- 27 Eylül 2015
- 280
- 659
- 103
Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Beyaz olanlara bakacağım.
Rica ederim:). Bir de şekillendirilmemis olarak tercih ederseniz,daha cok alana etki eder. Ornegin ;
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim bu bilgi için. Beyaz olanlara bakacağım.
Rica ederim:). Bir de şekillendirilmemis olarak tercih ederseniz,daha cok alana etki eder. Ornegin ;
Merhaba ve iyi bayramlar herkese
Ben çalışma masamı yenileme kararı aldım. Masa lambamı da yenilemeyi düşünüyorum. Lamba bakarken "himalaya tuzu lambası" diye bir şey gördüm. Ortama negatif iyon salarak havadaki elektrik yükünü azaltan, böylece strese, yorgunluğa, uykusuzluk sorununa iyi gelen, bağışıklık sistemini güçlendiren ve insana zindelik veren bir lamba demişler. Faydalarını anlatmış herkes. Ben ilk kez duydum, aranızda kullanan var mı? Yararını gören var mı? Bir de son sorum, zararı olabilir mi ne bileyimŞimdiden teşekkürler.
Benim ilk gördüklerim pembeydi. Sonra Çankırı yazınca bunlardan gördüm. Sanırım güvenilir bir siteden almam gerek.Himalaya tuzunun zararı değil yararı var hemde çok suda eritip günde bir kaşık o sudan içmek yemeklere salatalara kullanmak evde yaptığım şeyler.Lambasınıda bir doktorumun muayenehanesinde ki masasında görmüştüm hem sağlıklı hem çok hoş duruyo kullanabilirsiniz neden olmasın
Benim ilk gördüklerim pembeydi. Sonra Çankırı yazınca bunlardan gördüm. Sanırım güvenilir bir siteden almam gerek.
Gerçekten hoş görünüyor ya. Bilemedim şimdi ısıyla bir araya gelince nasıl olur zarar çıkar mı diye. Ama herkesin bir bildiği vardırHimalaya tuzunun zararı değil yararı var hemde çok suda eritip günde bir kaşık o sudan içmek yemeklere salatalara kullanmak evde yaptığım şeyler.Lambasınıda bir doktorumun muayenehanesinde ki masasında görmüştüm hem sağlıklı hem çok hoş duruyo kullanabilirsiniz neden olmasın
Kararıyor mu bir deeeee aman tanrımcankiri kaya tuzu bende direkt tas olarak var. modemin orda duruyor. radyasyonu falan aliyormus. strese dr iyi gelir dediler.
tas aldigimda beyazdi resmen karardi evde ne varsa artik
evdeki herkes deli. kusundan kedisine bebelerinden kocasinapek yararini goremedim
![]()
Ahahaha rica ederim cidden süpermiş mucizeviSüper birşeymis ya bende şimdi okuyunca baktım da faydaları var baya..bende alayım sagol konu sahibi))
canım sakın alma kandırmaca oda sıcaklıgında iyonlasamıyo bile bide odada kalas gibi kalıyo en sonunda attım .Merhaba ve iyi bayramlar herkese
Ben çalışma masamı yenileme kararı aldım. Masa lambamı da yenilemeyi düşünüyorum. Lamba bakarken "himalaya tuzu lambası" diye bir şey gördüm. Ortama negatif iyon salarak havadaki elektrik yükünü azaltan, böylece strese, yorgunluğa, uykusuzluk sorununa iyi gelen, bağışıklık sistemini güçlendiren ve insana zindelik veren bir lamba demişler. Faydalarını anlatmış herkes. Ben ilk kez duydum, aranızda kullanan var mı? Yararını gören var mı? Bir de son sorum, zararı olabilir mi ne bileyimŞimdiden teşekkürler.