Tüy döken eş.. Dua okunurken ruh daralması

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?

Bilmiyorum belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır bir yolu olsun yaa 🤣🤣🤣
Agdaya hayir
Lazere hayir.
Merak ettim gelecek cevaplari :))

Sey var son olarak, tüy dokucu krem.

Hatta aktarlarda tüy döken toz var. Allahim o nasil bir lagim kokusudur. Zamaninda annesi kullananlar anlamistir ::KK70:

Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim.
Eğer gorilden hallice tiplerdense yazık adama. Ona ne ağda yeter nede Ağdanın acısına dayanabilir. . Verin süpürgeyi kendi süpürsün. Aklıma başka çözüm gelmedi.

süpürme isini esin devralsin. surekli supursun olmadi uyurken tuy dokucu kremle temizle baska ne olur ki :KK51:

Kuran ve dua okunurken ayni sizin gibi oluyorum ne yazikki sebebini bilmiyorum ama kendimi suclu hissediyorum

Back
X