Tuzluk kasından baldıra çok acil yardımmmmm

sitemkartatli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
25
3
286
arkadaşlar benim için gerçi genelde bütün bayanlar için önemli bişey sorcam inşallah bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olur. bende 4 gündür diyetteyim 1 kilo verdim şükürler olsun ama bende daha 12 kilo fazla var daha önce verdim geri aldım biliyorum yine veririm ama benim sorunum eylül 22 de Allah'ın izniyle gelin olacam. istediğim gelinliği giyersem kollarım oynarken bayrak gibi sallanacak.mersin gibi sıcak bir memlekette de uzun kollu giymek çok zor ki bende giymek istemiyorum. şimdi bana bu üst koldaki sarkıklığı giderecek egzersiz hareketleri neler yardımcı olun lütfen. birde bacaklarımın alt kısmı çok kalın hayatımda hiç uzun çizme-bot giyemedim.giymeyi çok istiyorum daha önce zayıladığımda da orası fazla erimedi. o kısmı inceltmek için ne yapabilirim acaba. bu iki yer çok sorun benim için yaa :(((

canım baldırların ıcın bısey dıyemem zıra benımde kalın
genetık, ne kadar zayıflasakta anne tarafındakı butun hatunların baldırları kalın.
sizinkide oyle bısey olabılır belki.

kolların ıcın aerobık hocası arkadasımın bıze söyledıgı egzersızı anlatıyım sana

-ellerine yarım kıloluk dambıl veya ıcı su dolu pet sıse al.
-kollarını kaldır
-dırseklerınden kırarak arkaya dogru petsıseyı ındır kaldır

pet şişseler arkada olucak, arkaya dogru ındırıp kaldırıcaksın

canım baldırların ıcın bısey dıyemem zıra benımde kalın
genetık, ne kadar zayıflasakta anne tarafındakı butun hatunların baldırları kalın.
sizinkide oyle bısey olabılır belki.

kolların ıcın aerobık hocası arkadasımın bıze söyledıgı egzersızı anlatıyım sana

-ellerine yarım kıloluk dambıl veya ıcı su dolu pet sıse al.
-kollarını kaldır
-dırseklerınden kırarak arkaya dogru petsıseyı ındır kaldır

pet şişseler arkada olucak, arkaya dogru ındırıp kaldırıcaksın

teşekkürler canım deneyeceğim o hareketi belli bi miktarı var mı ağrıyana kadar mı yapsam :)
zaten kız halaya çeker derler ya en zayıf halam 110 kilo :( öyle olmak istemiyorum allah korusun onlar bu kadar kiloluyken haliyle baldırlarınında maşallahı var inş azda olsa incelirler. belediyenin mahalle aralarına koydukları spor aletlerinde uğraşıyorum ama bakalım

teşekkürler canım deneyeceğim o hareketi belli bi miktarı var mı ağrıyana kadar mı yapsam :)
zaten kız halaya çeker derler ya en zayıf halam 110 kilo :( öyle olmak istemiyorum allah korusun onlar bu kadar kiloluyken haliyle baldırlarınında maşallahı var inş azda olsa incelirler. belediyenin mahalle aralarına koydukları spor aletlerinde uğraşıyorum ama bakalım

Allah korusuuuunnn:53:
yanı yapabıldıgın kadar yap gun içinde..
4-5 set halnde de yapabılırsın
her seferınde 50 kez yapsan mesela gun ıcnde 250 olur

merhaba canım eylülün sonuna kadar bayağı süren var zayıflamak için ama bence sen ver kilonu bir an önce ki sıkılaşmak için zamanın kalsın..kollar için arkadaşalrın dediğini yap dambıl al bence yarımkilo çok az kol sıkılaşması için başlangıçta bile 1,5 2 kilo kaldırmak lazım ..dambıl al 2 kiloluk anca işini görür..sana tavsiyem gelinliğinin üzerine ince dantel bir bolere estetik açıdan hem daha rahat oynarsın millet direkt o bölgene bakacaktır çok dikkat ceken bir yer malesef..

merhaba canım eylülün sonuna kadar bayağı süren var zayıflamak için ama bence sen ver kilonu bir an önce ki sıkılaşmak için zamanın kalsın..kollar için arkadaşalrın dediğini yap dambıl al bence yarımkilo çok az kol sıkılaşması için başlangıçta bile 1,5 2 kilo kaldırmak lazım ..dambıl al 2 kiloluk anca işini görür..sana tavsiyem gelinliğinin üzerine ince dantel bir bolere estetik açıdan hem daha rahat oynarsın millet direkt o bölgene bakacaktır çok dikkat ceken bir yer malesef..

teşekkür ederim canım kesinlikle dambıl alıyorum :) resimlerde bile felaket duruyor kurtulmam lazım

bir haftada 2 kilo verdim vücut analizi yapan baskül aldım dambıl siparişi verdim kararlıyım olacak bu iş kızlar

Dambıl sonrasında daha kötü yapıyor. Günde iki defa buzla masaj yap bu yarım saat sürsün. işlemin sonunda tokat atar tarzı kolunun ön arka taraflarına şap şap vur bunuda 5 dk ka yap. Bir ay dene görceksin toparlamayı. Dambıl kası geliştiriyor deriye etkisi yok!! bıarkınca çok değil 2-3 haftada daha kötü oluyor. Bunlarda yetmezse mutlaka profesyonel yardım almalısın doktorlar olabilir

Back
X