canım mayıs ayındaki belirgin sonuç derken tam olarak neyi kastettin?
birde bu sadece sağ bacağında mı oldu ?
sana zahmet bi detaya girsen
stersen özel mesajdan da yazabilirsin..
yeri gelmişken yazayım.
tüyleri aldıktan sonra düzenli kese yaparsanız batık ve deri altından uzama sorununu büyük ölçüde azaltırsınız :)
ayyyy ciddi misinnn, ben de şu sir ağda işine alışamadım gitti... zaten kendim yapıyorum, kööföre fln gidip yaptıramam utanırım...
bacaklarımı makinayla hallediyodum,azaldı gibi işte... ama hala belli bölgelerde yoğunluk var...
öğrencilik zamanından kalma bi üşengeçlikle uzun zamandır kollar ve bikini jilet:78::78:
ayyy kollarımı anneme çektiririm deee diğer malum bölgeyi napcam yhaa... cok acık ve detay oldu artık bu kdar kıl tüy icinde ayıplamayın beniii
malum bölgeyi de ilk sefer emla kremle uyuşturup ameliyat eldiveniyle tutam tutam yolarak kurtulabilirsin kollarını da jiletle aldığına göre canın tatlı ilk bir kaç sefer emlayla yaparsın sonra uyuşturmadan yapmaya geçersin
zaten verilen tarihlerde acı oranı da düşüyor genellikle :81:
barrocumkeseden korkma.ama nasıl yaptığın da önemli tabi..
keseyi çok bastırma.hafif yapılan kese daha güzel sonuç verir her zaman.
ay canıım aklıma getirdiğin cok iyi oldu, bu doktor eldivenini ağdayla beraber kullanıyosunuz demi? yoksa eldiveni takıp ağdasız mıyok canııııım ağdasız değildir demii? :97:
ya aslında canım kıymetli değil, açıklamam şu kollarım azıcık uzasa terliyorum,ağda için de makina icin de beklemem gerekiyo, ben de beklemiim deyim banyoda cırt cırtmalum bölge de öyle... ondan yani,yoksa ben üniversiteye baslayana kadar bacaklar ve kollar ağda yada makina hangisi işime gelirse, malum bölge ağdaydı hep... o yüzden hep boşluklar var,tüy çıkmayan yerler... tekrar eski günlerime dönersem,bi de şu aycangülüm güzellik avcımın tarihleriyle baya azaltırım inşşş
annem yapardı da kese banyodan ciğer tonlarında çıkardım o yüzden korkuyorum ama düşündüm de yaptığım yaramazlıkların hıncını keseyle alıyordu belki de annem
cık ağda falan yok ayrıca eldivenle tuttuğunda geliyor zaten sorun çıkarmadan jilet yasak
ayy evet senin yaramazlıklarındandır o kese darbeleri
amoonnn ağdasız nasıl olcek oo, ecz.ye gelen bi teyze de dediydi de yok yauw dediydim
taaamm taaam no cilet, ama eldibenle yapamazsam ağda taağm mı?:13:
eldivenle yaparsın hiç merak etme ağdadan daha temiz en azından ve aldığın yerleri biliyorsun hem de ağdayı yapıştırıp çekmek için korkuyor insan ilk zamanlarda gerçi emla sağolsun
aycangül duy sesimi
sporcu erkek arkadaşlarım var benim garibanlar erkek halleriyle yolunup duruyorlar ki içlerinde göğsüne kadar ağda yapanlar var bizim tarihlerimiz bu zavallıcıklara da etki eder mi acaba ona göre dalga geçilmesi ihtimalini göze alıp söyleyebilirim belki diye soruyorum
eder tabi,neden etmesin :)
şu ara ben onlardan bile daha tüylüyüm desenetüylü diyerek yumuşattığıma bakma,halim içler acısı..güneşlenmem lazım üstelik cumartesiye kadar
ayın 15 i gelmedi bir türlü
bende denesem mi diye düşünüyorum ama çok istikrarlı bi iş yapamam :S bunu nasıl düzenli hale getiriyorsunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuzz ??
bu konuda nasıl yardımcı olunur ki verilen saatlere uyuyoruz mümkün olduğunca elbet arada fire veriyoruz yani elimizden geldiği kadarıyla zaten bir iki kez buraya göre yapıp etkisini görünce uygularsınız muhtemelen
bu aydan başlayın derim
deneyeyim bendee.. bide şey varbenim 3 haftada çıkıyo. 1 ay bekleyince kötü olmaz mı malum yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?