Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu lumea lazer aleti mi ? Kullandın mı hiç işe yarıyor mu ben bakıyordum da geçenlerde philipsin benim baktığım şey miş lumea sanırım ..Paran var ise lumea al mis gibi. Oyle uğraşilmiyor her seferinde kisaltmakla
Evet lazer, ben kullaniyorum cook memnununum.Bu lumea lazer aleti mi ? Kullandın mı hiç işe yarıyor mu ben bakıyordum da geçenlerde philipsin benim baktığım şey miş lumea sanırım ..
Makas tüylerinizi kalınlaştırır. Daha çabuk ve daha sert bi sekilde uzar.Gobekteki tüyleri makasla kısalaştırmak daha fazla mı arttırır? Var mı yan etkisi? Deneyen varsa yardım lütfen
Kaçıncı seansın işe yaramaya başladı mı ?? Ya detaylı bilgi verir misin ben onu anaştırıyordum bir süredir de kullanan biri görmemiştim emin değildim alsam mı almasam mı diyeEvet lazer, ben kullaniyorum cook memnununum.
Ben kollarimda yogun calistim hep. 4 seanstan sonra hic uygulamadim yaklasik 1 aydir rahat tertemiz geziyorum. Genitalimde para buyuklugunde bi yerde kaldi sadece. Ama bu alet bitirme garantili degil. Yine cikabilir tabi daha az daha seyrek. Uzerinden rötuş gecersin. Modern agda gibi kisacaKaçıncı seansın işe yaramaya başladı mı ?? Ya detaylı bilgi verir misin ben onu anaştırıyordum bir süredir de kullanan biri görmemiştim emin değildim alsam mı almasam mı diye
Canım uygulaması kolay mı çok eskiden ilk böyle salon lazer diye birşey çıkmıştı daha piyasada yoktu böyle şeyler babam almış o zaman bana 1 cm aralığa tutuyordun tuşa basıyordun tam 20 saniye bekletiyordum orada anca öyle yakıyordu düşün ve aynı zamanda tuşada basılı tutmak zorundaydım çok zahmetliydi birdahada kullanmadım valla . Babam da öyle ben mutlu olayım diye almış ama hiç işime yaramadı senin ki pratik mi?Ben kollarimda yogun calistim hep. 4 seanstan sonra hic uygulamadim yaklasik 1 aydir rahat tertemiz geziyorum. Genitalimde para buyuklugunde bi yerde kaldi sadece. Ama bu alet bitirme garantili degil. Yine cikabilir tabi daha az daha seyrek. Uzerinden rötuş gecersin. Modern agda gibi kisaca
Paran var ise lumea al mis gibi. Oyle uğraşilmiyor her seferinde kisaltmakla
5 saniyede 1 atis yapabiliyorsun. Bi ona gicik oluyorum ben. Ozel bolgeler icin aparat var daha dar kıvrımlı yerlerimde onu kullaniyorum. Pratik yaniCanım uygulaması kolay mı çok eskiden ilk böyle salon lazer diye birşey çıkmıştı daha piyasada yoktu böyle şeyler babam almış o zaman bana 1 cm aralığa tutuyordun tuşa basıyordun tam 20 saniye bekletiyordum orada anca öyle yakıyordu düşün ve aynı zamanda tuşada basılı tutmak zorundaydım çok zahmetliydi birdahada kullanmadım valla . Babam da öyle ben mutlu olayım diye almış ama hiç işime yaramadı senin ki pratik mi?