• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bitti ama bikini bölgemi tam alamadım
hep köpükle alıyordum ilk kez kökünden alıcaktım böyle acıcağını hayatta tahmin edemezdim makineyle denedim tansiyonum düştü resmen nasıl bir acı :D dayanabildiğim kadar aldım yine de :D

Kızlaaaar,bittiiii:64:Hepimize geçmiş olsuun.Oh çok şükür yetiştirdim.Arada kalanlar var ama olsun o kadar :66: Ayy ben hiç bu kadar hızlı ve panik bi şekilde ağda yaptığımı hatırlamıyorum.Hadi hepimize hayırlı olsun.Zafer bizim:65:

ben gene kısmen halledebildim pööff bitmiyoki bize gelen giden.. neyse bu kadarındada faydasını görsem iyi, bidahaki sefere daha az uğrşırım :))

aycangül emeklerin için tekrar teşekkürler :)

bende aldım kurtuldumda eşimde kolllarını alacaktı ama saat olayını bilmiyorduk bu saatten sonra alsa faydası olmazmı???

aayyyy ilk kez bu kadar eğlenceli epilasyon yaptım :))))) iyi de oldu, yetiştirebilmek için 2 saatte bitti.. çooooooooooooooooo...k teşekkürler aycangül.... :))))

puff geç kaldım :( saati yanlış görmüşüm.:47: şimdi yapsam etkisi olurmu ki yinede? acil cvp.. operasyon bekliyooo:9::9:

kızlar bende kollarımı ve yuzumu aldım bakalım etkısı olur ınsallah
dıger yerlerıme yetısemedım artık en kısa bunları yapabılcektım
bıde sacıma sac bakımı yaptım
bende boyle degerlendırmeye calıstım
sımdı ara tarıhı beklıyorum

lazerden sonuç alamadım aycangül ve bu akşam aldım heryerimi :51:inşallah iyi sonuçlar alıcaz :emir_bebek:

kızlar bende kollarımı ve yuzumu aldım bakalım etkısı olur ınsallah
dıger yerlerıme yetısemedım artık en kısa bunları yapabılcektım
bıde sacıma sac bakımı yaptım
bende boyle degerlendırmeye calıstım
sımdı ara tarıhı beklıyorum

şifa olsun prlantam :)
sanada bizede :nazar:

9:30da giriştim 10 gibi bitti geçen ayın alternatif tarihinde almıştım şaşırtıcı bir şekilde incelmiş tüylerim üst kısım yok gibiydi sadece alt taraflar uzamış gibiydi onlarıda hemen aldım umarım 2.de hemen kurtulurum şimdiden teşekkürler:71:

Aycangül çok teşekkürler bacaklarmda hiç tüy bile yoktu alınacak biliomsn şubattan beri doğru düzgün çıkamamşlarki koltkaltmda bi değişklk yoktu pek ama =S yaptım epilasyonumu kurtuldum hahahah. xD

Back
X