- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
70. üyeyim ne kadar geç kalmışım :):)
bu arada paytak 'a teşekkür etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum bizi buluşturduğu için ..
Ama bana kimse niye cevap vermiyo.yahoo hesabımla üye oldum ama altta msj yazabilmek için yahoo diye profil yok ben nasıl yorum yapıcam lütfen cevap :18:
Temmuz tarihleri ne zaman eklenecek acaba..birde üye olmakmı gerekiyor anlamadım ben :44::44:
Yorum sayfasını açabiliyorum benim sorunum yorumu gönderememek.yorumu yazıyorum alt kısımda profil seçin google hesabı falan yazıyo ama yahoo yok o nedenle yorumu gönderemiyorum nasıl halledicem bunu.
Canım ben de senin gibiyim.Yorum yazıyorum gönderecekken gelen profil seçin kısmında twitter yok o yüzden seçip gönderemiyorum.
Aslında iki kere üye olmuşum ben.Bir twit hesabıyla bir de google hesabıyla ama google hesabını kullanmak istemiyorum.
Orada mail adresi isim soyisimle olduğundan direk adım gözüküyor.
Eveet twit hesabıyla olmadı,ben de google hesabıyla gönderdim.
Biraz da araştırınca ismin değişebildiğini gördüm.
Afferin bana.....
Hayır öyle yapma,google hesabına gir,orada profil düzenlemekle ilgili bölüme girdiğinde ismini oradan
değiştirebiliyorsun.Sonra mesaj göndermek istediğinde profil mrofil istemiyor,direk gidiyor mesajın.
Ben dün google hesabı aldıktan sonra mail adresime bakmamıştım.Oraya bakıp onayladıktan sonra
profil bilgilerimi gördüm.Biraz dene bakalım.Şimdi ben de deneme yanılma yöntemiyle yaptığım için
tek tek şunu yaptım diyemeyeceğim ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.
defalarca bu kısmı okudum. acaba konu içinde birbirimizin yazılarını mı alıntı yapmamalıyız ? yoksa başka konuya mı alıntı yapılmamalı? diye düşündüm.LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! MESAJLARINIZA BURADAN KOPYALAMA YAPMAYIN!!
üzülme canım ya.sadece senle ilgili bi şey değildir.üst üste üst üste aynı şeylerin yaşanması biraz can sıkıcı olmuştur.
hem böle daha iyi oldu bence konunun kendine ait bi sitesi olmuş oldu.
teşekkür ederim,belki iyi olur yeni site ama gerçekten çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?