- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
aşk olsun okadarmı usandınız benden okadarmıydı aşkımız hani benim içinnnnnnnn üüüüüüüüüüüüüüüüüüü2048 mesaj atmışsın zaten güne bana mesaj atarak başlıyorsun bi doğur da kurtulayım bu nedir yaaaw!
senin kıymatini bilmeyenlerin ayakkabıları çalınsın da yalınayak yürüsünler, sonracığıma saçlarına sakız yapışsın onların....o hüzün bende sürekli ama size belli etmiyom siz nediyonuz
ya kalbim nikadar timiz ya pepenin teyzoşu nasıl diye msj yazıyom daha cevapla demeden geliyo nekadannnn mübarek bi insanım ben ya
kıymatimi bilmeyenlere itafen
giiiit git ne yapiyim küsersen de küs. sankim bana arkadaş mı yokaşk olsun okadarmı usandınız benden okadarmıydı aşkımız hani benim içinnnnnnnn üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
KONUŞMAYIN BENİMLE GİDİYOM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
totoları donsunsenin kıymatini bilmeyenlerin ayakkabıları çalınsın da yalınayak yürüsünler, sonracığıma saçlarına sakız yapışsın onların....
DoldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSağol aralık iyiyim bebişte iyi çok şükür büyüyo yavaş yavaş sen nasılsınPepenn teyzesi hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl?
İyidir tete sen napiyosun hayırdır ne msji daha kalkmadı bugün amir gidiyo yine yerine bakacak dışarıda çalışacak ondan geç kaldıracam bu arada cepten giriyorum ondan geç bağlaniyo kusura bakmayınKokoş sen nasılsın az kaldı doğuma ne hissediyorsunanaaa peposki gelmiş? naber kuzum kocişine msj attım evde mi vali bey?
bende diyorum niye saplandı kaldı oraya da mesaj yazmıyo bize.İyidir tete sen napiyosun hayırdır ne msji daha kalkmadı bugün amir gidiyo yine yerine bakacak dışarıda çalışacak ondan geç kaldıracam bu arada cepten giriyorum ondan geç bağlaniyo kusura bakmayınKokoş sen nasılsın az kaldı doğuma ne hissediyorsun
ya evt son günlerim artıkiyidir tete sen napiyosun hayırdır ne msji daha kalkmadı bugün amir gidiyo yine yerine bakacak dışarıda çalışacak ondan geç kaldıracam bu arada cepten giriyorum ondan geç bağlaniyo kusura bakmayınkokoş sen nasılsın az kaldı doğuma ne hissediyorsun
oturrrrrrrrrrr !!!!!!Gidiyom bir dahada gelmiyom:120:
Benim gibisini bulursanız banada haber verin
Zaten uykum var gidiyom ben
bende diyorum niye saplandı kaldı oraya da mesaj yazmıyo bize.
dün gece mesaj atmış vali bey aynen yazıyorum : dışarda 3g var) s... uyi canım sıkıldı aklıma bu geldi gülim kendi kendime
öpmücigimAhhhh kafama taş gelddi
Kaniyyy
ya evt son günlerim artık
ocak anneleri paır patır aralıkda doguruyo
bu gidişle bende doguracam sanırım
neolsun şu günlerimde moral vereceklerine bazıları bana trip yapıyolar gidemde kurtulsunlar
bidaha gelmiyecem zati hanımlar rahatsız ittim ki
nise
çok farklı pepem birde ikinci olunca daha farklı duygular yaşıyosun anlatama ki ya içim çok dolu şimdi senide aglatırım boşver....
Sen nasılsın nasıl gidiyo iyimisin
:26::26::26::26::26::26:[video=youtube;w-bqkFsmv7Q]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=w-bqkFsmv7Q&NR=1[/video]
.............................................
görmedim ki dün gece yazdığını montumun cebinde kalmış telefonum. sabah gördüm , cevap yazdım bende: dün geceki mesajını yeni gördüm. bizim evde de dehşet -ül vahşet var annem b...i evde bırakıp dışarı çıktıCiddi mi)) canım yaa dün çok fena uyuttu beni bu düğme m.yüzyılın ortasında gitmişim sıkıldı demek sen ne yazdın
acıtasyon : acıyı tasa koyuyon demek tövbeeee!öpmücigim
git de tuz appan öpsün
git benim gibi birini bulun o öpsün
acıtasyon(nedemekse) yapma bana yürü git
aglama aglama canım mutlu bi hamilelik geçir inşAy kıyamam ya zaten herşeye ağlayasim var ağlarız beraber nolacakcanını sıkma rabbim büyük bi nefeste doğarsın inşallah.napayim bende günün yarısı uymakla geciyo desem abartmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?