Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

önceden ağda günleri işkence günleriydi aman gelmesin diyorduk şimdi bakıyorum da herkez bı sonraki tarihi bekliyor çok tuhaf :26::26:

Aycangül canım,epilasyondan sonra bir şey sürüyormusun?Ben bu ay ilk defa limon tuz sürdüm.Ama hemen çıktılar.bikini bölgeme sürmemiştim orası çıkmadı.Bu limon tuz bana iyi gelmedi(Senin uyguladığın bir şey varsa öğrenebilirmiyim canım.

arkadaşlar,

bende 23ünde yapmıştım, şimdiden çıktı benimkiler..Belki kökleri kırılmıştır bilemiyorum...oğlak burcu tarihinde de yaptım bakalım onlar nasıl çıkıcak...

çok sevindim canım..daha iyileri olsun inşallah..
diğer topiğimin linkinide vereyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

:)
rica ederim..iyi ki denemişsin..
her ay buraya bakman yeterli..en kısa yoldan bu topikte bulursun..

önceden ağda günleri işkence günleriydi aman gelmesin diyorduk şimdi bakıyorum da herkez bı sonraki tarihi bekliyor çok tuhaf :26::26:

ne güzel değil mi:)
geçen yıl bu zamanlar biri bana "ağda yapmak için sabırsızlanacaksın" dese inanmazdım..ama öyle oldu işte :)

hayır tatlım..
bu yöntemi uyguladığımdan beri kesinlikle birşey sürmüyorum..
bu limon tuz konusunu arkadaşlar dile getirdiler..konunun tamamını okumayan arkadaşlar benim tavsiyem olduğunu düşündü..
benim yöntemim herhangi birşey sürmeyi gerektirmiyor..net olarak ,tek başına sonuç veriyor zaten..

arkadaşlar,

bende 23ünde yapmıştım, şimdiden çıktı benimkiler..Belki kökleri kırılmıştır bilemiyorum...oğlak burcu tarihinde de yaptım bakalım onlar nasıl çıkıcak...

olabilir canım..belki kırılanlardır yada dinlenme döneminde olanların çıkışına denkgelmiştir.
belkide hemn etkisini göstermemiş olabilir..lazerde bile ilk seansta cevap alamayanlar var.
bir iki ay sabret. göreceksin direnemeyecekler:)

ne yani bu tarih ve saatlerde uygulayınca acıtmıyomu ağda

bazı arkadaşlarımız bu etkisinden bahsediyor.
bende bir süredir uyguladığım için acı hissetmiyorum..
ama ağda günlerini iple çekmemizin asıl nedeni ince ve zayıf çıkan tüylerin bizi mutlu etmesi..
sonucu hemen gördüğümüz için, bir an önce yapalım ve çabucak kurtulalım tüylerden duygusu var hepimizde..

nasıl biliyosunuz tarihiii ben mesele nezaman yapıcammm nezaman yapmam gerekiyoooo bende deniyeyimmmmmm

mrb...bu forumu öncedende takip ediyodum ama bu konuyu gördüm dikkatimi çekti hemen üye oldumm :):) 31 ocak gecesi bir hevesle agdamı yaptım birde üstüne limonla tuzz :79: şimdi sabırsızlıklaa olacakları bekliyorumm :)) umarım iyiy sonuç alırım birde bundan sonraki tarih ne zman verilcekk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…