• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

batıklar için bir çok şey denedim ve derimin çok sert olduguna kanaat getirdim artık :14: tüyler daha ilk çıkışından itibaren derimin içinde beliriyorlar her neyse burdaki asıl mesele azalmanın seyrelmenin ve geç çıkmanın sağlanmış olması.......sonuçta tüylerimizden iyice kurtulduktan sonra nasılsa batık sorunu da kalmayacak...ben artık kafama takmamayı öğrendim ve şu an tüyler uzasın diye umutla bekliyorum 1 hafta kaaaaaaaaaldı :3::3::3:

kızlar hülya leyla çabuk bitki dermanın da sahibi..ve her perşembe özlemyıldızın canlı yayınına çıkıyo merak edenler benim gibi geçmiş proğramları sırayla izleyebilirsiniz:34::34: vücut için tüy azaltıcı ürününü aldım deneyecem sonuçları paylaşırım:1::1: ben de dört gözle mayıs tarihlerini bekliyorum bu arada:43::43::43: nisan niye böyle yaptın ne istedin benden:58::58::58:

dene bakalım sonuç ne olacak..yalnız çok umut bağlamayın.nette şikayetler okuduğumu hatırlıyorum..
ama itiraf etmeliyim ki bayan çok iyi pazarlıyor ürünleri..dinlerken direkt ikna olacaksınız..ve denemek isteyeceksiniz :))

Ben bu tarihlerde şehirdışında olacağım için mecburen bi kaç gün önce alıcam.Bu kadar bekle,bekle sonra puff:37:Üzgünüm:43:Neyse ki tesellim var,bayaa azalmış bacaklarım:64:,1 ay olduğu halde durum hiç fena değil,sağlık olsun ne yapalım?...Aycangulcüm,canım sağol :71: Artık ben önümüzdeki ay katılırım inşallah:54:

ikinize de tarih yok önümüzdeki ay.. böyle :37: olacaksınız :))

8 senedir ağda yapıyorum azalma baya var ama istediğim gibi değil yavaş oluyor ve çok kalın ve sağlıklı kökelerim var:47:
forumlarda gezinirken konu tuhaf geldi.Ama yazılanları okudum denemekten bir şey çıkmaz dedim bu ay deneyelim :51::51:

ben en sonn bikini bölgesini eldivenle almştmm üst tarafları sadece geri kalanını üşendm acıdı birzda tbi yapamadm suan uzadı birz ama syrek seyrekk eldiven iyi sanırm bu knudaa :):66:

:2:
8 senedir ağda yapıyorum azalma baya var ama istediğim gibi değil yavaş oluyor ve çok kalın ve sağlıklı kökelerim var:47:
forumlarda gezinirken konu tuhaf geldi.Ama yazılanları okudum denemekten bir şey çıkmaz dedim bu ay deneyelim :51::51:

canım bu ay hangi tarhte ve saatte blgi verrimisn acaba tşklr

ben en sonn bikini bölgesini eldivenle almştmm üst tarafları sadece geri kalanını üşendm acıdı birzda tbi yapamadm suan uzadı birz ama syrek seyrekk eldiven iyi sanırm bu knudaa :):66:

eldivenle alınıyomu gercekten bende agda kullanmaya cesaret edemyenlerdenim denesemmi acaba şu eldiven işini:26:

eldivenle alınıyomu gercekten bende agda kullanmaya cesaret edemyenlerdenim denesemmi acaba şu eldiven işini:26:

canım ben ne ağda yardm ne eldivenle alrdm hep jilett.ama bigün topladm cesaretimi eldivenle başladm üstleri almaya acıyoo birzz birzda oyorucu.ağda dha kötüü yanlışş bi hareket yapmk istemedmm ağdayla alınca kanar flnn sivilce gibi şyler yapıyomşş:S:S sabrsz biriymm bnn eldivnlee uğraşamadm yoksa iyi bnce dene üstlerii seyrek seyrek bnm üst kısmlarr suan

canım ben ne ağda yardm ne eldivenle alrdm hep jilett.ama bigün topladm cesaretimi eldivenle başladm üstleri almaya acıyoo birzz birzda oyorucu.ağda dha kötüü yanlışş bi hareket yapmk istemedmm ağdayla alınca kanar flnn sivilce gibi şyler yapıyomşş:S:S sabrsz biriymm bnn eldivnlee uğraşamadm yoksa iyi bnce dene üstlerii seyrek seyrek bnm üst kısmlarr suan

hm anladım cnm cesaretlendirdin walla beni agdadan çok korkuyorm bu eldiven işi daha iyi gibi görünüyo bilgilendirdiğin için tşkr ederm:64:

duştan sonraa yapıyodm hergün azar azarr iyi oluyoduu ama hepsnini yapmam lazmdaa ne blmm korku vr birzzzz :D:D

ewet aslında duştan sonra azar azar yapmak mantıklı bende bu yaz evlenicem artk mecbur yapmak zorundayım alıştırıyım kendimi şimdiden:64:

ewet acil işe koyulmam lazım:1: en yakın zamanda deniycem sonucu bildirrim cnm sana:66:

:83: eldivenle nasıl alıyorsun yav.
Bir kere denedim sabır isteyen bir şey:52:
Bence en kolayı ağda

Allah kolaylık versin size:38:

Back
X