Kova mı :)))))) ne desem bilemedim şimdi ya :))) almıştım zaten o kokuyu. Başım bi kova vardı hayattayken ahiret sınavına soktu 1 ay önce çıktım o sınavdan. Sizinki sonsuz ahiret sınavına girecek demek. :))Çok teşekkürler inşallah bakalım tipik kovayım ben acayip zorlanıyorum ama alışıcam inşallah ya :)
Benimde ilk sevgilim kovaydı yaşattığı travma ve dengesizlikleri hala hatırlıyorum 8 sene gectiKova mı :)))))) ne desem bilemedim şimdi ya :))) almıştım zaten o kokuyu. Başım bi kova vardı hayattayken ahiret sınavına soktu 1 ay önce çıktım o sınavdan. Sizinki sonsuz ahiret sınavına girecek demek. :))
Yay mı? Aşık olduğum kisi yaydı.... babam yay... aman amannnnn allah korusun almayım ben.Benimde ilk sevgilim kovaydı yaşattığı travma ve dengesizlikleri hala hatırlıyorum 8 sene gecti
Geçen gün tv de nuray sayarinin burç yorumlarına denk geldim. Kova burcu için bu hayattaki bir sınavdır kova burcu dedi doğruymuş demek kiama kadınları ve erkekleri daha farklı oluyor diye biliyorum.
Arkadaşım da kova bir erkekle evlendi hayatının sınavını yaşadı ve boşandı.
Gerçi bana hayat sınavını yaşatan yay burcu erkeğiydi. Kova erkegi onun yanında asiri melek kalır da neyse allah karsilastirmasin diyorum yayla
Ya cook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Bende yay olanla bu anlattıkların kadar büyük bir travma yaşadım. Anlatsam paragraflar sürer. 6 ay antidepresan kullanmak zorunda kaldım. Hayatından çaldı resmen birkaç sene. Benim yayda narsist kişilik bozukluğu vardı. Allah karşılastirmasin diyorum aynı şekilde senin kova olan da baya ağır bir ruh hastasıymış. Gerçekten bende tesadüf mü bilmiyorum ama ne kadar dolaylı da olsa kendi gözlemlerimle de olsa kova ve yay erkekleri bir arıza oluyor. Kovalarda bağımlılık oluyor birde garip bir şekilde. Bu alkol gibi şeyler olabilir ya da takintili şekilde bir insana baglilikta olabilir. Bir yanları da garip bir şekilde özgür ruhlu kova erkeklerinin. Yaylar hem özgür ruhlu hem narsist asla güven vermeyen tipler benim gorduklerim.Yay mı? Aşık olduğum kisi yaydı.... babam yay... aman amannnnn allah korusun almayım ben.
Kova mı? Bunca yıllık hayatımda ölüp ölüp dirildiğim zamanlar olmamıştı. Yemin ederim ahiret sınavı bile acır bunlar acımaz. Kovanın cidden erkeği kızı çok farklı oluyor ama erkeği çekilmez tek bir kova değil resmen önüm sağım solum kovalarla çevrili.
Benim basımdaki kova tam bir ruh hastası çıktı.
Adam benimle mesajlaşırken meğersem fuckbuddysi ile sevişiyormus kız kollarının arasındaymış. Kız adımı soyadımı görünce beni ekledi ve söyledi öyle öğrenmiştim.
Bana yazarken önüne gelene durmadan yavşıyormuş, yazıyormus.
Aynı zamanda uzak mesafeden senelerdir sürdürdüğü ilişkisi varmıs.
En son kavga ettik kavga ederken kafamdaki bandanamı çekti aldı saçlarım çıktı neredeyse bağırdım.
Tırnaklarım uzundu stiletto şeklinde kırıldı teker teker yere düştü ordan aldı sakladı tırnaklarımı ne yapacaksa ruh hastası ver çöpe atacam derken benim oldu diye bağırdı. Kollarımı ellerimi sıktı sabah bir baktım mosmor. Sakin kalmasaydım belki ölmüştüm. Adam bildiğiniz takıntılı çıktı.
11 yıllık eski sevgilisinin parfüm şişesinin yanına koydu herhalde bandanamla tırnaklarımı :/ 1 ay oldu anca toparlandım. Nasıl travmaysa.
Cok tesekkür ederim allah kurtardı, sen ilaçlara kadar gitmissin resmen iste bunlar yüzünden ne hallere düsüyoruz böyle. Narsisist kisilik bozukluğu mu? Aman allahım dısarıdan basit gibi gözüksede en korkuncları bu sonları yok kitaplarda okumustum. Benim kova alkolikti ne kadar bana takıntılı degilim dese de bunu bir gece karsıma aldım dedim ki “cok takıntılısın öyle takıntılısın ki icten ice kendini yiyorsun” dedim sustu kaldı öyle doğruladı. Yayda böyle anlam veremedim bir ego vardı çözemiyordum ama asık olmustum. Bunların ortak bi özelliği var ki dillere destan ikisi de özgür ruhlular özgürlüklerine cok düskünler. Bunlar yüzünden artık kiminle tanıssam hangi burçsun diye soruyorum. Akrep-yay-kova 3’lüsü beni bitirir. Hele kısın tanıştıklarımda bi kehanet mi var bilmiyorum hiç iyi gitmiyor.Ya cook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Bende yay olanla bu anlattıkların kadar büyük bir travma yaşadım. Anlatsam paragraflar sürer. 6 ay antidepresan kullanmak zorunda kaldım. Hayatından çaldı resmen birkaç sene. Benim yayda narsist kişilik bozukluğu vardı. Allah karşılastirmasin diyorum aynı şekilde senin kova olan da baya ağır bir ruh hastasıymış. Gerçekten bende tesadüf mü bilmiyorum ama ne kadar dolaylı da olsa kendi gözlemlerimle de olsa kova ve yay erkekleri bir arıza oluyor. Kovalarda bağımlılık oluyor birde garip bir şekilde. Bu alkol gibi şeyler olabilir ya da takintili şekilde bir insana baglilikta olabilir. Bir yanları da garip bir şekilde özgür ruhlu kova erkeklerinin. Yaylar hem özgür ruhlu hem narsist asla güven vermeyen tipler benim gorduklerim.
Hatta eski iş yerinde de öyle 2 erkek vardı. Dedim ki kesin bu ikisi yaydir. Muhasebeci kızla aramız iyiydi. Evraklarına baktı muhasebeden. Birisi 10 aralık diğeri 12 aralık ikside yay cıktıartik görür gormez yay erkegi enerjsini alıyorum.
O da Oğlak valla o sınava ben giriyorumKova mı :)))))) ne desem bilemedim şimdi ya :))) almıştım zaten o kokuyu. Başım bi kova vardı hayattayken ahiret sınavına soktu 1 ay önce çıktım o sınavdan. Sizinki sonsuz ahiret sınavına girecek demek. :))
yani evet kova erkekleri daha beter biz kadınlar yine vicdanlıyız :)Benimde ilk sevgilim kovaydı yaşattığı travma ve dengesizlikleri hala hatırlıyorum 8 sene gecti
Geçen gün tv de nuray sayarinin burç yorumlarına denk geldim. Kova burcu için bu hayattaki bir sınavdır kova burcu dedi doğruymuş demek kiama kadınları ve erkekleri daha farklı oluyor diye biliyorum.
Arkadaşım da kova bir erkekle evlendi hayatının sınavını yaşadı ve boşandı.
Gerçi bana hayat sınavını yaşatan yay burcu erkeğiydi. Kova erkegi onun yanında asiri melek kalır da neyse allah karsilastirmasin diyorum yayla
Evet kova burcu bir kız arkadaşım var. Özellikle hayvan ve kadın hakları konusunda çok merhametlidir korumacidir ama erkekleri tam dengesiz :)yani evet kova erkekleri daha beter biz kadınlar yine vicdanlıyız :)
Kova ve yay evet genelde arızalı tipler ama hoşlandığım bir çocuk var akrep burcu ve daha önce hiç akrep erkeğiyle öyle bir iletişimim olmadi. Çok kıskanç kinci falan diyorlar ama bilemedimCok tesekkür ederim allah kurtardı, sen ilaçlara kadar gitmissin resmen iste bunlar yüzünden ne hallere düsüyoruz böyle. Narsisist kisilik bozukluğu mu? Aman allahım dısarıdan basit gibi gözüksede en korkuncları bu sonları yok kitaplarda okumustum. Benim kova alkolikti ne kadar bana takıntılı degilim dese de bunu bir gece karsıma aldım dedim ki “cok takıntılısın öyle takıntılısın ki icten ice kendini yiyorsun” dedim sustu kaldı öyle doğruladı. Yayda böyle anlam veremedim bir ego vardı çözemiyordum ama asık olmustum. Bunların ortak bi özelliği var ki dillere destan ikisi de özgür ruhlular özgürlüklerine cok düskünler. Bunlar yüzünden artık kiminle tanıssam hangi burçsun diye soruyorum. Akrep-yay-kova 3’lüsü beni bitirir. Hele kısın tanıştıklarımda bi kehanet mi var bilmiyorum hiç iyi gitmiyor.
Yahu biri obssesif hastası, biri narsist, biri mitomani, biri hiperseksüel gibi hepsi hasta cıkıyor bende. Böyle hastalarla sınanıyorum birini zaten basımdan zor attım. Kesin en son karsıma çıkan akıl hastanesinden kaçtı kesin beni arıyor kıyıda köşede. En ağırıyla sınanacam da hadi hayırlısı allah sonumuzu hayır etsin.
Erkeklerin hepsi öyle ya burçtan değil bence ben de Aslan ve Oğlak burcu erkeklerinden şikayetçiyim :)Evet kova burcu bir kız arkadaşım var. Özellikle hayvan ve kadın hakları konusunda çok merhametlidir korumacidir ama erkekleri tam dengesiz :)
Aslanla duygusal bir ilişkim olmadı ama aslan icib hep iyi seyler duydum severse çok ilgilidir iyidir sadıktır gibi sizce nasil ?Erkeklerin hepsi öyle ya burçtan değil bence ben de Aslan ve Oğlak burcu erkeklerinden şikayetçiyim :)
Evet toprak grubu gelen olarak boğa oğlak başak severse aşırı sadıktır gözü başkasını görmez macera aramaz. Işinde gücünde olur ben hep boyle gördüm kadınları da erkekleride. Sabittir fikirleri zaten ya sever ya sevmez.Evet aslanda oğlakta çok ilgilidir özellikle ilişkinin başında aslan birden ilişkiyi bitirir neye uğradığını şaşırırsın oğlak takıntılıdır aşırı kıskanç annemden kardeşlerimden bile kıskanıyor ama anlaşıyoruz bi şekilde oğlakla evleniyorum bu yaz :) aşırı sadık bana bağlı artı özelliklerine odaklanıyorum ama Aslan burcu erkeğinden kaçarım mümkün değil yani
Çok teşekkür ederim evet oğlak kadınları da öyle kankalarımdan biliyorum aşırı sadıklar oğlak kadınları kanka olarak da çok sadıktır dürüsttür kötü gün dostu olurlar boğa burcu da öyle kızkardeşim boğa burcu boğa burcu kadınında bide böyle bi saflık vardır çabuk kanar herkesi kendi gibi zanneder bu yüzden çok kazık yer inatta da birincidir ama ben onu çok kolay kandırıp ikna ediyorum :))))Evet toprak grubu gelen olarak boğa oğlak başak severse aşırı sadıktır gözü başkasını görmez macera aramaz. Işinde gücünde olur ben hep boyle gördüm kadınları da erkekleride. Sabittir fikirleri zaten ya sever ya sevmez.
Inşallah cook mutlu olursunuz çok sevindim bu arada
Evet bende aynen öyleyim aşırı inatciyim ama sevdigim arkadaşlarıma hiç inat yapamıyorum hemen tamam diyorum ve saflik konusunda kazık yiye yiye son 1 sene de gözüm az da olsa açıldı 28 yaşında anca herkesin iyi niyetli olmadığını farkettimÇok teşekkür ederim evet oğlak kadınları da öyle kankalarımdan biliyorum aşırı sadıklar oğlak kadınları kanka olarak da çok sadıktır dürüsttür kötü gün dostu olurlar boğa burcu da öyle kızkardeşim boğa burcu boğa burcu kadınında bide böyle bi saflık vardır çabuk kanar herkesi kendi gibi zanneder bu yüzden çok kazık yer inatta da birincidir ama ben onu çok kolay kandırıp ikna ediyorum :))))
İnşallah ya benim kardeşim de aynı bu cümleleri kuruyor ama sonuç yine aynı ya karşısına geçip iki ağlasın bir insan anında affederEvet bende aynen öyleyim aşırı inatciyim ama sevdigim arkadaşlarıma hiç inat yapamıyorum hemen tamam diyorum ve saflik konusunda kazık yiye yiye son 1 sene de gözüm az da olsa açıldı 28 yaşında anca herkesin iyi niyetli olmadığını farkettim
Hangi uygulama buBenim eski flörtümün yeni kız arkadası beni sürekli engelleyip kaldırıyor. Kaç aydır bu şekilde böyle şuna bağlıyorum bende; hesabım açık muntemelen kız hikayelerime bakıyor ve adım gözükmesin diye engelliyordur 24 saat dolunca açıyor.
Ayrıca kızı ben bilmiyorum bana bildirim geliyordu uygulamadan şu filanca kisi engelledi diye. Ertesi gün baktıgımda engel kalkıyor. Bu döngü böyle devam ediyor.
Evet bende aynen oyleydim ama o evreyi geçtim. Haketmeyen insanlara gerçekten kapı duvar olmak lazım. Direk iletişimimi kesiyorum kim olursa olsunİnşallah ya benim kardeşim de aynı bu cümleleri kuruyor ama sonuç yine aynı ya karşısına geçip iki ağlasın bir insan anında affeder
Ömrüm akreplerle geçiyor ciğerlerini bilirim azab gibi gelsede böyle degisik bir tadı var. Kendileri seni öldürse resmen mezarına gelip cicek bıraksalar affedersin öyle varlıklar yani. Çok seksüellerdir cinselliğe aşırı düşkünlerdir ve evet kincilikleri, intikamları başa bela cok kıskançlardır.Kova ve yay evet genelde arızalı tipler ama hoşlandığım bir çocuk var akrep burcu ve daha önce hiç akrep erkeğiyle öyle bir iletişimim olmadi. Çok kıskanç kinci falan diyorlar ama bilemedim
Repost+ uygulamanın ismi, ücretliHangi uygulama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?