Tüy dikti...

Çok teşekkürler inşallah bakalım tipik kovayım ben acayip zorlanıyorum ama alışıcam inşallah ya :)
Kova mı :)))))) ne desem bilemedim şimdi ya :))) almıştım zaten o kokuyu. Başım bi kova vardı hayattayken ahiret sınavına soktu 1 ay önce çıktım o sınavdan. Sizinki sonsuz ahiret sınavına girecek demek. :))
 
Benimde ilk sevgilim kovaydı yaşattığı travma ve dengesizlikleri hala hatırlıyorum 8 sene gecti
Geçen gün tv de nuray sayarinin burç yorumlarına denk geldim. Kova burcu için bu hayattaki bir sınavdır kova burcu dedi doğruymuş demek ki ama kadınları ve erkekleri daha farklı oluyor diye biliyorum.
Arkadaşım da kova bir erkekle evlendi hayatının sınavını yaşadı ve boşandı.
Gerçi bana hayat sınavını yaşatan yay burcu erkeğiydi. Kova erkegi onun yanında asiri melek kalır da neyse allah karsilastirmasin diyorum yayla
 
" Sanane der kapatırdım. "
Birde açıklama yapmışsın üstüne. Ezilmeyin bu kadar.
 
Yay mı? Aşık olduğum kisi yaydı.... babam yay... aman amannnnn allah korusun almayım ben.
Kova mı? Bunca yıllık hayatımda ölüp ölüp dirildiğim zamanlar olmamıştı. Yemin ederim ahiret sınavı bile acır bunlar acımaz. Kovanın cidden erkeği kızı çok farklı oluyor ama erkeği çekilmez tek bir kova değil resmen önüm sağım solum kovalarla çevrili.
Benim basımdaki kova tam bir ruh hastası çıktı.
Adam benimle mesajlaşırken meğersem fuckbuddysi ile sevişiyormus kız kollarının arasındaymış. Kız adımı soyadımı görünce beni ekledi ve söyledi öyle öğrenmiştim.
Bana yazarken önüne gelene durmadan yavşıyormuş, yazıyormus.
Aynı zamanda uzak mesafeden senelerdir sürdürdüğü ilişkisi varmıs.
En son kavga ettik kavga ederken kafamdaki bandanamı çekti aldı saçlarım çıktı neredeyse bağırdım.
Tırnaklarım uzundu stiletto şeklinde kırıldı teker teker yere düştü ordan aldı sakladı tırnaklarımı ne yapacaksa ruh hastası ver çöpe atacam derken benim oldu diye bağırdı. Kollarımı ellerimi sıktı sabah bir baktım mosmor. Sakin kalmasaydım belki ölmüştüm. Adam bildiğiniz takıntılı çıktı.

11 yıllık eski sevgilisinin parfüm şişesinin yanına koydu herhalde bandanamla tırnaklarımı :/ 1 ay oldu anca toparlandım. Nasıl travmaysa.
 
Ya cook geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Bende yay olanla bu anlattıkların kadar büyük bir travma yaşadım. Anlatsam paragraflar sürer. 6 ay antidepresan kullanmak zorunda kaldım. Hayatından çaldı resmen birkaç sene. Benim yayda narsist kişilik bozukluğu vardı. Allah karşılastirmasin diyorum aynı şekilde senin kova olan da baya ağır bir ruh hastasıymış. Gerçekten bende tesadüf mü bilmiyorum ama ne kadar dolaylı da olsa kendi gözlemlerimle de olsa kova ve yay erkekleri bir arıza oluyor. Kovalarda bağımlılık oluyor birde garip bir şekilde. Bu alkol gibi şeyler olabilir ya da takintili şekilde bir insana baglilikta olabilir. Bir yanları da garip bir şekilde özgür ruhlu kova erkeklerinin. Yaylar hem özgür ruhlu hem narsist asla güven vermeyen tipler benim gorduklerim.
Hatta eski iş yerinde de öyle 2 erkek vardı. Dedim ki kesin bu ikisi yaydir. Muhasebeci kızla aramız iyiydi. Evraklarına baktı muhasebeden. Birisi 10 aralık diğeri 12 aralık ikside yay cıktı artik görür gormez yay erkegi enerjsini alıyorum.
 
Cok tesekkür ederim allah kurtardı, sen ilaçlara kadar gitmissin resmen iste bunlar yüzünden ne hallere düsüyoruz böyle. Narsisist kisilik bozukluğu mu? Aman allahım dısarıdan basit gibi gözüksede en korkuncları bu sonları yok kitaplarda okumustum. Benim kova alkolikti ne kadar bana takıntılı degilim dese de bunu bir gece karsıma aldım dedim ki “cok takıntılısın öyle takıntılısın ki icten ice kendini yiyorsun” dedim sustu kaldı öyle doğruladı. Yayda böyle anlam veremedim bir ego vardı çözemiyordum ama asık olmustum. Bunların ortak bi özelliği var ki dillere destan ikisi de özgür ruhlular özgürlüklerine cok düskünler. Bunlar yüzünden artık kiminle tanıssam hangi burçsun diye soruyorum. Akrep-yay-kova 3’lüsü beni bitirir. Hele kısın tanıştıklarımda bi kehanet mi var bilmiyorum hiç iyi gitmiyor.
Yahu biri obssesif hastası, biri narsist, biri mitomani, biri hiperseksüel gibi hepsi hasta cıkıyor bende. Böyle hastalarla sınanıyorum birini zaten basımdan zor attım. Kesin en son karsıma çıkan akıl hastanesinden kaçtı kesin beni arıyor kıyıda köşede. En ağırıyla sınanacam da hadi hayırlısı allah sonumuzu hayır etsin.
 
O da Oğlak valla o sınava ben giriyorum
 
yani evet kova erkekleri daha beter biz kadınlar yine vicdanlıyız :)
 
yani evet kova erkekleri daha beter biz kadınlar yine vicdanlıyız :)
Evet kova burcu bir kız arkadaşım var. Özellikle hayvan ve kadın hakları konusunda çok merhametlidir korumacidir ama erkekleri tam dengesiz :)
 
Kova ve yay evet genelde arızalı tipler ama hoşlandığım bir çocuk var akrep burcu ve daha önce hiç akrep erkeğiyle öyle bir iletişimim olmadi. Çok kıskanç kinci falan diyorlar ama bilemedim
 
Evet kova burcu bir kız arkadaşım var. Özellikle hayvan ve kadın hakları konusunda çok merhametlidir korumacidir ama erkekleri tam dengesiz :)
Erkeklerin hepsi öyle ya burçtan değil bence ben de Aslan ve Oğlak burcu erkeklerinden şikayetçiyim :)
 
Erkeklerin hepsi öyle ya burçtan değil bence ben de Aslan ve Oğlak burcu erkeklerinden şikayetçiyim :)
Aslanla duygusal bir ilişkim olmadı ama aslan icib hep iyi seyler duydum severse çok ilgilidir iyidir sadıktır gibi sizce nasil ?
Oğlak burcu erkeğiyle 1 sene bir ilişkim oldu ama 2 kere ayrılıp barıştık. Çok duygusal değildi daha çok odun gibiydi ama bir yani da çok ilgiliydi yalnız ailevi sorunları olduğu için dengesizliği çok fazlaydı onun extra. Ve çok iş para lux düşkünüydü. Bende bogayim severim rahat yaşamı luxu ama onda hirs baya fazlaydı :)
 
Evet aslanda oğlakta çok ilgilidir özellikle ilişkinin başında aslan birden ilişkiyi bitirir neye uğradığını şaşırırsın oğlak takıntılıdır aşırı kıskanç annemden kardeşlerimden bile kıskanıyor ama anlaşıyoruz bi şekilde oğlakla evleniyorum bu yaz :) aşırı sadık bana bağlı artı özelliklerine odaklanıyorum ama Aslan burcu erkeğinden kaçarım mümkün değil yani
 
Evet toprak grubu gelen olarak boğa oğlak başak severse aşırı sadıktır gözü başkasını görmez macera aramaz. Işinde gücünde olur ben hep boyle gördüm kadınları da erkekleride. Sabittir fikirleri zaten ya sever ya sevmez.
Inşallah cook mutlu olursunuz çok sevindim bu arada
 
Çok teşekkür ederim evet oğlak kadınları da öyle kankalarımdan biliyorum aşırı sadıklar oğlak kadınları kanka olarak da çok sadıktır dürüsttür kötü gün dostu olurlar boğa burcu da öyle kızkardeşim boğa burcu boğa burcu kadınında bide böyle bi saflık vardır çabuk kanar herkesi kendi gibi zanneder bu yüzden çok kazık yer inatta da birincidir ama ben onu çok kolay kandırıp ikna ediyorum :))))
 
Evet bende aynen öyleyim aşırı inatciyim ama sevdigim arkadaşlarıma hiç inat yapamıyorum hemen tamam diyorum ve saflik konusunda kazık yiye yiye son 1 sene de gözüm az da olsa açıldı 28 yaşında anca herkesin iyi niyetli olmadığını farkettim
 
İnşallah ya benim kardeşim de aynı bu cümleleri kuruyor ama sonuç yine aynı ya karşısına geçip iki ağlasın bir insan anında affeder
 
Hangi uygulama bu
 
İnşallah ya benim kardeşim de aynı bu cümleleri kuruyor ama sonuç yine aynı ya karşısına geçip iki ağlasın bir insan anında affeder
Evet bende aynen oyleydim ama o evreyi geçtim. Haketmeyen insanlara gerçekten kapı duvar olmak lazım. Direk iletişimimi kesiyorum kim olursa olsun
 
Kova ve yay evet genelde arızalı tipler ama hoşlandığım bir çocuk var akrep burcu ve daha önce hiç akrep erkeğiyle öyle bir iletişimim olmadi. Çok kıskanç kinci falan diyorlar ama bilemedim
Ömrüm akreplerle geçiyor ciğerlerini bilirim azab gibi gelsede böyle degisik bir tadı var. Kendileri seni öldürse resmen mezarına gelip cicek bıraksalar affedersin öyle varlıklar yani. Çok seksüellerdir cinselliğe aşırı düşkünlerdir ve evet kincilikleri, intikamları başa bela cok kıskançlardır.
Kovayla münasebetimi öğrenen akrep yüzüme çarptı gitti, kova da görüldüğü gibi bir güzel ağzımın payını verdi. Ben oturmuş duygusal duygusal yay’ı düşünüyorum.
Bir de etkilendiklerimden çoğunluğu oğlak çıkıyor böyle ağır cool durunuşları beni çok etkiliyor ama böyle içlerine girince ne kadar çok sinsi ve içten pazarlıkcı olduklarını görüyorum.
Hangi uygulama bu
Repost+ uygulamanın ismi, ücretli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…