Tüy döken eş.. Dua okunurken ruh daralması

Agdaya hayir
Lazere hayir.
Merak ettim gelecek cevaplari :))

Sey var son olarak, tüy dokucu krem.

Hatta aktarlarda tüy döken toz var. Allahim o nasil bir lagim kokusudur. Zamaninda annesi kullananlar anlamistir ::KK70:
zırnıktı sanirim adi bir donem bende kullandim insanin vucudundan bile cikmiyor kokusu 2 3 gun

Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Canm namaza başla önce içinden gelmese de kılmaya başlayınca Allah sevgisini de içine verir... Namaza mutlaka başla sana tavsiyem😉namaz bizim ahiret azığımız öyle düşün ne kadar ibadet edersen ahirette o kadar feraha eresin.. Ashabın biri peygamberimize soruyor bana yapabileceğim en güzel ibadeti söyler misn diyor namaz diyor efendimiz ikinci ne diyor yine namaz diyor üçüncü ne diyor yine namaz diyor...

Eşi tüy dökmeyen var mı ki, zannetmiyorum. O benim saçlarıma laf eder ama süpürgeyle geliyor saçlar senin tüylerin yapışıyor deyince kabul etmiyor. Bence biraz görmemezlikten gelin, saçlarınız döküldüğü için kazıt saçlarını dese hoşunuza gideceğini zannetmiyorum :)

Benim eşimde aynı
evde pijamasını çoraplarınin icine sokturuyorum
Boylelikle dökulmuyor bacak tüyleri
Cikarcaği zmanda küvete sirkeliyo

1yastik doldurcak kadar tüy birikiyo 🤭🤣🤣😂😂
Ya o görüntü de iştah kaçırmıyor mu? Ne o öyle evde dolaşan bi Gaffur tiplemesi. :D

Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordur 😀 gel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Kazen de gıcık kapmış mesaja. Erkek tarafını tuttu galiba. :D
Tüy için çok tavsiye gelmiş, Kuran 'i da bi Mishary 'den dinle bana dön derim. 😊

eşinize tüy dökücü krem önerebilirsiniz ağda gibi acılı olmaz erkekler genelde kol bacak için tüy dökücü krem kullanıyorlar bunu kabul edebilir.

Hamam otu al. Banyoya sok eşini, tepeden tırnağa uygula durula çık. Bebek gibi olur😊 1 aya yakın da çıkmaz ayda bi uygula👌😉

Benimkinin de saçları dökülüyor, tüyleri dökülüyor bıktım her yer kıvırcık tüyyy
Yuvarlak yuvarlak dimi. Bi de bacak kılı masanın üstüne kadar nasıl çıkıyor hayret ediyorum. Kusma noktasına geldim. Karantina bitsin lazerle gönderiyorum benimkini.

Namaza alıştıra alıştıra başlayabilirsiniz ilk zamanlar sadece sabah namazı sonra öğle ekleye ekleye beş vakite alışırsınız.

Bende oğlumdan çok muzdarip idim
2 3 dür tıraş Makinesi ile temizlettiriyorum oh mis
Aldıkça tüyler daha sert olduğu için dokulmuyor.
Başka çare bulamadım.maymun gibi yahu kime çekti bilmem :KK70:

Önereciğiniz marka model var mı?
Merhabalar, ben xiaomi roborock s5 kullanıyorum. Silme özelliği de var ve çok memnunum kendisinden.

Yalnız şu sıralar fiyatları korkunç yükseldi şubat ayında 3500 civarlarında geziyordu şimdi 6500 falan yazıyor, alacaksanız doların biraz sakinleşmesini bekleyin derim.

Merhabalar, ben xiaomi roborock s5 kullanıyorum. Silme özelliği de var ve çok memnunum kendisinden.

Yalnız şu sıralar fiyatları korkunç yükseldi şubat ayında 3500 civarlarında geziyordu şimdi 6500 falan yazıyor, alacaksanız doların biraz sakinleşmesini bekleyin derim.
Ürün yokki piyasada neye baksam ertesi güne tükendi. Ben de viomi v2 sipariş ettim heyecanla bekliyorum bakalım.

Eşinizi bilmem de dua konusuna gelirsek icinizdeki nefis ve etrafimizda varolan seytan bundan hosnut olmadigi icin boyle hissediyorsunuz, siz vazgecmeyin namazlarininzda israrci olun. 40 gun ne yaparsaniz o olur sonrasi kolaylasir. Seytan dogru yola yonelmemeniz icin elinden gelen herseyi yapacaktir. Sizde ona yenilmeyin elinizden ne geliyosa yapin insallah

ev tipi lazer aleti alabilirsiniz belki. erkekler yüz haricinde kullanabiliyorlar, tabi bazı şeyler modelden modele değişiyordur kesin ama

Dua okunurken ruh daralması nazardandır derler. Bizim evde de babam çok kıl döker. Ben de çok huylanırım :( Babam olduğu için söyleyemiyorum. Ama her duşundan traşından sora .bir temizlik yapıyorum :(

Back
X