- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Sever misiniz bilmem ama sumak var. Ekşi, mayhoş bir tat veriyor yemeğe. Ben ekşi seven biri olduğum için özellikle çorbalara boca ediyorum.Merhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
Kalple alakalı sorunlardan dolayı21. Gun alisilir derler de zor ya tadi tuzu olmuyor bence de. Neden yasak
Pul biber ve karabiber kullanınMerhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
Nohutu falanda mi öyleTuzsuz yiyorum tuzu hiç aramıyorum arada sırada tat alamazsam oda çok nadir. Gerçek lezzetleri tatmak çok güzelherşey beyin de bitiyor
Sicakken tuzunu atmak mı yaniPul biber ve karabiber kullanın
Aynı dertten muzdaribim tuzsuz yemek ne olursa olsun bana lezzetli gelmiyor.. Tuzsuz olduktan sonra ne yediğimin de bir önemi kalmıyorMerhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
Önce konuyu yanlış anlamışım sonra düzelttim. Çok geçmiş olsun. Tavsiyem baharatlardan yardım alın bir süre sonra damak tadınız alışacak zatenSicakken tuzunu atmak mı yani ☺
Nohut fasulye gibi yemeklere tabiki çok az miktarda atıyorum ve çeşni kullanıyorum kendime özel çeşnilerim var reklam gibi olmasın ama knorun çeşitlerinden kullanabilirsinizNohutu falanda mi öyleNohut diyorum çünkü nohutu fasulyeyi tuzsuz yaptığımda oturup ağlıyorum resmen
Asiri sekilde tuzlu yemek yapan birisi deilim ama tuzsuzda olmazlar yemeklerim kendim bile yerken bana tuzsuz geliyo ama ilave etmiyorum oyle alisdik esimle simdide biraz tuzu kacsin hemen farkina variyorum herzamnkinden fazla olunca esimde farkina variyo alisinca insan daha pek fazla aramiyoMerhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
Onların içinde de tuz var diye biliyorum.Nohut fasulye gibi yemeklere tabiki çok az miktarda atıyorum ve çeşni kullanıyorum kendime özel çeşnilerim var reklam gibi olmasın ama knorun çeşitlerinden kullanabilirsiniz
Ben varım hiç tuz olmasa anlamam o derece bazı yemeklerde fark edıyrm cok nadır . benm yemeklerı yıyenler bunu nasıl yıyosn tattsız tuzsaz dıyo ama ben eşim ve kızım hiç anlamıyrz ben aksıne tuzlu yedıgımde hasta olıyrm şiddetli baş agrısı , onerm bol baharat kullanın ve salata cokca tuketn ben bayılırım her yemekle salatayaMerhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
Bir kutu da toplam 37 gram var. Ucuz ve kalitesiz çeşnilerin içinde ki tuz oranı çok yüksek.Onların içinde de tuz var diye biliyorum.
İnanın ekmeği falan tuzsuz yiyorum ama baklagiller yok muuAsiri sekilde tuzlu yemek yapan birisi deilim ama tuzsuzda olmazlar yemeklerim kendim bile yerken bana tuzsuz geliyo ama ilave etmiyorum oyle alisdik esimle simdide biraz tuzu kacsin hemen farkina variyorum herzamnkinden fazla olunca esimde farkina variyo alisinca insan daha pek fazla aramiyo
Evet tuz oranları acayip yüksekBir kutu da toplam 37 gram var. Ucuz ve kalitesiz çeşnilerin içinde ki tuz oranı çok yüksek.
Yok cnm ekmegi tuzsuz yemeyiz aslinda bizim tuzlada bi sorunumuz yok bnm el aliskanligim sadece tuzsuz yemek yapmak babam hep kizardi yemek tuzlu olunca sunu tuzsuz yapinda isteyen zaten atar diye onun kizmalari ise yaradi bendeİnanın ekmeği falan tuzsuz yiyorum ama baklagiller yok muualışırım umarım 6 aydır kısıtlıyor um kendimi hala zor
Evet tuz oranları acayip yüksek
Kalple ilgili bir sorunum var teşekkürler kaya tuzunun iyot oranı daha mı düşük neden daha zararsiz merak ettimTuz neden tüketemiyorsunuz tansiyon problemi mi ? Kaya tuzu kullanabilirsiniz aslında abartmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?