- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
arkadaslar ben konuyo cok gec kaldım galıba. bırı bana kestirmeden ne oldugunu anlatabılırmı. tüy sorununu benım kadar yasayanınız varmı bılmıorumpko var bende ve yüzümde cok var her gun alıyorum bıktım artık. banada yardım edın ne olur. ınanın benı bu dertten kurtarabılırsenız ömür boyu duacınız olurum
canım bende bu yöntemi 3 aydır kullanıyorum anlıycan zamanla tüylerden kurtulmayı amaçlıyo yöntem,,şöyle ilk sayfada yazılan tarihlerde epilasyonunu yapıyosun ama orda 2 alternatif var hangi tarih regl tarihinden sonrasına geliyosa o senin için uygun ogün yapıcaksın,sonrada sonuçları gözlemliyceksin,çok ince ve seyrek olarak uzuyorlar,denemek bedava,ha birde yaptığın zamanları not alıcaksınki bidahaki ay için gözönünde bulundursun aycangül,anlatabildiysem ne mutlu bana
dakikası dakikasına not aldımbu arada ben geçen ay koltuk altımı aldığım saatten çoooook memnun kaldım, aylardır bu yöntemi kulllanıyorum, fakat en çok geçen ay memnun kaldım, onun da saatini not almıştım, duruyor o da.
aycangül saatlerimi not aldım
ayın sonunda adet olucam
10 eylülde evleniyorum
eylül tarihi ne olur acaba?
düğünden önce bi kere daha yapmam lazım çünkü
cnm anladım sanırım bıraz. ama bırılerı saat fılan yazmıs o nedir. bırde dıyelımkı aldım 1 ay boyunca hıc almıcakmıyım. bu benım ıcın ımkansız:2: cunku yüzümde ve öyle tüu fılan degıl bıldıgın kıl yanı. senın son durum nedır 3 ayda . cok tesekkur ederım bu arada yardımın ıcın
kızlar genital bölgeyi de epilasyon aletıyle alıyosunuz.. of acır vallaha..içime çöker acısı. şimdi ben 29unda adet olucam e ne zaman alıcam.:26:
ben de bugün bacakları 18.30-19.40 arası epi'ledim
koltukaltlarımı 21.00-21.30 arası
gıdığımı da 21.30 civarında aldım.
yarın da bıyıklara ve kaş arasına operasyon yapçam :)
bu arada aycangül önceden de sölemiştim. belki gözünden kaçmıştır die gene söyleyeyim dedim. geçen ayki verdiğin tarihlerde cumartesi gününe denk gelen tarihte ikindi civarı rastgele bi tüyümü koparmıştım. çok münasebetsiz yerde çıkıodu :) hala çıkmadı kızzzz. maşallah diyeyim de :) şimdi diorum ki keşke geçen ayki tüm operasyonlarımı o gün o saatte yapsaydım. canım sana bahsettiğim o günün ve o saatin herhangi bi özelliği var mıdır acaba? belki işine yarar diye söyleyeyim dedim.
öptümmmmm
evet canım almıycaksın alırsan büyü bozuluyo diyelim,ama fark daha çok belli olur sende inşallah 1 ay boyunca çıkmazlar yada tek tük çıkarda almak zorunda kalmazsın,
ben mesela 18inde regl oluyodum genelde hep,,ama bu ay 10unda oldum yani bu 19 ağustosta rahatlıkla yapabilirim dedim,ve 28 ağustostada yapabilicem sonuçta iki alternatifte regl sonrasına geliyo,seninde öyleyse 1ayda 2defa yapma şansın olur,ben memnunum canım geçen ay almıştım işte ve şuan bacaklarımda çok seyrek tüyler var ve tüy olmayan yerler okadar çokki,bugün eşimede gösterdim onayladı evet hiç çıkmamış tüyle,ama bu çıkanlar ne diyince,onlar geçen aty kısa olanlar yada batıklar muhtemelen dedim ,çok mutluyum yaaa
ay cnm ınsallah kurtulurum ya bıktım artık ınsanlar yüzüme bakıyo almıs temizlemiş dahi olsam bellı oluyo maalesef. egerkı cıkarsa mecbur alırım dıger ayı beklıyemem yada kendımı eve kapamam lazım
ay cnm ınsallah kurtulurum ya bıktım artık ınsanlar yüzüme bakıyo almıs temizlemiş dahi olsam bellı oluyo maalesef. egerkı cıkarsa mecbur alırım dıger ayı beklıyemem yada kendımı eve kapamam lazım
arkadaşlar çok önemli !!!
epilasyon yaptığınız saatleri vücudunuzun her bölgesi için ayrı ayrı not alın.
asıl önemli kısmı: bu saatler bana önümüzdeki ay lazım olacak ve sadece çok iyi sonuç alırsanız lazım olacak (yada çok olumsuz bir durum olursa)
dolayısıyla bana şimdiden göndermeyin lütfen.
çünkü çok fazla özel mesaj almamdan dolayı mesaj kutum hemen doluyor ve ben mesajlarınızı alabilmek için hemen boşaltmak zorunda kalıyorum.yani bana gönderdiğiniz mesajları saklayamıyorum.
en güzeli sizin muhafaza etmeniz.
aksi halde bana özelden ulaşamayacaksınız.
canım sana yardımcı olmaya çalışırım vaktim oldukça.
yarın alabilecek durumda mısın yoksa şu anda temiz mi?
alabılırım cnm ama agdaya gelırmı bılmıyorum epılasyon makınesınle alsam olurmu
sürekli alıyorum yazmışsın hep epilatörle mi alıyorsun,bu çok sakıncalı.iple alamıyor musun yada aldıramaz mısın?
yoksa sürekli kalınlaşır.
cnm okadar cok varkı ipin acısına ınan dayanamıyorum.. kısa olanları cımbızla alıyorum uzatma ımkanım olursa ki bu cok nadır oluyo uzatıp sir agdayla alıyorum ve cok kezde yüzümde tahriş olustu bu yuzden.. bu arada regl tarıhlerıde önemlı sanırım ben dun bıttım.
ben sabah kalkar kalkmaz hallettım işlerimi
onu da gönder canım,çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?