tuvaletten sonra elleri yıkamamak

Depresyon halinde kişisel hijyene önem vermeme olabiliyor.. konuşmayı deneseniz bir daha.. tuvalet çıkışında değil ama..

Bence taharetlenmiyor.bizim de bir tanıdığımız vardı artık gına gelmişti mecbur aynı ortamda oluyorduk,

kuzenim başkası üzerinden ornek verir gibi açtı konuyu, bu da anladı ve itiraf etti . Peceteyle silip cikiyormus çok afedersiniz. E yine yika falan dedik ama beyninde temiz olduğuna inanmış ,

İnan yapacağın hiçbirşey yok değişmez

Çok kötü bir durum, taharetlenmiyor burası bariz belli bir şey yoksa o şekilde çıkmaz tuvaletten ama taharetlenmese bile sağı solu elliyor "sifon düğmesine dokunduğum anda bile midem kalkıyor benim" kaldıki elini yıkamaması çok berbat annem dahi olsa yaptığı yemeği yemem. açık net!

Annen temizliğe dikkat etmiyor, önemsemiyor,huylu huyundan vazgeçmez ben olsam ben de tiksinirdim.Genelde erkekler böyle davranıyor.Yemeyeceksin yaptıgı yemekten kendine ayrı yapacaksın o zaman.Anlasın.Sen kızıyken tiksiniyorsun.Baban napsın asıl..Sonra erkege suç bulunur geçen ki konunda okudum.Bu yüzden evlilik bile bitebilir.Sadece yemek degil.Eşiyle çevresiyle ilişkileri bozulabilir.Temizlik imandan gelir çünkü.Babanı da haklı buldum böyle bir kadını hiçbir erkegin midesi kaldırmaz.

Senin banyo yapmana camasir degismene izin vermiyor? Bence annen pis degil psikolojik sorunlari var ve acil tedavilik gibi...

Peki ev temizligi sık yapar mı ? Ne sıklıkta duş alır anneniz?
Normalde temiz titiz midir?

Ben mi açtım dedim konuyu.. benim annem de böyle idi. Defalarca uyardım.. asla elini yıkamaz
Asla banyo yapmaz.. gözündeki çapagi bile ben alırdım. Kulağında pislik birikirdi.
Yaptığı yemeği yiyemem. Ayakkabısı ile salondaki halıya basar kızdım diye Bana da sen aşırı titizsin hastasın der. Bıyıgı 1 metre olurdu.. eşimden utanirdim.. kokuyordu bildiğin. Yanına sokulamazdim fazla.
Şimdi doğum yapacağım. Kayinvalide gelsin istiyorum en azından kadın titiz. . Bebeğimi Annem gibi tuvaletten çıkıp o pis eliyle ellemez

unutkanlık degıl bu unutsa sıfonu cekmeyı unutur
pıs mıs demekkı
klozetın kapagına wc kapısının kulpuna dokunması bıle yeterlı elını ıyıce sabunlaması ıcın
cok cıddı bı sorun acıkcası
bunu ısrarla konusman gerek gerekırse aıledekılere soyle yaptıgı yemegı falan yemeyın yıkamak zorunda kalsın ya
hastalık kaparsınız

büyük ihtimal tuvaletini yapıp hiç birseye dokunmadıgı için yıkamıyodur ama sonucta herturlu o ortamda.sen bakteriler hakkında arastırma yap sık sık hatırlat buzdolaba as.evdeki diğerlerini de söyle onlarda hatrlatsınlar.darılmaca yok sonucta önemli bir konu.

Sizinki çok kötüymüş Allah sabır versin

cok kotu bir durum gercekten, ben inanilmaz huylanirdim. bir de yaptigi yemegi yiyormussunuz, ay insan dusuncesine bile tahammul edemez. agir konusurdum sanirim, cunku hijyen bu, bunun usengecligi, bahanesi olamaz.

gerçekten çok kötü bir durum..

maalesef annenize her defasında söylemekten başka şansınız yok. bıkana kadar uyarın.

Ay yok midem bulanır yıkamazsam
Babama söyledim o da "yine mi ben onunla konuşayım" dedi.başka çarem yoktu sanırım

Ev temizliğimiz iyi,duşunu da yazın sık sık alır.Ama sütyen,iç çamaşırı falan sık değişmez.kışın 2 haftada bir değişiyormuş

2 haftada bir mi kis da olsa farketmez yaa, 2 hafta boyunca ayni sutyen ic camasiri giyilir mi, kokar insan be! ayyy cok kotu bir durum Allah yardimciniz olsun

Sağolun,evet sütyeni 2 haftada bir değiş diyordu bana.

neyse ki siz ona benzememissiniz. ya bir de onun gibi olsaydiniz siz de! ay anlamiyorum insanlar icin beden temizligi neden bu kadar zorsunulacak bir sey. hem kendi sagliklarini hem de cevrelerindekilerin sagligini tehlikeye atiyorlar pis bir insan olarak.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/o-mu-tuhaf-ben-mi.932417/page-3

Bak buradaki konuna da yazmışım, üzgünüm ama annen pis biri ve bu huyu kemikleşmiş.
Sen uyarsan da değişmeyecek, her seferinde söylemekten bıkacaksın, hatta sadece sinirlerini yıprattığınla kalacaksın.

Yani ne denebilir ki yemek de yenmez elinden, su da içilmez, iğrenç.
Kendi işini kendin göreceksin canım, yemekse vakit bulup en azından bi ufak tencere sen yapacaksın kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…