şimdi inadına atsamda ters tepmez mi sizce bide öyle burnumdan gelmese
Ben bu saatten sonra atacağım yoksa da atarım o tuzu.Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)
Bizde nişanlımın kahvesine tuz attık. Kahvenin içine tuz dahil bir sürü şey atan kızın yüzünden damat mide fesadı geçirip ölmüştü o sıralar.. İçmem diye tutturmuştu :) İsteme sırasında benım aklıma bile gelmedi.Damat kahvesini sona bırakmış arkadaşlar..Elime tutuşturmuşlar.. Yüzünün hali görülmeye değerdi) Ne olursa olsun akrabalık ilişkileri kuracağınız insanlarla fazla samimi olmayın derim.. Şu durumunuz için değilde; Yarın bir gün ufak bi yanlış anlaşılmayla bile ters düşebilirsiniz.Sıkıntı buyur İlişkinize yansır..
O ben miyim acaba?Bir tanidigi istemeye gelmislerdi.
Gelin adayi ,damat beye tuzlu kahve verdi diye, sayın kv desi gelin adayina yapmadigini birakmamisti..
Iste sen benim ogluma nasil tuzlu kahve verirsin falan diye gelin adayini demedigi kalmamistio geldi aklima
Allah nasip ederse bugün beni istemeye geliyorlar çok mutluyum bir yandanda ailemin durumu için korkuluyum.. Biz dün görümcemle telefonda konuşuyorduk..
Ben dedim ki kendisine baya bi yakınız öyle şakalaşırız
Abla artık yarın kahveleri sana yıkarız sen yaparsın felan filan dedimm
Oda yaparım ben hem oğlan hem kız tarafı olurum felan dedii ..Bende laf arasında Damada atılan tuzlu kahveyi inşallah karıştırmamm dedim.. herneyse ordan burdan konuştuk uyuduk..
Daha sonra erkek arkadaşımla konuştum oda yorgundu telaş koşuşturma derken uyuduk
Saat gece 12 görümcem mesaj atmş :)
-_Kahveye tuz atarsan istemiyorum ailemde bunu biliyor lafı uzatmadan gidin anlamındaymış..''
BEn : aa öylemiymişş çok şaşırdım bizdede damadın sabrı ölçmek için atarlar.. ''
_ herkez farklı yorum yapıyor demekki ben öyle duymuştum vs.. önce anlamındaymş diyor sonra duymuştum.
Yani bana çok garip geldi içimde tutamadım
Tuzlu kahve hepimizin bildiği adettir demii.. böyle farklı yorum yapılmasınada anlam veremedim
Atmam olur biter ama ben bu işten hiç birşey anlamadım :)
at 5 kaşık şeker öyle olmaz böyle olur de sende ben olsam yaparım vallaartık atmıcam canım.. bunu kafama takmaktan uyuyamadm gece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?