Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba bayanlar..
en cok sanırım bacaklarda etkısını gordum. ocakta almıstım hala cok goze batacak kadar cıkmadı. o yuzden marta ertelıorum bende. bıyık bolgesını uyduramadım su tarıhlere erkenden almıs oluorum hep koltuk altı ıcın zaten lazere gıttıgım ıcın cıkmıyor. bı genıtal kaldı ona hala cozum bulamadım ..ınsallah ondan da kurtulursam buyuk cogunlugundan kurtulmus olcam

hiç farketmez canım..ben bu akşam yaptım,yarın işim var..
yapma istersen..su değirmeyin diyormuş kuaförler..
birde bu limon tuzu deneyen arkadaşlar şikayetçi..istersen sürme..

hımm saol aycangül o zaman yarın limon tuz sürmem ben epilasyon aletyle alıyorm ağdayla alamıorm ama yinede ertesi gün yaparım banyomu artık. hem bi pisliği de olmuyor makineyle alınca.

bütün epilasyonu 1 saate bitirdim.Kaş bıyık dahil.Düşünün artık ne kadar azaldığını.bikini bölgesi 2dadikamı aldı.koltuk altımda öyle.bacaklarım küçük küçük çıkmıştı.Sanırım alırken kırdım(
hepsini epilasyon aletiyle yaptım.aycangül önceden belim ağrırdı saatlerce.Büyük kolaylık oldu bana.süpersin

:))))
belli ki bu ay da onların beli ağrımış,çıkamadıklarına göre :)))

ayyy çok güzel bi şey yaa aman maş diyelim. :) ne kadar zamandır bu tarihlere göre alıyorsun acaba?

benımde yuzumde tuyler var. regl dönemındeyim ama ben dun aksam yuz tuylerımı agdayla aldım. diğer bölgelerı alamıyorum malesef
ama bundan sonra bende takıp etcem tarıhlerı :)

bu gece eşim nöbetçi bakalım geçen 22 .00 da başlamıştım 02.15 de bitmişti tüm vücut. bu sefer ne kadar sürecek bakalım :) ama adetliyim alttarafın heryerini alamayacağım sanırım

ayyy çok güzel bi şey yaa aman maş diyelim. :) ne kadar zamandır bu tarihlere göre alıyorsun acaba?

Canım dün 3.'yü aldım.Yeni sayılır aslında 2 ayda bu kadar hızlı cevap verirse,yaza kadar pek bir şey kalmaz.Yalnız kaş bıyık için aynı şeyi diyemeyeceğim.Olsun ben bu kadarına bile razıyım:))
aycangülcüm sağolsun.Bizler için gerçekten çok güzel bir şey yapıyor.İnşallah herkese iyi gelir bu yöntem

aycangül saç bakımı için verdiğin tarihler işime yaramıştı :) bugün tüy için verdiğin tarihlerede uyarak gittim tüylerimi aldırdım faydasını göreceğime inanıyorum çook teşekkürler :)

ben 2 saat önce agdamı yaptım sir agdayla yaptıgım ıçın yıkamamstım şimdi yıkayıp karınca yumurtası yagı sürcem inş etkili olurda kurturuz tüy tüylerden

bu kadar etkiliyse süper bi şey bence
peki aycangül bir şey sormak istiyorum yazın nasıl alıcaz tüylerimizi biz?ben 3 ay boyunca tatildeyim.her çıktıkça tüyler almam gerekiyor denize giriyorum sonuçta her zaman alsak yazın birde dediğin tarihlerde alsak tüylerimizi etki edermiki. :S

canım benim ilim de böyle bişi işte öğrenince üstüne farz kalıyo mümkün olduğunca çok insana ulaşmaya çalışıyosun,ama emin ol sen elinden geleni en ii şekilde yapıyosn,ben öğretmen biyalog um inan çevreme elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorm ilköğretm öğretmeni olmama rağmen saç bakımı olsun kıl tüy meseleler olsun,alternatif tıpla ilgili olsun o kadar çk şey anlatmaya çalışıyorm ki lise öğrencilernn gönlünü fethettimtşk edermmmmmmmm
rabbim dermansız dert vermesin ya inş tek derdimiz kıl meseleler olur

kızlar geçen ay 23 ünde kollarımdaki tüyleri aldım aradan 27 gün geçmesine rağmen iki kolumda tüy çıkmadı desem yalan olmaz neredeyse şaştım kaldım
bacaklarımda da çok seyrektiler almasam da olurdu ama canım istedi aldım.
kaşlarımda da bugün sadece 5- 6 tüy aldım desem kesinlikle yalan olmaz dikkat edin kaş bölgenize şekil verirken çıkmayabilir de ona göre arkadaşlar. genital bölge eskisi gibi vahim gözükmüyor.
2 aydır da elhamdülillah şükürler olsun Rabbime adetim bitiyor gusül abdestimi alıyorum tüylerimi de alıyorum.Rabbim hepimize şifalar versin AMİN .aycangül hanımdan da Allah razı olsun .
herkese tüylerinden sağlıklı bir şekilde kurtulduğu güzel huzurlu günler dilerim.

Kervana bende katildim arkadaslar bugün itibariyle, iki üc kisiye de söyledim tarihleri, birisi yapti biliyorum digerlerindende haber alinca bildiririm. Hadi bakalim insallahhh bu sorundan da kurtuluyoruz Aycangülün sayesinde

anlat tabi ya..ne şanslılar o öğrenciler değil mi:)
keşke birlerde o dönemlerde bilseydik bunu :)
inşallah bana da hayranlık duyarlar,kıskandım mı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…