Boşandık.Ya boşanma davası açılmış olması sadakat yükümlülüğünün son bulduğu anlamına gelmez. Bunu mahkemede kullanabilirsiniz. Tazminat miktarı ve malların paylaşımında bu durum etkili olur.
Ne mi garezi varmış? Ortak arkadaslarımız varmıs kızla. Bir gün ortak arkadaslarımdan biriyle yan yana geldim ve baktım ona kıza. Bir de ne göreyim baştan aşağı kız ben olmuş.Ne garezleri var anlamadım bitmiş gitmiş
O daha yeni gelmiş geçen güncelledim de böyle liste falan çıkmış. Stalklayanlar, sürekli hikayeni tekrar tekrar izleyenler vs... bana o taraflar pek inandırıcı gelmiyor sürekli kim engellese bildirim pat düşüyor.Kimin stalkladığınıda görebiliyor muyuzöteki türlü ne anlamı kaldı kim engellerse engellesin
Ortak bır arkadasımızın bana haber kaynaklıgı yaptıgını ıddıa edıyor, onu da sılmıs her yerden artık takıp edemezmısım onu,ıkı haftada bır benı gerıyır bunlarla. Ben de ıstedıgımı engellerım ıstedıgımı takıp ederım ıstedıgımı takıpten cıkarırım,kımsenın hayatına burnumu sokmuyorum kımse de benım hayatıma burnumu sokmasın dedım bır daha da yazmadı.Neden hemen ele verdiniz kendinizi.
Ne munasebet siz kim köpeksiniz ki bununla ugrasacagım.
Bana yazmak ıcın sacma sapan bahaneler bulma, otur acını cek.. bedbaht durumdasın böyle vasat bir yalanla geldıgıne göre bana dıyıp direkt okları ona cevırırdım.
Sonra otursun kafasını vursun duvara sidikli.
Boşandık zaten boşandıgımız halde bunu bana soruyor.Yalan söylüyorrr. Sizi rahatsiz etmeye,tedirgin etmeye çalışıyor çıkmaz ki o öyle hadi diyelim çıktı bir engelleyip bir kaldirdığınızı nereden bilecek. Boşanın işte zaten bu yola girmişsiniz. O kisi de sevgilisi bence. Konusmayın yazmayın boşanana kadar geldiyseniz bir sorun varmış demek ki
Ne dıye yazdıNe mi garezi varmış? Ortak arkadaslarımız varmıs kızla. Bir gün ortak arkadaslarımdan biriyle yan yana geldim ve baktım ona kıza. Bir de ne göreyim baştan aşağı kız ben olmuş.
Mesleği farklı ama benim mesleğimi yapıyormuş gibi ona yönelmiş fotoğraflar koymuş.
Üstüne yetmemiş eski pozlarıyla şimdiki pozları değişmiş hep beni taklit etmiş. Durus, paylasımlar, kombin vs...
Sonra ne oldu biliyor musun flört bozuntusu bana yazdı adam bile farketmiş yani bunu.
Şöyle bir duygusal giriş yaptı özledim gibisinden. Ben yemedim coolluğum tuttu, “sevgiline söyle bildirim almaktan bıktım engelleyip durmasın. Tamam baksın ben yine görmemezlikten gelirim ama bildirimlerimi rahatsız etmesin” diyip noktayı koydum derken gelen mesaj “seni görmeye basladım onda degisimi sen olması..” bir seyler zırvaladı.Ne dıye yazdı
Telefonundan aramadan engellesene WhatsApptan falan dumur olsun aradığında yazdıgında sidikli. Oha desın, engellemıs benı.Ortak bır arkadasımızın bana haber kaynaklıgı yaptıgını ıddıa edıyor, onu da sılmıs her yerden artık takıp edemezmısım onu,ıkı haftada bır benı gerıyır bunlarla. Ben de ıstedıgımı engellerım ıstedıgımı takıp ederım ıstedıgımı takıpten cıkarırım,kımsenın hayatına burnumu sokmuyorum kımse de benım hayatıma burnumu sokmasın dedım bır daha da yazmadı.
Anlamıştır heralde ama ona bunu sormak yerine bana neden engelleyip durdugumu soruyor, kız bak benı en cok kım stalklarsa orda adı cıkar mı dıuor nedır.bir de bana dıyorki bu kısının hesabı gızlı fotograflarını nerden goruyorsunArama bolumundr ilk siz cikiyorsaniz demek ki o surekli size bakiyor. Ayrica ister engellersiniz ister kaldirirsiniz engeli dakikada bir onlara ne?? Farketttigine gore surekli size bakiyor bu kadin esin bunu anlamiyor mu
her defasında cocukları alacagın zaman bana yazma artık ara dıyorum inatla yazıyor.Engelleyim mi diyorsun? Aman bu sefer o durumun tatavasınımı cekeyım.Telefonundan aramadan engellesene WhatsApptan falan dumur olsun aradığında yazdıgında sidikli. Oha desın, engellemıs benı.
Egosu zedelensin.
Cocukta var demek. Kurtuluş yok bu kımıl zararlısından desene.e
her defasında cocukları alacagın zaman bana yazma artık ara dıyorum inatla yazıyor.Engelleyim mi diyorsun? Aman bu sefer o durumun tatavasınımı cekeyım.
Ikı tane evladımız var, 11 sene sonra ben kendı kararımla dava actım.Aslında şey yapasım var.Profil fotomu sileyım engelledim sansın bu sefer desın benı neden engelledin :)))))) ne engellemesi :))Cocukta var demek. Kurtuluş yok bu kımıl zararlısından desene.
Ortada cocuk varsa bılemedım.
Ha sunu yapabilirsin, yazma ara diyorsun takmıyor senı yazıyor ya hani, okuma. Bakma.
Ta ki arayana kadar
Arayınca ac.
Valla ugrasmaya degmez.Ikı tane evladımız var, 11 sene sonra ben kendı kararımla dava actım.Aslında şey yapasım var.Profil fotomu sileyım engelledim sansın bu sefer desın benı neden engelledin :)))))) ne engellemesi :))
Neden engel koyup sonra tekrar acıyorsun diye hesap sormuşyanı sıze eskı kocanız gelıp sevgılım senın ısmını arattıgında ılk senın ısmın cıkıyor nıye dıye sıze hesap mı soruyor
ne muhattap oluyorsunuz kı kendısıyle
ben olsam benı bırdaha rahatsız etme sevgılın sureklı benı aradıgını ogrenırse tatsızlık olur bende rahatsız oluyorum derdım
onu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benımNeden engel koyup sonra tekrar acıyorsun diye hesap sormuş
Bazen içimizdekileri söylemek lazım pat diyeonu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benım
sevgılısı neden arastırıp duruyor ona gıtsın sorsun :)
yanı ıcımden bunlar gecer ama adama benı bır daha rahatsız etme derım
Benım anlamadıgım da o, ben olsam sevgilime sorarım eskı karımı neden takıp edıyorsun dıyeNeden engel koyup sonra tekrar acıyorsun diye hesap sormuş
:))))))))) dimi ama.ters gitmek istemiyorum iki çocuğun hatrına ama delleniyorum.onu bıle soramaz pasa gonlum bılır yanı kendısıne oyle demem tabı de onu sormaya hakkı bıle yok keyfım oyle ıster hesap benım engel benım parmak benım telefon benım
sevgılısı neden arastırıp duruyor ona gıtsın sorsun :)
yanı ıcımden bunlar gecer ama adama benı bır daha rahatsız etme derım
:)))))Bazen içimizdekileri söylemek lazım pat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?