- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
- 33
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Hemen Kaya tuzu sipariş ettim şimdi. Atacaksam da çok çok az kaya tuzu atmaya karar verdim ..Oglumun böbrek sorunlarından dolayı 5 senedir tuzsuz yiyoruz herşeyi cok az tuz atarak o da kaya tuzu. İlk zamanlar biraz zorlandık zamanla alıştık.
Salça kullanıyor musunuz?Oglumun böbrek sorunlarından dolayı 5 senedir tuzsuz yiyoruz herşeyi cok az tuz atarak o da kaya tuzu. İlk zamanlar biraz zorlandık zamanla alıştık.
Evet onu da cok az kullanıyorumSalça kullanıyor musunuz?
En iyisiHemen Kaya tuzu sipariş ettim şimdi. Atacaksam da çok çok az kaya tuzu atmaya karar verdim ..
Iyot oranini bilmm amaKalple ilgili bir sorunum var teşekkürler kaya tuzunun iyot oranı daha mı düşük neden daha zararsiz merak ettim
Tuz olayini bir Arastirin derim biz tuzumuzu ozel aliyoruz mesela bizdekide kalp icin bir problem yok ama saglik icin o ucuz tuzlari almiyoruz marketlerde potasyum tuzu mineralli sodyumsuz iyotsuz tuzlar var satiliyor bunlara yonelinMerhaba, tuzu az tüketmek zorunda olanlar var mı ? Veya coook az ( koca bir tencere çorbaya bir çay kasiginin ucu kadar tuz atmak) yemek yiyenler ve ne kadar yenemez olduğunu tecrübe edenler? Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz. Bu durumu yaşayana kadar asla bu kadar zor olacağını düşünmedim. Nasıl tolere ediyorsunuz veya tuzun yerine nelerle yemeğin tadını guzellestiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?