Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

kızlar birazcık heyecanlısınız gördüğüm kadarıyla

sonunda geldi..bayramımız olur inşallah

akşam bizden kimse olmaz heralde o saatlerde burada

:92::92::92:

ben tarıhı yakalayamadım halı ıle bende sac bakımı yapacagım ne yapayım

yap tabi hayatım..
ocakta ilik kaynıyor..burda da benim midem..allah yardımcım olsun :)

bu arada o saat aralığında küçük bir bölgede deneme yapmanı tavsiye ederim..bakalım önümüzdeki ay farklı olacak mı o kısım..

saat 10.05 ten itibaren burdaki herkes orman kaçkını halinden kurtulup temiz birer bayan olarak gelicek

kızlar birazcık heyecanlısınız gördüğüm kadarıyla

sonunda geldi..bayramımız olur inşallah

akşam bizden kimse olmaz heralde o saatlerde burada

:92::92::92:

resmen arkadaşlarla olan planımı iptal ettim bu akşam için, bugunun 19u oldugunu unutup sözleşmiştik arkadaşlarla kendimi iyi hissetmiyotum pazar görüşelim dediimm

bende ya yetıstıremezsem dıorum. yüz-kol-bacak-özel bölge hepsinı alcam inş yetişir
en iyisi ilk malum bölgeden baslamak

hepimiz bugün için edakarlık ediyoruz.

bende çok sıkışık olmama rağmen bugünlük derse ara verdim.

hepiniz bana güvenip bişeylerden vazgeçtiniz..umut oldu bugün hepinize (bende dahil)

büyük bir sorumluluk hissediyorum birkaç gündür.

ALLAHIM MAHÇUP ETME BENİ !

bundan sonraki bir ay sizi merak etmekle geçecek..sadece sizde değilsiniz.daha birçok arkadaşım (ve akrabalarıda takip ediyormuş onlar aracılığıyla)

beklediği sonucu alamayan arkadaşlarım olursa hoşgörü gösterir,sitem etmezler inşallah.

inanın yürekten istiyorum en en en iyi sonucu almanızı

bu ay en en en etkili ay olucak bildiğim kadarıyla ben ilk defa bu ay uygulayacağım zaten çok tüylü biri olmadığıma göre bidaha ki aya tamamen biterse burdan sana öpücüklerimi yollarım

kızlar yetiştiririz. geçen ay 1 saatte bitirdim. turplu suymu da 8'de yapacağım.8.15de başlayacağım. 5 dk geç başlayacağım.bulunduğum yer itibariyle bir şaşma olmasın diye.Herkese kolay gelsin. aycangül strese girme canım. senin iyi niyetli olduğunu biliyoruz. bu bize yeter....

ben bu konunun ilk sayfalarini okumustum ama cok fazla sey yazilmis kacimirmisim, biri soyleyebilir mi burda neler oluyoor? bu heyecanli bekleyis ne? killarimizi alicaz sanirim dolunay munasebetiynen ben de aliyim saat kacta yapmamiz lazim?

bu ay en en en etkili ay olucak bildiğim kadarıyla ben ilk defa bu ay uygulayacağım zaten çok tüylü biri olmadığıma göre bidaha ki aya tamamen biterse burdan sana öpücüklerimi yollarım

tamam,öp :)

yalnız bir seferde bitmesi büyük mucize olur :)

bunun olabilmesi için tüyleri etkileyen diğer koşullarında bizden yana olması gerekir bugün..hormonlar vb etkilerden bahsediyorum biliyorsunuz.

bunlar hakkında fikrimiz yok diye boş aturmayıp bu çok özel günü değerlendiriyoruz.umarım diğer etkilerde bize eşlik eder..böyle olursa (yani dört dörtlük bir şans yanımızda olursa) tek seferde de bitebilir tabi..

örnek hikayeler var.
burada bir arkadaşımız da yazmıştı böyle bir örneği hatırlayanlarınız vardır mutlaka..

ama şimdi diğer koşulları düşünüp strese girmeyelim.
epilasyonumuzu yapıp, böyle bir konudan haberdar olduğumuz için kendimizi şanslı hissederek rahatlayalım..

unutmayın birçok insana göre çok büyük bir adım atıyoruz tüylerimizden kurtulmak için..bu bizi en az bir yıl öne geçirir.
e bu da büyük şans..
şükürler olsun ki :)

aycangül konu nedirr ne alaka neden hepiniz temizlik ypcanız bu günn bu günün ne anlamı var açıklarmısın

yok ben zaten şakasına dedim bi seferde bitiyomuş bide gibisinden ama yani öyle olsa çok hoş olmaz mıydı tek seferde pat küt
zaten eldiven işini pek bilmediğim için yapabilecek miyim onu da bilmiyorum denicem sadece:26:

ben de bugun yapmak istiyorum ama sey sorucam: suan bikini bolgesindeki tuyler tam cikmadi kimisi cikti kimisi alinamicak kadar kisa, beklemeli miyim, yoksa bugun hallediyim mi bu isi?

aycangulcum sen sorumluluk hissetme,dur biraz rahat ol bi kaç saat kaldı sonra hisset sorumlulupunu:90:stres yapma bakimŞaka bi yana sonuçta sen yardım etmeye çalışıyosun bizde faydalanmaya,etkisi olmayan arkadaşlar (umarım olmaz da )hani olursa seni suçlamazlar sanırım.Sonuçta kimseye diretmiyosun illa alın diye canım,herkesin kendi kararı.Ben etkisini görsemde görmesemde bu kadar uğraştığın için hem çok teşekkür ediyorum hem de sana ağda partisi hediyesi olarak bu çiçekleri yolluyorum Umarım yetiştiririm şu an tek derdim bütün arkadaşlarım gibi o:18:Hıı birde pln397 arkadaşım turplu su ne için?Ben de yeni olduğumdan sayfaların tamamını okuyamadım,anladığım kadarıyla katıldım konuya:)

ahahaha son 1 saate girdik sayılır :))))

inşallah hepimiz sonuç alırız..

bioderimde vardı benim kullanırım diye almıştım 1 kere kullanıp bırakmıştım o da etkilermi dersin aycangül:)

ben de çok heyecanlıyım yaa epilasyon yapmaya hiç bu kadar istekli olmamıştım bir de epilasyon yaparken bir gün bi bölgemi, diğer gün başka bi bölgemi yapardım hep, hepsini bi anda yapamazdım, çok yoruluyorum diye,ama bu konuyu öğrendikten sonra yorgunluk falan dinlemedim, iki aydır alıyorum hepsini bi günde. tüm vücudum 1.5-2 saatimi alıyor, inşallah bi aksilik çıkmaz.

desenize 1 saat kaldı
ben her tarafı şey edemeyeceğim için işim çabuk biter
kolay gelsin herkeze:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…