ona söyledim ama görümcemin zaten böyle birşeyi uydurması çok gülünç yani.. canım..Bende artım kardeşimde attı babamda eşlerimizin aileside güldü eğlendik.babam sonradan fincanın geri kalanını kardeşime içirdi birazda senin sabrını görelim diye
Bu addet yani istiyorsan nişanlınada söyle bu konuyu yap
aynen yaa birde en mutlu en heyecanlı günüm... ilk defa tuzlu kahve hakkında böyle komik birşey duyuyorum yani..BU GÖRÜMCELERR ORTALIGI KARISTIRMASALAR NE OLUR SANKİİİİ
ben orda hata yaptım canımm orda.!!! ablam sen yap kahveleri o heyecvanla yapamam dedim..kahveleri görümcenize yaptırtmayın tavrınızı koyun
Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlam
Canım Allah mesud etsin musmutlu yuvanız hayırlı evlatlarınız olsun inşallah da..
Nası rahat hayatlar onlar yaa keske benim de kafama takılan tek şey kahvenin tuzu olsa
Maşallah diyim nazar değmesin
şimdi inadına atsamda ters tepmez mi sizce bide öyle burnumdan gelmese
ben orda hata yaptım canımm orda.!!! ablam sen yap kahveleri o heyecvanla yapamam dedim..
ah nerden bilseydim yani.. bilseydim gider kendim yapardım artıkçeviremem de off
hahaha 8 yılın acısı tabi@pembebogurtlennapiyim 8 yil girustukten sonra sadece tuz kesmedi beni icti mi dersen eger fincani amcamin israrla almak istemesi ve benim de israrla ona vermemem sonrasi her seyi anladi. Benim ic baskilarima " kiziniz daha kahve yapmayi beceremiyo, vazgectik" derim diyerek cevap verdi kucucuk bir yudum aldi ama
haklısınız bu sözünüz çok doğru.. benim en özel günümde karışmaya hakkı yok oysa..
ama bende hata neden diyorum ki ablam sen yaparsın kahveleri ben o heyecanla beceremem diye suçu benim..
hala sinirliyim gerçekten yani şu mutlu günümde kafma bişi takmayı becerdiler sagolsunlar
Tuzlu kahve olayi cok gereksiz bence. Ben atmadim, nisanlim turk kahvesi sevmez ama bitirdi kahvesini ve icerken yüzünde hep bir gülümseme vardi.O anlari hep guzel hatirliyorum.Tuz koysaniz midesi de bozulabilir üstelik. Hem gorumcenizle araniz da iyiymis.maaşallah, pek cok kisi ben de dahil böyle muhabbet kuramiyor.Bu konuda cok sanslisiniz.benimki benden 3 yas kucuk ama sanirsin kendi büyükmüş gibi triplerde.hala ergen tavirlari, asiri şımarık ve kiskanc.Hic konusmuyoruz.Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahu ve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?