kızlar 23 ocakta tüylerimi almıştım bugün tam 10 gün oldu kollarımda 4 gün filan geçince kılların uçları deri altından sivrilmeye başlardı hala bir hareketlilik yok . üstelik ben sir ağdadan sonra limon-tuz filan hiçbirşey sürmedim kıl köklerine.
bacaklarım da tertemiz.Allah Allah olabilir mi böyle şey ? ya ne güzel.
Aycangül eğer bu işlemden fayda görürsek ne kadar çok duasını alacağını biliyorsun değil mi tatlım ? ne mutlu sana .
başka hangi topiktesin sakıncası yoksa yazar mısın seni orada da takip edelim
kızlar özellikle ayın 22 ve 23 ünde tüylerini alan kızlar sizlerde durum nedir paylaşır mısınız ? böyle paylaşımlar insanı daha çok motive ediyor çünkü şimdiden teşekkürler.
herkese kılsız tüysüz güzel günler diliyorum
aycangül canım açtığın konuyu önce önemsemedim sonra bi bakıym bu saçmalık nedir dedim okurken tüylerin alma günü dediğin gün gittim banyoya ağda yaptım ve bioder kullandım,hangi gündüaldığım bilmiyorum fakat az ve yumuşak çıktı tüylerpaylaşım için ve herkese ayrıntılı verediğin cevaplar için çok teşekür ediyor öpüyorum gözlerinden mektup gibi oldu ama içimden geldi napıym.)birde şunu sorayım yani açıklamalardan kafam karıştı hiçbişi anlamadım açıkçası heray nasıl gününü hesaplıycaz birazdaha açıklamalı anlatırsan sevinirim iyiki varsınız iyiniyetli arkadaşlar
bu ayinki ne zaman kizlar
Aycangün bu ay ne zaman alıyoruz tüylerimizi paylaşırmısın bir an önce inanki çok sabırsızlanıyorum :)
önceden ağda günleri işkence günleriydi aman gelmesin diyorduk şimdi bakıyorum da herkez bı sonraki tarihi bekliyor çok tuhaf:26::26:
Aycangül canım,epilasyondan sonra bir şey sürüyormusun?Ben bu ay ilk defa limon tuz sürdüm.Ama hemen çıktılar.bikini bölgeme sürmemiştim orası çıkmadı.Bu limon tuz bana iyi gelmedi(Senin uyguladığın bir şey varsa öğrenebilirmiyim canım.
önceden ağda günleri işkence günleriydi aman gelmesin diyorduk şimdi bakıyorum da herkez bı sonraki tarihi bekliyor çok tuhaf:26::26:
arkadaşlar,
bende 23ünde yapmıştım, şimdiden çıktı benimkiler..Belki kökleri kırılmıştır bilemiyorum...oğlak burcu tarihinde de yaptım bakalım onlar nasıl çıkıcak...
ne yani bu tarih ve saatlerde uygulayınca acıtmıyomu ağda
biri beni kaaleeee alabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiii acabaaaa :97::97:
bazı arkadaşlarımız bu etkisinden bahsediyor.
bende bir süredir uyguladığım için acı hissetmiyorum..
ama ağda günlerini iple çekmemizin asıl nedeni ince ve zayıf çıkan tüylerin bizi mutlu etmesi..
sonucu hemen gördüğümüz için, bir an önce yapalım ve çabucak kurtulalım tüylerden duygusu var hepimizde..
biri de benim cevabımı görebilir mi acabaaaa :))))
nasıl biliyosunuz tarihiii ben mesele nezaman yapıcammm nezaman yapmam gerekiyoooo bende deniyeyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?