuki konuyu "üst katımda yaşlı ve hasta biri oturduğu için bütün gece taharet musluğu ve su sesi oluyor, ses bana çok geliyor. Bu sesin bana gelmesini engellemek için ne yapabilirim" diye üst katı bu kadar eleştirip insanlarda savunma dürtüsü uyandırmadan açsanız hiç buralara gelmeyecekti.
Yani yandaki komsum tipik bir ingiliz kadın, Diger taraftaki koyu Iskoç konu sahibi sayesinde öğrendim ki onlar gece micmiyorlar bende artık öyle yapicam sağolsun bizleri kurtardı)))Konu sahibinden eğitim almadan gitme ama o bu işin piri. Bak bizde sifon olayını bilmeden avrupaya gitseydik rezil olacaktık. Allah razı olsun konu sahibi bizi aydınalttı. Bütün pis işleri biliyoruz artık gönül rahatlığıyla gidebiliriz dnndnsv
yağmur yagdiginda ne yapiyorsunuz. yağmurlu gecelerde de sabahliyor musunuz.Bundan öncede başka evlerde yasadıö herslde işk yasadıgım ev burası degil ilk defa böyle birdeyle karsılastım. Sizin. Yatak odanızds gece sabaha kdr durmadan akan bi su sesi var mı? Böyle kendi evinizin içinden geliomuş gibi olsa ne yapardınız cok mersl ettim. Ayrıcs yazımda komsumu sikayet etmicemi sölemişim öneresi olan var mı demişim sorun nedir?
Avrupa da gece 12 den sonra yağmur yağmıyordur lütfenyağmur yagdiginda ne yapiyorsunuz. yağmurlu gecelerde de sabahliyor musunuz.
Konunun başından beri agresifsiniz. Aynı yorumlar geldikçe sinirlenmiş olsanız anlaşılır ama daha ilk baştan herkesi tersleyerek yazmaya başladınız.Ben kimseye çemkirmedim yazılanlara göre cevap verdim . Ama ilk mesajımda wc alışkanlıklarından dolayı cok ses geldıgıni ve ses için ne yapabilceğimi gayet acık ve net bir şekilde yazdım. Bu şekilde anlayanlarda var. Yani insanların wc yi kullanım şekıllerine nasıl karısabilirim bunu buraya çekmek için uğraştılar. Durumun normal olmadigini anlatmak icin tabiki de gelen seslerden saatinden bahsetmek durumundaydim.
Duvarlar ince ses yalıtımı yok.Bu kadar taharet musluguna kadar hassas olmayin yarin bebek dogarsa sizin alt komsunuz da uyumayabilir.Cok hassaslarin bahceli eve taşınmaları tek oturmalari gerekiyor. Aile 5 kisi 2 kez wc ye gitseler 10 yapar .Karisamazsiniz müzik sesi olsa neyse.Arkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorumsiz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Aynen rezillikYeni yapıların en büyük problemi duvarlar sünger gibi, yan komşumun, üst komşumun ettikleri muhabbete kadar o kadar net duyuluyor ki, bizimde gidiyor tabii. İlk evlendiğimde biri lavaboya kalkmış olacak ki, ışığı kapattı o kadar net ses duyuldu ki, bizim evden geldi sandım. Oğlumda uykuları çok hassas bir çocuktu, üst kattan sifonu çekerler benim yatak odamdan foşur foşur su sesi duyulurdu. Hatta bir komşumun dediği gibi ''pedin yapışkanın çıkardığı ses bile geliyor.
Hanımefendi kanunlarimiza göre gereksiz gürültü suçdur ,örneğin yüksek sesle müzik dinlemek ,yüksek sesle kavga vb ,yani yüksek sesle duyulan rahatsızlık veren onunda ses desibel oranı var ..Gereksiz olmayan doğal akıştakiler yani tuvalet ,su,şifon ,bebek ağlaması gibi şeyler suç olamaz ...Suç olsa gelip neyapacaklar yaşlı insanlar tuvalette girmesin diye cezami kesecekler? Sizin çözüm çok basit odanizi değiştirin yada taşının ,ama tasindiginizda zannetmeyinki sorun olmayacak yine benzerleri yaşanacak ,sizin ya müstakil evde yaşamanız gerekiyor,yada hayatın doğal akışında bunları asla sorun etmeden , çözüm bularak yaşamayı öğrenmenizHanimefendi kanunlarimiza gore eger mustakil bir evde oturmuyorsaniz apartman, site tarzi biyerde yasiyorsaniz gece saat 11 den sonra ses ve gurultuye neden olacak seyler yapamassiniz. Bunun para cezasi bile vardir. Kaldi ki ben durumu bilmeden sikayet ettim ogrendikten sonra zaten etmeyecegimi soledim bu durumda kimsenin huzurunu bozuyo olmuyorum. Ben sesi engelleyecek bir oneri sordum varsa fikir verebilrisiniz yoksa sizin bu solediklerinize benimde aklim basio heralde
Yatak odanizin yerini değiştirin. İnsanların yapabileceği bi şey yokArkadaşlar merhaba sabahın köründe yazıyorum çünkü üst komşum yüzünden yarım saat bile uyuyamadım. Yeni evlendim ve 1 senedir üst kattakilerden aşırı derecede rahatsızız resmen bütün uyku düzenim mahvoldu. Evde 5 kişi yaşıyorlar ve gece olunca sürekli sabahlara kadar kesilmeyen bi su sesi vardı ilk başta anlamadık ama daha sonra taharet musluğundan geldiğini anladık çünkü hemen arkasında sifon sesi,el yıkama sesi’ ışık kapatma sesi.... inanın ki bu ses gece 12 civarı başlıyor ve sabah 8 9 a kadar aralıksız devam ediyo. Ayrıca evde ki hanımefendi geceleri topuklu ayakkabıyla tepemizde dolaşıyo ki topuksuz haliylede topuklu kadar gürültü yapıyo. Bir insan ayağı ne kadar fazla ses çıkartabilir her gün yeniden öğreniyoruz. Neyse hanımlar görevliye şikayet ettik. Evde yaşlı babaları olduğunu hasta olduğunu söylediler özür dilediler falan daha sonra 1 hafta dikkat ettiler ama sonra tekrar şimdide taharet musluğunu acıp 5 10 saniye kapıyo sonra tekrar acıp tekrar kapıyo ve sinirim daha cok bozulup çünkü tam yatak odamın üstünde. Tekrar şikayet etmek istemiyorum çünkü hasta ve yaşlı dendi ama diğer yandan da çok fazla rahatsız oluyoruz. Daha yeni evli olduğum içinde taşınmak istemiyorumsiz olsanız napardınız bana bi öneriniz var mı?
Aynen rezillik