Tüyleri almadan bir hafta önceden falan nemlendirici kremler sürüldüğünde tüyler kırılmıyor.:44:
Nemlendirici kremler kullanarak cildin nemlenmesini sağlamak. Çünkü kuru cilde yapılan ağda tüylerin kırılmasına sebep oluyor ne yazık ki.
kızlar mrb.Ben ilk kez bu ay denicem 9 şubat yada 17 şubat ikiside benim regl dönemimden sonrasına gelmiyo yine de faydalanabilirim değil mi ? Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?
Ne zaman regl oldunuz?
şubat ayındaki tarihler yazıyor mu ? 19-20 denmiş de.. :26: yoksa ben mi göremiyorum
1. alternatif ayın 9 undaysa şimdiden yoğun nemlendirmeye başlayalım.
Ben de kasımdan beri bu tarihlerde sir ağda kullanıyorum.Seyrekleşme var mı tam emin değilim ama eskiden 2 haftada aldığı şekli şimdi 4 haftada alıyor.
ayın 21 inde oldum şubat ayında da 19-20 gibi olucam
evet 9 subat uygun gibi. ben de buyuk ihtimal 15-16 gibi olucam ikinci tarih gume gidecek. o yuzden mecbur onceki tarihi kullanacağız. aslında en guzeli adet bitimine denk gelirse oluyor o da kısmet işibence 9 şubat uygun size
evet 9 subat uygun gibi. ben de buyuk ihtimal 15-16 gibi olucam ikinci tarih gume gidecek. o yuzden mecbur onceki tarihi kullanacağız. aslında en guzeli adet bitimine denk gelirse oluyor o da kısmet işi
8inde Yasmin hapı biticek 12 gibi regl olurum ben de.Lazer randevusunu 11ine aldım ama şimdi 16sına değiştirmeyi düşünüyorum yer varsa eğer.
kızlar nemlendirici sürmek tabi ki kırılmayı önler de tüyleri de arrtırmaz mı ?? çümkü içinde bulunan yağların tüylendirme özelliği vardır badem yağı vs gibi ?? epilasyon dan önce pudra sürünce de rahat oluo.... bu arada ilk alternatif şubat 9 falansa alacak tüyüm olmadığı için çok mutuyum :):) o zman ben ikinci tarihlerini bekliyorum aycangül:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?