Tüy dikti...

Alakası yok stalk yaptığı diye çıkmaz

Face değil instagram,aramasa engelleyip engelelmediğimi göremezki dimi ama
Aynen büyük ihtimalle asıl stalklayan o. Bide hesap sormasida cabasi
Asıl rezil olan özrü kabahatinden büyük tiye alıp cevap bile verme kendi kabhatinle ilgilen de
Terbiyesiz adam

öyle kimin baktığı anlaşılıyormu ya anam gerçi benim ki fake hesap adım resmim yok ama ben eski sevgilime bakıyodum bi kaç yıl önce aynı senin anlattığın gibi anlaşılıyormu ya öyle ayyy rezil oldum

Ben program kullanıyorum ücretli eğer karşı tarafta paraya kıyıp programdan açtıysa fake de olsa kimin engelledigi bildirimi düsüyor. Eger yoksa onun dısında kimse anlamaz. Zaten böyle bisey olsaydı kesin muhtemelen “sen kimsin engelleyip duruyorsun” diye yazardı korkmayın.

Benim eski sevgili bilgisayar mühendisi cv ye hacker olduğunu yazan ve şuan 20 bin maaş alan anammm oy kesin anlamıştır ya kesin bide evleniyorum diye kızkardeşini davet ettim düğüne

Şimdi sevgilisi söyledi desek sizin de profiliniz gizliymiş bakamaz, ortak arkadaşlar varsa önerilerde çıkabilir ama sizim bilmediğinizi sanıyorsa neden adınızı aratsın orada hem de profil gizliyken ne alaka anlamadım ama bence boşanmışsınız artık eski eşinizi de engelleseniz olmuyor mu neden hala size ulaşabiliyor konuşabiliyor falan ne gerek var boşanmışsınız bitmiş hayatındaki insanı da kurcalamayın ne yaparsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…