sağol canım,bu dönemde lazer yaptıramam, ölü deriyi sürekli atmanın yollarını deneyeceğim ve de yumuşak tutmanın,
Geçenlerde eczacı tüy dökücü kremler kullanın dedi, tüyleri dökmekle beraber deriyi de yeniliyormuş, ama işte o zaman da tüyler kökten gitmiyor.
Bir ara acaba tüyleri alıp bir iki gün sonra daha hiç çıkmadan krem mi uygulasam bacağıma diye de düşündüm,
Neyse konuyu dağıtmayayım...
Son birşey daha batık için kremler işe yarar mı, batığa özel kremler, alabilirim, yoksa hiç denemesem mi?
Ya Allahrızası ıçın banada anlatın ben hıç anlamadım o harıtayı neden oyle ayrıdınız bolgelerın anlamları ne. illerle alakası ne. regl olmayla alakasıne dolunayla alakası ne. ? :S
Bende lazer maaliyeti cok fazla oldugu icin devam edemedim.
Suan para biriktirmem lazim ve lazerdan daha onemli ihtiyaclarim var.
Ama inan bir kere bile lazer yaptirmanin faydasi var.
Birde tabi kesinlikle oynamayacaksiniz.
Tuy dokucu kremlerde kokleri daha cok guclendirir diye duymustum,
kokler guclenirse batiklar cogalmazmi.
Bence biz ponza tasi ve nemlendiricilere devam edelim.
Bu arada ben epilasyandan sonra bitki dermanin tuy dokucu urunu kullaniyorum
tuyleri %30 azaltiyomus, azaldi gibi ama tam kesin biseyde diyemicem,
belkide aycangulun dedigi gunlerde tuy almanin etkisidir
ogretmen olunca ne oluyor...bn anlamadım bnde ist unı mezunuyum..ne kastettı bılmıyormda tuhaf konusmus benı kasederek. bnde ackladım anlar umarım
Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var
benimde öleydi ama artık daha iyi, yaptığım tek şey her duyduğumu uygulamayı bırakmak, düzenli peeling yapmak ve mümkünse bacakları unutup, ikidebir üzülmemek, bide bu yöntemi uygulamak
arada sırada banyo sonrası u-talk pudra sürerim birde.
yaşama hevesinde kaçmasın, tek derdin bu olsun.
sağolasin canım.peeling i nasıl yapıyosun.düzeldimı bacakların
Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var
yok daha neler canım ya
ahh şuan öyle sıkıntılarım var ki keşke tüylerim olsaydı da bunları yaşamasaydım diyorum
bunun için hayata küsülmez çaresi var
bol bol nemlendir cildini
banyoda kese kullan
peeling yap
ve aycangülün verdiği tarihlerde köknden al tüylerini
sorun çözülecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?