hiç farketmez canım..ben bu akşam yaptım,yarın işim var..
yapma istersen..su değirmeyin diyormuş kuaförler..
birde bu limon tuzu deneyen arkadaşlar şikayetçi..istersen sürme..
bütün epilasyonu 1 saate bitirdim.Kaş bıyık dahil.Düşünün artık ne kadar azaldığını.bikini bölgesi 2dadikamı aldı.koltuk altımda öyle.bacaklarım küçük küçük çıkmıştı.Sanırım alırken kırdım(
hepsini epilasyon aletiyle yaptım.aycangül önceden belim ağrırdı saatlerce.Büyük kolaylık oldu bana.süpersin
:))))
belli ki bu ay da onların beli ağrımış,çıkamadıklarına göre :)))
Bu tüyler bir gün senden şikayetçi olurlarsa şaşmam.Beslenemiyoruz diye....
bütün epilasyonu 1 saate bitirdim.Kaş bıyık dahil.Düşünün artık ne kadar azaldığını.bikini bölgesi 2dadikamı aldı.koltuk altımda öyle.bacaklarım küçük küçük çıkmıştı.Sanırım alırken kırdım(
hepsini epilasyon aletiyle yaptım.aycangül önceden belim ağrırdı saatlerce.Büyük kolaylık oldu bana.süpersin
ayyy çok güzel bi şey yaa aman maş diyelim. :) ne kadar zamandır bu tarihlere göre alıyorsun acaba?
Canım dün 3.'yü aldım.Yeni sayılır aslında 2 ayda bu kadar hızlı cevap verirse,yaza kadar pek bir şey kalmaz.Yalnız kaş bıyık için aynı şeyi diyemeyeceğim.Olsun ben bu kadarına bile razıyım:))
aycangülcüm sağolsun.Bizler için gerçekten çok güzel bir şey yapıyor.İnşallah herkese iyi gelir bu yöntem
canım benim ilim de böyle bişi işte öğrenince üstüne farz kalıyo mümkün olduğunca çok insana ulaşmaya çalışıyosun,ama emin ol sen elinden geleni en ii şekilde yapıyosn,ben öğretmen biyalog um inan çevreme elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorm ilköğretm öğretmeni olmama rağmen saç bakımı olsun kıl tüy meseleler olsun,alternatif tıpla ilgili olsun o kadar çk şey anlatmaya çalışıyorm ki lise öğrencilernn gönlünü fethettimsizlerde benim şansımsınız :) öyle güzel şeyler yazıyorsunuz ki :)
hazirana kadar biter mi bilmem ama çok rahatlamış olacağın şimdiden belli..
ayrıca başkalarıyla paylaşmana da çok sevindim,biliyorsun mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmayı istiyorum..bu da sayenizde oluyor..
dualarınızı okudukça içim titriyor,çok sağolun..çok daha iyileri sizlerin olsun
canım benim ilim de böyle bişi işte öğrenince üstüne farz kalıyo mümkün olduğunca çok insana ulaşmaya çalışıyosun,ama emin ol sen elinden geleni en ii şekilde yapıyosn,ben öğretmen biyalog um inan çevreme elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorm ilköğretm öğretmeni olmama rağmen saç bakımı olsun kıl tüy meseleler olsun,alternatif tıpla ilgili olsun o kadar çk şey anlatmaya çalışıyorm ki lise öğrencilernn gönlünü fethettimtşk edermmmmmmmm
rabbim dermansız dert vermesin ya inş tek derdimiz kıl meseleler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?