- 20 Nisan 2025
- 702
- 717
- 18
- 22
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Bendede oluyor doktorum olabilir dedi korkmayınKızlar tuvaletten çıktıktan sonra koltuğa oturuyorum bir şey aktığını hissediyorum gidiyorum tuvalete çamaşırım ıslanmış ama çok hafif oluyor yinede değiştirmek zorunda kalıyorum herhangi bir koku yok şeffaf gibi 26 haftalığım kendimi kötü hissediyorum ama idrar mı kaçırıyorum yoksa akıntı mı?
suyunuz azalıyor olabilir benim de böyle olmuştu 37 haftalardaydım suyun baya azalmış sezeryan yapalım istersen dedi doktorum 38. Haftada sezeryan aldı. Bence bir doktorunuzla görüşünKızlar tuvaletten çıktıktan sonra koltuğa oturuyorum bir şey aktığını hissediyorum gidiyorum tuvalete çamaşırım ıslanmış ama çok hafif oluyor yinede değiştirmek zorunda kalıyorum herhangi bir koku yok şeffaf gibi 26 haftalığım kendimi kötü hissediyorum ama idrar mı kaçırıyorum yoksa akıntı mı?
Hamilelikten öncede oluyordu bazenBendede oluyor doktorum olabilir dedi korkmayın
Evet benimde oluyordu hamilelikte artıyor akıntı vs kanamanjz yoksa korkmayınHamilelikten öncede oluyordu bazen
Hamilelikten öncede oluyordu Cuma günü randevum var söyleyeceğimsuyunuz azalıyor olabilir benim de böyle olmuştu 37 haftalardaydım suyun baya azalmış sezeryan yapalım istersen dedi doktorum 38. Haftada sezeryan aldı. Bence bir doktorunuzla görüşün
22 haftalığım bende de çok olmaya başladı.Kızlar tuvaletten çıktıktan sonra koltuğa oturuyorum bir şey aktığını hissediyorum gidiyorum tuvalete çamaşırım ıslanmış ama çok hafif oluyor yinede değiştirmek zorunda kalıyorum herhangi bir koku yok şeffaf gibi 26 haftalığım kendimi kötü hissediyorum ama idrar mı kaçırıyorum yoksa akıntı mı?
Yok sadece şeffaf bir şey geliyor ama yinede kafama takıyorumEvet benimde oluyordu hamilelikte artıyor akıntı vs kanamanjz yoksa korkmayın
Yok yok takmayın bebeğinizde stres olmasın benimde çok akıntım oluyor hemde her renk bende çok stres yapıyordum ama herseyde stres yaparak geçmez bu hamilelik dedim daha az takmaya çalışıyorum tabi yine herşeye dikkat ediyorumYok sadece şeffaf bir şey geliyor ama yinede kafama takıyorum
Teşekkür ederimmYok yok takmayın bebeğinizde stres olmasın benimde çok akıntım oluyor hemde her renk bende çok stres yapıyordum ama herseyde stres yaparak geçmez bu hamilelik dedim daha az takmaya çalışıyorum tabi yine herşeye dikkat ediyorum
Umarım öyledir22 haftalığım bende de çok olmaya başladı.
Doktora sordum kötü kokmuyorsa,yanman yoksa sıkıntı yok demişti.
Hamileliğin başından beri mi böyleYok yok takmayın bebeğinizde stres olmasın benimde çok akıntım oluyor hemde her renk bende çok stres yapıyordum ama herseyde stres yaparak geçmez bu hamilelik dedim daha az takmaya çalışıyorum tabi yine herşeye dikkat ediyorum
Evet hep akıntım vardı hala da devam ediyorHamileliğin başından beri mi böyle
31. Haftaya gelicem benim de hala var . Hem de şeffaf falan da değil baya sari:/ doktor normaldir dedi ama insan kafaya takıyo işteEvet hep akıntım vardı hala da devam ediyor
Benimde sarı oluyor başından beri doktor bana da normal dedi31. Haftaya gelicem benim de hala var . Hem de şeffaf falan da değil baya sari:/ doktor normaldir dedi ama insan kafaya takıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?