- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
O dha cazgırdır muhtemelen yada efsunludur bacak arası söz geciremiyordur onaBenım anlamadıgım da o, ben olsam sevgilime sorarım eskı karımı neden takıp edıyorsun dıye
O dha cazgırdır muhtemelen yada efsunludur bacak arası söz geciremiyordur ona
Alakası yok stalk yaptığı diye çıkmazSen onu sık sık aratirsan sen o kisiye oneri olarak cikarsin Burdan anlamis olabilirler.Aman bosvwr bitmis gitmis bir dava onlarin gozunde ne oldugun neden umrunda olsun ki.Utanacaklarsa daha bosanman gerceklesmeden iliski kuran onlar utansin.Hayatina bak sen geriye bakmadan yuru.
Bahsettigi faceyse cikar.Ayrica kiz nerden bilio engeli acaba o da ariyor buluyor bulamiyor demekAlakası yok stalk yaptığı diye çıkmaz
Büyük ihtimalle arkadaşı tanıyor o stalk yapıyor başka açıklaması yok gibiBahsettigi faceyse cikar.Ayrica kiz nerden bilio engeli acaba o da ariyor buluyor bulamiyor demek
Face değil instagram,aramasa engelleyip engelelmediğimi göremezki dimi amaBahsettigi faceyse cikar.Ayrica kiz nerden bilio engeli acaba o da ariyor buluyor bulamiyor demek
Stalk yapamazki hesabım herkese gizli.Büyük ihtimalle arkadaşı tanıyor o stalk yapıyor başka açıklaması yok gibi
Aynen büyük ihtimalle asıl stalklayan o. Bide hesap sormasida cabasiFace değil instagram,aramasa engelleyip engelelmediğimi göremezki dimi ama
Benimde gizli kullanıcı adını biliyorsa yapar çok rahatStalk yapamazki hesabım herkese gizli.
Hesap gizliyse göremez ki postları storyleri falan. Sadece adını soyadını yazıp bakar o kadar.Benimde gizli kullanıcı adını biliyorsa yapar çok rahat
Profili görür içeriği zaten göremezHesap gizliyse göremez ki postları storyleri falan. Sadece adını soyadını yazıp bakar o kadar.
Ben de oyle biliyorum.Hesap gizliyse göremez ki postları storyleri falan. Sadece adını soyadını yazıp bakar o kadar.
öyle kimin baktığı anlaşılıyormu yaBenim eski flörtümün yeni kız arkadası beni sürekli engelleyip kaldırıyor. Kaç aydır bu şekilde böyle şuna bağlıyorum bende; hesabım açık muntemelen kız hikayelerime bakıyor ve adım gözükmesin diye engelliyordur 24 saat dolunca açıyor.
Ayrıca kızı ben bilmiyorum bana bildirim geliyordu uygulamadan şu filanca kisi engelledi diye. Ertesi gün baktıgımda engel kalkıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.
Ben program kullanıyorum ücretli eğer karşı tarafta paraya kıyıp programdan açtıysa fake de olsa kimin engelledigi bildirimi düsüyor. Eger yoksa onun dısında kimse anlamaz. Zaten böyle bisey olsaydı kesin muhtemelen “sen kimsin engelleyip duruyorsun” diye yazardı korkmayın.öyle kimin baktığı anlaşılıyormu yaanam gerçi benim ki fake hesap adım resmim yok ama ben eski sevgilime bakıyodum bi kaç yıl önce aynı senin anlattığın gibi anlaşılıyormu ya öyle ayyy rezil oldum
Benim eski sevgili bilgisayar mühendisi cv ye hacker olduğunu yazan ve şuan 20 bin maaş alan anammm oy kesin anlamıştır ya kesin bide evleniyorum diye kızkardeşini davet ettim düğüneBen program kullanıyorum ücretli eğer karşı tarafta paraya kıyıp programdan açtıysa fake de olsa kimin engelledigi bildirimi düsüyor. Eger yoksa onun dısında kimse anlamaz. Zaten böyle bisey olsaydı kesin muhtemelen “sen kimsin engelleyip duruyorsun” diye yazardı korkmayın.
Hacker dan sonrasını okumadım ruhunuza el fatihaBenim eski sevgili bilgisayar mühendisi cv ye hacker olduğunu yazan ve şuan 20 bin maaş alan anammm oy kesin anlamıştır ya kesin bide evleniyorum diye kızkardeşini davet ettim düğüne
yani fake hesaptı ama o incik cınkık bakmıştır anlamıştır neyseki evleniyom yaHacker dan sonrasını okumadım ruhunuza el fatiha
Mutluluklar dilerimyani fake hesaptı ama o incik cınkık bakmıştır anlamıştır neyseki evleniyom ya
Çok teşekkürler inşallah bakalım tipik kovayım ben acayip zorlanıyorum ama alışıcam inşallah ya :)Mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?