Tüy döken eş.. Dua okunurken ruh daralması

Bencede hiç hoş değil
Düşünsenize eşiniz başka adamlara sizin hakkınızda problemlerini anlatıyor
Valla billa boşarım :KK70: :KK70:
Kadın erkek eşitliği diyoruz birde :KK53:
Ama bu yatak odamızla ilgili yada kendisinin başka problemleriyle ilgili cok özel bir durum değil ki benim İcin. tanınmıyoruz birde burada onun rahatlığı

Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?

Dua konusunda bu size seytandan gelen bir vesvese kendinizi zorlayin ve devam edin gorceksiniz duzelcek

Tuy konusunda hic biri olmuyorsa tuy dokucu krem kaldi geriye tek

Ayy benim eşiminde başı bağrı aşırı tüylü sırtında falan hiç yok çok şükür ama göğüs bölgesi ve göbeğe doğru bonzai ağacını andırıyor ne zaman beraber olsak heryer bonzai yaprağı (kılları yani bonz falan kullanmıyoz yanlış anlamayın) :D :D aşırı dökülüyor ve kışın almıyo sıcak tutuyor diye :D

Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Ağdadan rahatsız olması yetişmesiyle ya da can yanmasıyla ilgili olabilir ama ikna edin belli aralıklarla kısaltsın hem daha az dökülür hem daha iyi görünür

Agdadegil jilet.yapin. bnm eşimin göğsü ve sırtında çok kıl var. Onları almazsak her yere dökülüyor arada birkaç ayda bir göğsünü sırtını temizliyorum makine ile o zaman dökülme çok azalıyor bacaktan pek dökülmez bence

Evde tüy döken bir erkek eş ve erkek cins kedim var, düşün halimi, ikiside tüy döküyor, eşim asla yanaşmaz ağda jilet vs bacaklarına. 2 erkekle yaşamak çok zor:KK14:

Kesin kesince dökülme azalır çünkü olağan boylara ulaştıktan sonra dökülme daha da artıyor

eşinizi saf kıl yumagı olarak canlandırdım gozumde

Robot süpürge al 😁

Tüy döken erkek mi o_O saçı anlarimda bu adamda ne kadar kıl var da dökülüyor. Acilen lazere gitsin bence.

Ama bu yatak odamızla ilgili yada kendisinin başka problemleriyle ilgili cok özel bir durum değil ki benim İcin. tanınmıyoruz birde burada onun rahatlığı
Eşin bu konuyu görse yapılan yorumları okusa kırılmaz mı hoş karşılar mı
Böyle düşünün
Ne kadar tanımıyorsak bile sonuçta yorumlar eşinize geliyor
Kendi açımdam bakarsam eşim hoş karşılamaz bende öyle
Tabiki tercih sizin

Back
X