- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bilmiyorum belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır bir yolu olsun yaa2 soru bir postta :)) olabilecek her seyi adama sunmussunuz
Baska ne yapilabilir ki hicbirini istemiyorsa :)
Agdaya hayirBilmiyorum belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır bir yolu olsun yaa
Agdaya hayir
Lazere hayir.
Merak ettim gelecek cevaplari :))
Eğer gorilden hallice tiplerdense yazık adama. Ona ne ağda yeter nede Ağdanın acısına dayanabilir. . Verin süpürgeyi kendi süpürsün. Aklıma başka çözüm gelmedi.Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim.
Azcik uzasin kirpii gibi adamin yanina yaklasamazJiletle traş etsin.
Arada çıkıyor ama kendisinin oldugunu kabullenemiyor senin diyorEllerini ayaklarını bağlayıp zorla ağda yapın . Ya da yediği yemeğin içinden bir iki defa kendi kılı çıksın akıllanır belki.
Bi başlasam gerisi kolay da ah üşengeçlikBen de katılıyorum jileteve din konusunda da şeytana inaniyoruz. Insana bunları o hissrttieiyor diye düşünüyorum. Insanın ibadet yaptıkça yapası geliyor, yapmadıça da yapmayası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?