tüy

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Kizlar venim yuzumde cok tuylenme vardi.bi krem kullandim agdadan sonra surdum baya azaldi.yani eskisi gibi dikkat cekmiyo artik.bende almak istemiyorum sivulce ikuyo azcik.tuy sarartici krem kullanmayi dusunuyirumda eski halina geri dobermi diye korkuyorum ayrica onerebileceginiz kremler varmi

canım bak benım bu konu üzerine sayfa açmıştım iğneli epilasyon yaptırabılırsın hepsi tamamen gider ben kurtuldum bır daha çıkmadı. tuy sarartıcı beslıyor ve uzatıyor cıldınıde maffedersın onu sakın sürme ıyı bır yere iğneli epilasyon yaptır. hangi şehirdesin ?

Ankarada yasiyorum igneli epilasyon yuzde yara falan yapiyo yorumlar okudum

hormonal bir rahatsızlık olabilir..bir doktora gitsen daha iyi..yüzündeki tüylerden kökten kurtulursun..

sarartıcıdan uzak dur

Hangi bolume gitmem gerekiyo endokrin mi
önce endokrin ve metabolizma servisine git..durumu anlat..hormon değerlerine baktır..sana bilgi vereceklerdir..benim bildiğim kadınlardaki fazladan tüylenme erkeklik hormonunun fazla olmasıymış..sana bir tedavi veya hangi bölümde bunun çaresine bakılır seni yönlendirirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…