- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bencede hiç hoş değilYalniz adam duysa onun hakkinda neler konusuldugunu..ben sana naptim derdi esine
Ama bu yatak odamızla ilgili yada kendisinin başka problemleriyle ilgili cok özel bir durum değil ki benim İcin. tanınmıyoruz birde burada onun rahatlığıBencede hiç hoş değil
Düşünsenize eşiniz başka adamlara sizin hakkınızda problemlerini anlatıyor
Valla billa boşarım
Kadın erkek eşitliği diyoruz birde
Size basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Cok Teşekkür ederim onu da önereyim bakalım kabul eder inşallahDua konusunda bu size seytandan gelen bir vesvese kendinizi zorlayin ve devam edin gorceksiniz duzelcek
Tuy konusunda hic biri olmuyorsa tuy dokucu krem kaldi geriye tek
Tavuklu mama detayina yarildimeşim tüy döküyo ne ya kahkaha attımyani kedi olsa çözüm önericem ama adamı bilemedim.tavuklu mama tüy döker genelde andjaısnjıadıu
ama diğer soruya dikkat dini konudan konun uçmasın
Ağdadan rahatsız olması yetişmesiyle ya da can yanmasıyla ilgili olabilir ama ikna edin belli aralıklarla kısaltsın hem daha az dökülür hem daha iyi görünürSize basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Benim de basimda var. Tras makinesiyle alıyor çok dökülüp uzadiginda. Yılda birkaç kez yapması yeterli oluyor yoksa zor.Cok Teşekkür ederim onu da önereyim bakalım kabul eder inşallah
Ahaaa geldi o koku burnuma buram buramAgdaya hayir
Lazere hayir.
Merak ettim gelecek cevaplari :))
Sey var son olarak, tüy dokucu krem.
Hatta aktarlarda tüy döken toz var. Allahim o nasil bir lagim kokusudur. Zamaninda annesi kullananlar anlamistir :
Robot süpürge alSize basit gelecek belki ama evet derdim bu ikisi. Eşimin tüyleri cok dökülüyor hergün evi silip süpürdüğüm halde her yer tüy kedi bile daha az döküyordurgel ağda yapayım diyorum yok diyor hic bir sekilde bacak kol aldırmak istemiyor lazere de gitmez nasıl bir cözüm bulunur buna. eve bu kadar dökülmesini nasıl engellerim. Birde namaza baslamak istiyorum hep erteliyorum internetten bir sesli duaya ya da sure okunusuna denk gelince hemen içim daralıyor ruhum sıkılıyor kendim okuyorum Kuran hiçbir sıkıntı yok ama başkasından duyunca ruhum sıkılıyor neden böyle?
Eşin bu konuyu görse yapılan yorumları okusa kırılmaz mı hoş karşılar mıAma bu yatak odamızla ilgili yada kendisinin başka problemleriyle ilgili cok özel bir durum değil ki benim İcin. tanınmıyoruz birde burada onun rahatlığı
traş makinasiyla aliyo eşimBilmiyorum belki aynı dertten muzdarip olanlar vardır bir yolu olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?