- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Benim minnoşum o dermişimHadi kadınlar kendilerini minnoş birer unicorn göstermek için tüy diyorlar. Koskoca adamın kıllarına da tüy dediniz ya pes

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim minnoşum o dermişimHadi kadınlar kendilerini minnoş birer unicorn göstermek için tüy diyorlar. Koskoca adamın kıllarına da tüy dediniz ya pes
Gülü seven dikenine katlanırAzcik uzasin kirpii gibi adamin yanina yaklasamaz![]()
Acıtıyor muevde kullanılan ipl lazerlerden alın kendiniz yapın![]()
Bende sanki bir günahkar ya da ruhu şeytan tarafından ele geçirilmiş gibiKuran ve dua okunurken ayni sizin gibi oluyorum ne yazikki sebebini bilmiyorum ama kendimi suclu hissediyorum
Yok acıtmıyo iyi traş edilirse.Acıtıyor mu![]()
Süpürmez de aslında bu tüylerin dökülme esi için argan yağına falan mı bulsam hani savcımız dökülüyor onun gibi alternatifler olmaz mı acabasüpürme isini esin devralsin. surekli supursun olmadi uyurken tuy dokucu kremle temizle baska ne olur ki![]()
Acıtıyor mu![]()
Hep cekmektense iki ay cekerim marka adı verebiliyormusunuz burdayok zaten 5 kademeli :) 2 ya da 3 le başlar artirirsiniz acisina dayanirsa.
ama çok çabuk etki gösteriyo
yalnız uzadikca dökülecekler yine bı süre. buna katlanabilirseniz iki aya tamamdir mesele
eşim tüy döküyo ne ya kahkaha attımSize basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Evet mesela misafir gelcek her yer tertemiz sonra eşim lavobayo girmisse hop bastan temizleO kıl dökülme olayı benim kocamda da var .Çok kıllı bir insanda değil halbuki .Adım attığı her yere kıl döküyör .Özellikle yatak , yatak odası ,banyo ve giyinme odası .valla lazer felan olmaz yani eşim biliyorum ki öyle kıllı bir adam da değil, yapacak birşey yok .Her gün süpürüyorum ama nafile![]()
Benim minnoşum o dermişim![]()
Hep cekmektense iki ay cekerim marka adı verebiliyormusunuz burda ☺
Benimkinin de saçları dökülüyor, tüyleri dökülüyor bıktım her yer kıvırcık tüyyySize basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
İspat edin benimkiler böyle değil diyeArada çıkıyor ama kendisinin oldugunu kabullenemiyor senin diyor![]()